IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 21.06.2008 10:48

JULMETUS! VATTU!

MIKÄ VITTU VATTU HÄ HÄ HÄ MITÄ!!!!! CARL BARKS VITTU OOT MUN FAFAFAFAIJAAAA JOOOO KUNKKU VITTU 1900-LUVUN haha vittu renesanssimies kahdennenkymmenennen vuosisadan maestrou mister main man päämies pää tyyppi mies korpraali itse luutnantti luunappi ja kenraali kallen nekku joka imee hiekat kuivii ja lammet kuiviks. nyt muna käteen täs vaihees vittu joo mitenköhän toimii.

[Ei aihetta]Lauantai 21.06.2008 10:44

vittu friikkii oon himas ihan vitu limas vedin shotin simast ja olin iha kiimas. en tiiöä mut tääl on outoja ääniä vaa vitusti iha friikki kelaan kokoajan et sarjamurhaaja takan vtiun ison VEITSEN kaa sil huitoo päitä poikki ja vaa vittuu SALEE ON MUN TAKANA NYT VITU PALA KURKUSSA EI!!!!!! niska naksahti iha jees, siel oli vaa lohikäärme. mitä vittuu EI LOHIKÄÄRMEITÄ OO! hä? mut toi on. aku ankka on kreisi jäbä. HATTUJBÄ VITTU. ei Aku mut tää...yks vittu se oli kunnos. vittu ku vähä. jppoo. haha vittu Aku oli sillee VIISKYBÄÄ OKEEI niinku PERSEESEE OKEEI joohoo joo joo joo sinne vaa vaikkei tulekaa ku ei oo impotenssii ku vasta 2-kybäsenä sillee JOO JOO ei nouse ei nouse! kato vaikka, no ei se nouse. oot nii ruma. ja läskiki vielä. mikä toi o mikä su navasta roikkuu, hyi saatana. käänny ittees päin plz peitä noi. joo. just noi joo jujust,. vitun just. SE MUMMO mä vannon se. PUTTE RUOHOMÄTTÄÄ joo vittu mun FAIJA! en keksiny tota läppää sanon vaa. vittu sanon vaa ku ois mikrofoni nyt voisin heittää ämceetä iha vittun vitut sillee ei siit tuu mitää ellei oo vähä jotai ottanu et pääsee fiiliksee ja musa tunkee takaosaan niinku vaivihkaa paitsi et niinku näkisit sen kokoajan niinku takasilmäl tai jotai jos niinku ois mut ei oo mut sä TIEDÄT silti ja se on niinku mukaoleva, sellanen puolitodellinen ja sä TUNNET vaa vaikket nää et siel se on siel se hiipii siel se jyrki piilee siel omenapuun takana joo eiku alla napakymppi levyraati 10 10 10 10 10 9. YSI????? kuka ämmä sä oot painu meneen hei ei ei ei. ei ei ei ei tää ei käy ei. pakko katkasta kohta tulee liikaa lohta eiku pituutta maista mun vituutta tuutta tuu älä luu-riin puu-hu muu-hu bluuhu bluuhu blom blom tydydydydydyDY. kliimaksi. iske. hampaat sulaa mut ei se mitään. pakko katkasta nyt.

[Ei aihetta]Lauantai 07.06.2008 04:37

JOO tehtiin lapsi mut vittu isä joutu vankilaan me käydään joka päivä vieraileen sen luona kun se on meiän kultamussu<3<33<3<3<3<3<33<3<3 VITUN SIAT nappas sen ku se tappo 45 somalia kännissä, ne sietäis heittää muutenki VITTU TAKAS AFRIKAN VALTIOON!!!!!!!!!!!!!!! OIKEUSMURHA!!!!!!!!!!!

en tiiä mikskä tota vauvaa kutsuis, on vaikea keksiä hyvää nimeä, olen miettinyt (tosi paljon tosi) paljon sellaista kuin että Jukka-Mari ja sitten Sanna-Manna kun meidän sukunimi on Panna niin ettäs juu.

oon nussinu n.sataa (100) miestä koska halusin lapsen 14-vuotiaana EI SE OO VÄÄRIN OON IT-SE-NäI-N-EN VOIN TEHÄ MITÄ HALUUN KYL MÄ TIIÄN JOO!!!

tänäänTiistai 20.05.2008 23:56

tungin perseeseeni pupun ja sinne se sit tukehtu

[Ei aihetta]Tiistai 13.05.2008 23:14

TEURASTIN PONIN!!!!!! vittu se huus ja hirnu (LOL MIKÄ SANA!!!), mä otin vaan turvasta kii ja SLITS! lihaveitsi ikenien suuntaisesti. otin moran esiin ja tökin sitä vähän kenkien keskelle sellasiin hermokohtiin ja kaikkee. tungin munan sen suuhun ja se yritti haukkasta sitä irti, pikkupaskiainen!!! olin tietenkin alasti koko rituaalin ajan ja hangannut itseeni ulosteita ja rasvaa rutkasti. uskontoni vaatii sitä, KAIKKI KUNNIA MULLETILLE! otin köyden ja lassosin teutaroivan vastustajani kuin Tex Willer intiaaneja, villisti pyrkien pakoon uhrini oli jo käytännössä katsoen...kuollut. LOL OON DRAMATURGI VITTU da vinci koodi ja haxit ja nussinta. louhia. kilijumppa. sulla on SAIRAUS ja se on SYÖPÄ SYÖPÄ SYÖPÄ SYÖPÄ SYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄ
SYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄ
SYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄ
SYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄ;_
SYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄ
SYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄ;;;;;;_______
SYÖPÄSYÖPÄ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;_____________________
SYÖPÄSYÖPÄ
SYÖPÄSYÖPÄ_
SYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄSYÖPÄ
SYÖPÄ
lol. no sit otin kolme essoo ja nussin sitä kuollutta hevosta viistoista tuntia putkeen. runkkasin jälkeenpäin hessumaiset mällit sen päälle. taivaallista. ratsastaminen on kivaa.

fondlasin myös palleja jossain välissä

[Ei aihetta]Sunnuntai 20.04.2008 05:24

Tyhjä kankaasi,
valkoinen palettinne,
huora jokaiselle,
olkaa hyvä.

Minussa on teitä,
herra
rouva
ja minä olen sinä
minä olen sinä
ja minä en ole.

Sielujen hotelli,
pedatut sängyt,
puhtaat lakanat,
haluamanne mukaan.

[Ei aihetta]Sunnuntai 20.04.2008 05:22

Minun elämä on vittu MINUUTTI
ja se vitun MINUUTTI meni jo!
Nöyryytä minua,
nolaa minut,
kurista minua,
minun MINUUTTINI oli jo,
tätä vittu odotan.
Tarjoa ja anna kaikkesi,
se ei ole arvoistani.
Haista vittu.
Haista vittu.
Haista vittu.
MINUUTTI MINUUTILTA!

[Ei aihetta]Tiistai 11.03.2008 14:36

Pieni kulkija,
rakas kulkija.
Jokainen tiesi on
yksihaaraista monisempi.
Kuinka ikinä löytäisit
aarteen, tai edes
hymyn pienen?

Pieni kulkija,
rakas kulkijani.
Katetut polut,
niitä on liikaa
sinulle, ja jos eksyt
ja näet liikaa
jaloillasi, voi
pysähdythän?

Pieni kulkijani,
rakas kulkijani.
Kulje varoen
ja jos luot oman
polkusi, varmistathan
tekeväsi sen matalalle?
Sitten et putoa
liian kauan.

[Ei aihetta]Tiistai 11.03.2008 02:35

Hukkuminen
valoon aamulla.
Asteleminen
vehreän matolla.
Odottaminen
ruskan suojeluksessa.
Kutittaminen
taskussa muistojen.
Loikkiminen
melun silmässä.
Keksiminen
vanhan uudeksi.
Sinun kaaresi
minun rankani.

Mitä se merkitsee sinulle?

[Ei aihetta]Lauantai 08.03.2008 22:10

kissat sähisee ja kkäy PALLIEN KIMPPUUN!!!!!!!! toisella on vasen ja toisella oikea, kynnet ja raateluhampaat esiin on TAISTELON AIKA!!!!!!! vittu kissat on kyl mahtavia, jos ne on oikein lempeitä, nii ei tarvi ite vaivautua ku ne fondlaa sun PUOLESTA!!!!! ja onii kans!!!!! se fondlaa sun puolesta eikä tarvi ees kYSYY!!! japee vaa seisoo. fondl. pz. butt. lol. sil seisoo. ählämi.