IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 27.03.2008 01:50

ei vittu mä oon muuten tyhmä. oon taas hereillä vaikka joudun heräämään 4:40(huono keli siks 5min aikasemmin ku normaalisti) ja oon ihan rätti. sen lisäks ihoo kiristää ku kuivaa töissä(en tiedä miksi) ja kasvoissa on kummallinen tunne. ottaa pannuun että nukun neljän tunnin päikkärit. yö unet on kolmen tunnin luokkaa. mun rytmi on ihan vitullaan. onneks huomenna sinne teatteriin niin ei pääse nukkumaan kun tulee töistä. varmaan tulee uni aika kevyesti huomen illalla. perjantainakaan ei pääse nukkumaan. toisaalta ei sillä oo enää ens viikolla mitään väliä kun oon töissä 14:30-23:00 että ihan turhaa.

miksi kasvot tuntuu kummallisilta kun on kuiva ilma nukkuu päikkärit ja väsyttää aivan vitusti koko ajan. miksi en voi jäädä huomenna nukkumaan kun kännykkä herättää mut Stay-Poets Of The Fallilla. tänä aamuna oli todella vaikeaa nousta, tuli tosi kova kiire. kuitenkin oltiin töissä samaan aikaan kuin eilen. paineen alla käy suihkussa, kuivaa hiukset, syö, meikkaa, pesee hampaat ja etsii sukat (!!) paljon nopeempaa kun normaalina aamuna. söin muuten kaurapuuroa. oon syöny jo aika kauan aamusin elovena hetki omenakaneli kaurapuuroa. on muuten hyvä tunne töissä ja jaksaa ekaan taukoon asti jollon vedetään tietty reissumiestä. niin ja vettä joka on tuotu kotoa. harmittaa taas kun en osaa juoda kahvia. tehtaalla on automaatti joka on ainakin toistaiseksi ilmanen (saa sieltä kaakaotakin mutta se ei ole hyvää jos juo usein, harvoin se on äly hyvää ja silloin haluan sen korkeassa lasissa). kahvi varmaan herättäisi aamulla mukavasti kun on itsensä kammennut sängystäkin ylös ja selvinnyt pisteelleen.

tänään kasasin käsin ja se meni aika kivasti. oli kivaa kun ei tarvinnu kommunikoida kenellekään 10sanaa enempää 4jässä tunnissa. n klo 13:30 tuntu että aamuväsymys ja vitutus oli poissa. ehkä se kahvi auttaisi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.