IRC-Galleria

Jekkulanka

Jekkulanka

kommunikaatio siirretty Facebookiin tammikuussa 2009

Pieniä suuria yksityiskohtiaMaanantai 29.10.2007 12:18



Sveitsissä asevelvolliset pitävät sotilasaseita kotona. Nyt poliittisen kiistan lopputloksena ammuksia ei perus kansalainen saa kotosalla säilyttää.

Kotosalla vesi kiehuu 90 celsiuksessa - syyttäkää ilmanpainetta.

Sveitsin pankkien käypyys suur-rikollisille laskee - tästä lähtien ulkomailta/-lle (koskien nyt ainakin EU:ta) liikkuvien pankkisiirtojen yhteydessä pitää ilmoittaa tilin omistajan tiedot. Näin se EU:n laki raiskaa muidenkin maiden järjestelmiä.

Sveitsissä oli vaalit - yksi suurimmista voittajista oli puolue nimeltä SVP joka mainosti potkivansa kaikki "mustat lampaat" rajan yli.

Mun puolmaraton ajaks tuli virallisesti 2h 3min. Eilen oli suht ilkeä lihassärky, tänään menee jo helpommin. Oikea akillesjänne tosin huutaa leipää, kun astuu vähänkään vinoon.

Keskiviikkona meen kai yhelle romanialaiselle "halloween-kutsuihin" jonne ois tulos kai joku vajaa kymmenkunta YFU:laista. Vanhemmat ja pikkubroidit on kotona, et ehkä se on ihan siveellinen tapahtuma. Torstai on taas normaali koulupäivä, mutta yöks jäädään silti - aamulla juna vie kai yhtä kauan kun bussi kotoa.

Nyt oon koulussa, ennen ekan tunnin alkua. Se (luokanvalvojan tunti) alkaakin tossa muutramien minuuttien päästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.