IRC-Galleria

Heippa ihmiseeet!!!Sunnuntai 03.08.2008 19:31

Eilen oli aika mielenkiintoinen (ja tapahtumarikas)pubi ilta. Taallahan pubit on massiivisia ja ne kasittaa monta "salia". Vahan niinku bar 54 forssassa mutta ei yhtaan sellanen. Tiskejakin on useampi. Niin, tosiaan me sitten Nikon antamaan kossupulloon yhdistelttiin travelpack (kentalta) kokonen Turkinpippuri pussi ja tehtiin snapseja. Juotiin raakaa ja pureskeltiin karkit. Oli aika... nam. No joo sitten murskattiin ja sheikattiin pulloa ja juotiin. Nam?

Pubi oli kohtuullisen taynna ja me sitten tutustuttiin kahteen mieheen. Stevie (26) ja Dave (28) oli tosi mukavia Stevie on Irkku ja Dave on just matkannu idassa indoneesiat thaimaat ja austraaliat. Molemmat kayny yliopiston ja asuu taalla ja tekee toita. (ne lupas kokata meille tassa joskus :DD)

Sitten kun meita neljaa oli haadetty kolmannen kerran ulos sielta pubista niin me lahettiin (oltiin tyyliin viimiset ja kello oli 1am) ja kun tultiin kotiin (alle 500m pubista :D) niin ma aloin sitten laittamaan kossupulloon turkinpippureita. voitte vaan arvata mita mulle kavi... no vasemman kaden etusormeen tuli todella syva haava, kiitos Ikean teravien veitsien :DD noh onneks liisalla oli puhdistusainetta ja ittellani oli kylla laastareitakin...

Aamulla kampassa haisi kaasulle. No toinen meista oli kannissa kulkenu hellan ohi ja se siella sihisi. Kiva kiva. En tiia onks se vaarallista mutta nyt on hyvin tuuletettu. Kaikki taas hyvin :) Rakastan teita rakkaat ihmiseni!!

PS tiiatteko mita? Mahdollinen tyopaikka tiedossa jommalle kummalle!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.