IRC-Galleria

LEEDS LASSES!Maanantai 31.12.2007 01:53

U KNOW, NO MORE THAN 7 MONTHS AND I'M AWAY. I DON'T THINK I'LL MISS ANYTHING. AND ABOVE ALL SCHOOL IS OVER IN FEW WEEKS. MY MUM ASKED ME WHAT HAPPENS TO MY PLANS IF I WON'T GRADUATE THIS SPRING. I SAID NOTHING. WHY WOULD? THERE ARE PLANES THAT FLY EVERY DAY AND I CAN COME AND TAKE THE TEST AGAIN AND THEN I'LL GRADUATE SOME DAY. I DON'T REALLY CARE. I FIGURED THAT ETHER I'M EASYGOING OR STUPID. MY MOM LOOKED HAPPY, MIGHT BE BECAUSE I SAID I WAS COMING BACK OR BECAUSE I HAD MY PLANS DONE AND I SEEMED HAPPY.

STUPID I AM, BUT WHO CARES, IT IS MY LIFE AND GOD DAMMIT IT IS NOT YOURS TO WORRY ABOUT.

kertokaa miksi te ihmiset luette tätä! mikä vittu teitä vaivaa?!

[Ei aihetta]Lauantai 29.12.2007 05:11

-hey you know, why do I look like single mom at her late 20's?
-should you do something about that?
-yep, tomorrow

[Ei aihetta]Perjantai 28.12.2007 06:22

ps meen töihin ensviikolla kolmeks päiväks eli mun tipaton tammikuu alkoi siis jo 26.12 koska uutena vuotena olen selvä! ihana tunne!

[Ei aihetta]Perjantai 28.12.2007 06:20

mä tässä mietin (kappas kappas, ei oo yhtään mun tyylistä) niin että kun mietin ihmisiä joita oon tän pitkän ja vaiherikkaan (not) elämäni aikana arvostanut, että ei ne oo niin kummallisia sittenkään. oon ollu ihan sille wau niille ja sit kumminkin nyt kun muistelee niin eihän ne oo kun kasa roskia. kuullostaa varmaan rankalta.

kyllä mä joitakin arvostan yhä.

mun piti tulla koneelle vasta ensvuonna mutta tulin jo seuraavana päivänä, ylläri ylläri.


nyt kai oikeesti nukkumaan. pitää pitää viimisistäkin unirytmin rippeistä kiinni (NOT)

[Ei aihetta]Perjantai 28.12.2007 06:13

emmää viä menny. huvittavia ihmisiä. sain ehkä parhaat naurut ikinä yhen ihmisen päiväkirjasta! suosittelen!

[Ei aihetta]Perjantai 28.12.2007 05:37

Musta tuli tänään Justin Timberlake diggailija. Toivottavasti se tulee Manseen ens vuonna keikalle. Miks mulle käy aina näin kun nään jonkun live vedon. Oh yes! Sehän on vasta kakskytviis! Herranen sentään. Tarttiskos taas mennä nukkumaan..

Kaksi koiraa haukku mulle tänään. Omiani miettien puskin tuulta päin ja ekasta pelästyin ihan saatanasti, tiesin sen olevan häkissä. Toinen kohtaaminen oli pelottavampi: juuri kääntöpisteen kohdalla olin jatkanu ainakin 50 metriä ja sit kuuluu kauhee haukkuminen ja käännyn ja katon taakseni niin iso koira on mun takana ja haukkuu, murisee ja irvistellen näyttää hampaitansa. Vittu mä pelkäsin. Ei muuten mutta oli ihan vitun pimeetä kun olihan kello jo kuitenkin neljä(!). Ei ei ei... En tiiä koska olisin viimeks pelänny noin paljon. Hui olkoon. Olin ihan varma et se hyökkää mun päälle, parhaillaan meillä oli välimatkaa noin puol metriä.

I wanna travel the world.

Äiti muuten sano että eiks olis parempi mennä Lontoon lähelle niin et sais sitä kamalaa aksenttia.
Olin et miten niin.
Äiti: Ajattelin vaan sun kielitaidon puolesta
Mä repesin ja sanoin et ei se sen pahempaa oo kun Sydämen asialla, Emmerdale on jo vähän liioteltua :)

Tip tip tipaton tammikuuuuuuu!Torstai 27.12.2007 00:27

Pidän tipatonta tammikuuta 11.1.2008 asti! Oon aika ylpee siitä. Joo ja sit enää 7kk ja kaikki on hyvin. En edes vielä tiedä kuinka hyvin. Elien nelosessa tuli kyllä aika hyvä tarjous.. Tarttis sit jo lähtee pois huhtikuussa. ÖÖ ei vaan pääsis pois täältä persereijästä - noin niinku kauniisti sanottuna. Eilen taas nähtiin millasta porukkaa suurinosa suomalaisista (ja forssalaisista) miehistä on. Siis sanoinkuvailemattoman oksettavaa. Ehei, en todellakaan väitä, että itse olisin yhtään sen yläpuolella, ja luultavasti olen vielä alapuolellakin, mutta kyllä oli oksennus tulla taas vaihteeks. Seuraavan kerran neloseen ehkä sitten kun on taas tarpeeks viitseliäisyyttä upottaa sellaset ettei nimeensä muista.

Niin ja oikeestaan suomalainen mies on tosi hyvä tyyppi - kaverina. Niin ja kyllähän poikkeuksia löytyy - parin sadan kilometrin päästä, ehkä. Maajussille morsian-ohjelmaa seuratessani ajattelin että joo, musta tulee maatalon emäntä: hoitelen lapsia päivät ja teen ruokaa, pyykkään ja silitän. No way in hell... Mietin tänään Hevoskuiskaaja-krapulaleffan jälkeen, (Hell no, eihän mulla oo krapulaa, eihän?) että mä lähen sinne Teksasiin vaikka nämä vaatteet ylläni. Mä en vaan kestä tällästä. Siis oon ollu Suomessa, mitä kolme päivää, ja voin sanoo et lähtisin melkein mihin vaan, jos joku pyytäis. Niin. Päätin että mä aijon tehdä elämälläni just sitä mikä hyvältä tuntuu. Tuun Suomeen jos siltä tuntuu - epäilen kyllä. Pakko vielä lisätä että olen tähän asti liputtanut suomalaisten rehellisten ja selkärankaisten miesten puolesta. Ehkä liputan yhä.

Huh. 18-vuotias miettii. Mahtaa tämmönen teksti naurattaa mua parin vuoden päästä. Ehkä jo huomenna. Mutta meni kyllä eilen maku Suomeen, suomalaisiin miehiin, viinaan, Forssaan, juhlimiseen, vessapaperin ojentamiseen kun viereisesta kopista oli loppu, muiden ihmisten miellyttämiseen, kaikki on okei -hymyilemiseen, odottamiseen ja kaikkeen muuhun paskaan.

Mutta kun tiedän monta asiaa jotka tekee mut onnellisemmaks kun ikinä niin voin jälleen turvallisin mielin, itsekkin sanoa ja käskeä teitä sanomaan ääneen ihan että: Vitsi mä oon niin onnellinen!

Niin, ja mietis sitten tätä:

A rich man never runs out of water.

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.12.2007 06:26

Voi Pekka parkaa ei tainnu tänään tärpätä.
Sellasta se on.

Darren <3 alle7 kk päästä me ollaan erottamattomat <3

[Ei aihetta]Maanantai 24.12.2007 04:15

kotona taas!

kyllä on kiva olla kotona. tätä tunnetta kaipaa tosi usein.. siis tää on elämän suola!

Hyvät Joulut vaan ja kattellaan täälläkin sitten taas 2008. Siihen asti kone pysyy kiinni kunhan nyt irrottaudun tästä...

"Can we get drinks here?"
"(WHAT?!?) Yes."
"OK."

"Ota hei toi karhun pusu"
"mikä se on?"
"se on toi siideri"
"häh?"
"tossa (osottaa)"
"niin siis sehän on Pear kiss eikä Bear kiss!"

"I would like to have hot chokolate."
"yes."
saa mukin kylmää vettä ja snapsilasillisen juoksevaksi sulatettua suklaata.
"(WTF)" *vitu kiukkune.*

[Ei aihetta]Lauantai 15.12.2007 01:58

aamulla töihin ja sit pai pai