IRC-Galleria

joulu meniLauantai 27.12.2008 19:08

Huh mutta oli erilainen joulu.. kaikki alkoi aaton aattona kun oli tapsin toistaiseksi hurjin ja pelottavin ilta.

jätkältä kysytään papereita ja se alkaa repiin riitaa siitä. minkäs sille voi jos näyttää kakstoistavuotiaalta mutta on 25. nooh jokatapauksessa sitten ne laitto tarkistusavaimen hedelmäkoneeseen ja työntekijä näki sen ja se oli vielä CCTVssä joten ei mitään mahiksia. pojat lähti kun pomo käski. pomo lähti vähän ajan päästä ja sitten pojat tuli takasin. alkovat riehuun entistä enemmän ja haastamaan syn ja priceyn kanssa. uhkasivat että mä tapan sut, tuu ulos niin tapellaan... hoh ja aivan perseet olalla.. siinä sitten huitasivat priceytä ja poliisit oli matkalla. sitten pojilta otettiin tiedot ylös ja partioivat poliisit saatteli niitä vähän matkaa kun aseistetut poliisit jutteli sylle.

ei siinä vielä kaikki. kun oltiin sitten normaalit asiakkaat saatu pubista ulos niin yhtäkkiä kuuluu koputusta oveen.... noh pojat tuli takasin. ei siinä mitään sy soittaa taas poliisille ja näkee CCTVstä toimistosta että jätkä ottaa pullon ja heittää. läpi ikkunan se sitten tuli. taisin vähän kiljastakin :D ihan kuset housussa olin..

pojat sitten pidätettiin kotoa ja saivat muuten potkutkin, oli sentään työpaikan pikkujoulut.


jouluaatto meni töissä sekavissa tunnelmissa, edellisenä iltana tosiaan nukkumaan pääsi kolmen aikaan kun tarvitsi odottaa jotakuta levyttämään rikottu ikkuna yms.

joulupäivänä oltiin auki 12.-14.30 jä mä olin töissä semmosen kolme ja puol tuntia. oon ruikuttanu koiraa ja nyt sain kun sy osti mulle koiran joka on oikeen koiran kokonen. ostin sille DG the one tuoksun ja annettiin davidille sylle ja carlille kaikille villasukat leeds rhinos väreissä. liisan mummu kätevästi ne pyöräytti.
töistä sitten roylle syömään ja juomaan. kotona joskus yhden aikaan ja aamulla töihin syn kanssa. nukahdin ikkuna auki ja myöhästyin töistä puoli tuntia. pääsin töistä kahdelta viiden sijaan ja tulin kotiin suihkuun ja menin takasin ja aloin top uppaamaan. hyvässä käänteessä kotia ja sillai se päivä vaihtu sitten täksi päiväksi. tänään lähdetään kaupungin pubeihin carlin lazin ja davidin ja delimin kanssa ainakin. pitäis olla siellä viideltä eli kahden tunnin päästä. bussi 18 menee kuulemma town hallin taakse, hmm. anyhow, tänään olin eka ihminen töissä siivoojia lukuunottamatta. pricey oli vartin verran myöhässä koska ei saanu taksia ja joutu sit käveleen. kukaan ei tiedä että mäkin olin myöhässä, tosin vain minuutin.

jaahas eiköhän lähetä topuppaamaannnn!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.