IRC-Galleria

No niin no niin!!Keskiviikko 13.08.2008 17:46

Hommat alkaa selvita!

Tanaan saatiin pankkitilit. Tosin kun haluttiin sellaset kortit joilla voi maksaa kaupassakin (tai pubissa :D ) niin jouduttiin maksaan joko £6 kuukaudessa tai £60. me valittiin toi kaikki kerralla. Onpahan sitten ainakin kortti jolla maksaa. Muuten olis saanu vaan automaattikortin.

Ihana tunne! Kaikki asiat jarjestyy, paitsi se tyo on viela saamatta...


Taa pankkivirkailija oli niiin sopo. voi etta sentaan. se oli ihan innoissaan Suomesta ja kuitenkin sano meita useesti puolalaisiks.

Kaikki vaittaa etta on vaikeeta saada pankkitili Englannista mutta voin kertoa sen olevan hyvinkin helppoa, ainakin taalla headingleyssa. Meilla oli Council tax lappu, palkkakuitit suomen osoitteeseen tulleena ja passit. that's it. okei siina meni 1 1\2 tuntia koska se systeemi on todella vaikea niille virkailijoillekin. tuhat eri lappua ja varmistusta.

Se poju oli ihan ymmallaan kun kaikki hommat oli hoidossa meilla niin hyvin, oltiin vaan etta taa on ihan normaalia suomalaiselle. no ei nyt ihan tollee sanottu mutta anyway.

Sit jos haluut maksaa taalla pankissa jotain niin sun tarvii etukateen tayttaa sellanen vitun kaavake... ei saatana taa on vaikeeta... mutta ei sen tilin saaminen ollu vaikeeta vaan kaikki toimenpiteet. Kylla naitten tarttis kayda suomessa kattoon miten hommat hoidetaan.

Miss Jenna * *
Mr Liisa * *

What the fuck?!?! Liisa on nykyaan Mr! Noo poju huomas sen onneks itte niin ei mitaan hataa, Liisakin on nykyaan Miss mutta me kutsutaan sita Mr:ks



PS! tanaan vois vetaa kannit! eilen ei oltu pubissa joten tanaan mennaan ja ma oon varmaan taas kannissa. toisaalta vois alottaa vaikka nyt heti juomisen.
Taalla oikeesti juodaan joka paiva. taa on ihanaa. (strongbowta kun juo niin se maistuu lahinna kivennaisvedelta. onneks on satoja vaihtoehtoja, loysin tossa maanantana Free housesta (=pienien panimojen merkkeja eli ei fosters ja strongbow tyylista) Organic cider joka oli yli 6%. On varmaan ihme etta olin sen ja ruokajuomien jalkeen kannissa tyohaastattelussa....

Noniiiin tarinoitu on taas ahkerasti :D koittakaa kestaa paskaa suomea rakkaaat. Taalla paistaa aurinko taydelta taivaalta. Tarvii menna kotii kohta kuivaan pyykkia pusi pusi nami nami!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.