IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 20.08.2008 04:37

joo mitää en oo vetäny...eikun ihan aidosti, siis tosissaan en oo, kun tää kuva otettiin lol

NO VITUT OON VETÄNY HERSKAA PIRII KOKAA KARKKII KUKKAA LÄTKÄÄ SÄTKÄÄ KALIAA VIINAA ABSINTTII JA VITSUTI MEPHADRINEÄ

tässä kuvassa siis

[Ei aihetta]Torstai 14.08.2008 01:15

niinku joo me otettiin eile Jari-Pekan kaa 500 kuvaa siitä ku me nussitaa, se heitti ne galtsuun ja sit sen profiili POISTETTIIN!!?!!?? niinku onko tää vitun galleria RASISTINEN kun ei suvaitse RAKKAUTTA NÄYTTÄÄ?!!!? täällä on satoja ellei MILJOONIA SATOJA kuvia siitä ku rumat juntit ja ylimeikatut porsaat ja vitun valaat nuolee toisiaan ja julkistaa omaa intiimielämäänsä muille jostain vitun käsittämättömästä syystä jota en tuu ikinä tajuumaan ja mua ei vittu kiinnosta nähdä yhtään vitun söpöstelykuvaa enää ikinä tai revin kynteni irti ja teen niistä ninjatähtiä ja teurastan jokaisen yksitellen näillä tähdillä ninjatyyliin yhdellä heitolla, ehkä kahdella jos joku jää eloon. kirjottakaa vittu otsiinne "VILLE JA VIIVI <3 IKUISESTI YHDESSÄ NAIMISIIN 18V" ja sit repikää kyrpänne irti ja laittakaa vähä kaalia päälle ja nielaiskaa ykkösellä ja sit HOMO!!!!!!!!!!!!!!!

apap gdgfsg gagagag papapalllllliiiiiiiii

nyt puhun flunssalle:Tiistai 12.08.2008 22:06

SINÄ OLET HOMO.
MINÄ EN OLE.
EN HALUA IMEÄ MUNAA.
VIHAAN PERSEREIKIÄ.

[Ei aihetta]Tiistai 12.08.2008 22:05

vittu kissankorvat amatsonilla...jumalauta ei oo todellista

[Ei aihetta]Tiistai 12.08.2008 22:04

wang chung mung mung ping pong long song pöng vön pon mon plon mlon lon von vot tot sut tut hut hat heijaa oon ISÄS

[Ei aihetta]Perjantai 25.07.2008 20:43

mää en kirjota mitää. pallit. lol.

[Ei aihetta]Lauantai 05.07.2008 08:52

no selväähän ON että kun mä tänne galleriaan tälläisen multimedia profiilin ja nykyaikaisen teen sen profiilin minä muokkaan niin nickin on parasta olla JOTAIN tyyliin: outRAGEous! HulluIsäntä! AivanGrasy! ~ZeGoBoLtSi~! imen itseeni X-TREME_markkinointia ja olen sukupolveni edustaja haista vittu mulla on pöljä-pipo. tykkään aidosti leivosista ja leipomisesta ja nurmikon tunnusta varpaideni välissä ei kesällä mutta keväällä kun on vähän vilpoisampaa koska olen nyt sellainen mutta pitäähän sitä ny imagoo vähä vääntää laittamalla nickiks jotain HURRRRRRRJAA vaikka olen sellaisen vastakohta sillei vastakohtaiselämässä ja ihmisten kaa ja sillee. ja pitäähän sitä ny muniaki fondlaa nii.

[Ei aihetta]Lauantai 21.06.2008 10:48

JULMETUS! VATTU!

MIKÄ VITTU VATTU HÄ HÄ HÄ MITÄ!!!!! CARL BARKS VITTU OOT MUN FAFAFAFAIJAAAA JOOOO KUNKKU VITTU 1900-LUVUN haha vittu renesanssimies kahdennenkymmenennen vuosisadan maestrou mister main man päämies pää tyyppi mies korpraali itse luutnantti luunappi ja kenraali kallen nekku joka imee hiekat kuivii ja lammet kuiviks. nyt muna käteen täs vaihees vittu joo mitenköhän toimii.

[Ei aihetta]Lauantai 21.06.2008 10:44

vittu friikkii oon himas ihan vitu limas vedin shotin simast ja olin iha kiimas. en tiiöä mut tääl on outoja ääniä vaa vitusti iha friikki kelaan kokoajan et sarjamurhaaja takan vtiun ison VEITSEN kaa sil huitoo päitä poikki ja vaa vittuu SALEE ON MUN TAKANA NYT VITU PALA KURKUSSA EI!!!!!! niska naksahti iha jees, siel oli vaa lohikäärme. mitä vittuu EI LOHIKÄÄRMEITÄ OO! hä? mut toi on. aku ankka on kreisi jäbä. HATTUJBÄ VITTU. ei Aku mut tää...yks vittu se oli kunnos. vittu ku vähä. jppoo. haha vittu Aku oli sillee VIISKYBÄÄ OKEEI niinku PERSEESEE OKEEI joohoo joo joo joo sinne vaa vaikkei tulekaa ku ei oo impotenssii ku vasta 2-kybäsenä sillee JOO JOO ei nouse ei nouse! kato vaikka, no ei se nouse. oot nii ruma. ja läskiki vielä. mikä toi o mikä su navasta roikkuu, hyi saatana. käänny ittees päin plz peitä noi. joo. just noi joo jujust,. vitun just. SE MUMMO mä vannon se. PUTTE RUOHOMÄTTÄÄ joo vittu mun FAIJA! en keksiny tota läppää sanon vaa. vittu sanon vaa ku ois mikrofoni nyt voisin heittää ämceetä iha vittun vitut sillee ei siit tuu mitää ellei oo vähä jotai ottanu et pääsee fiiliksee ja musa tunkee takaosaan niinku vaivihkaa paitsi et niinku näkisit sen kokoajan niinku takasilmäl tai jotai jos niinku ois mut ei oo mut sä TIEDÄT silti ja se on niinku mukaoleva, sellanen puolitodellinen ja sä TUNNET vaa vaikket nää et siel se on siel se hiipii siel se jyrki piilee siel omenapuun takana joo eiku alla napakymppi levyraati 10 10 10 10 10 9. YSI????? kuka ämmä sä oot painu meneen hei ei ei ei. ei ei ei ei tää ei käy ei. pakko katkasta kohta tulee liikaa lohta eiku pituutta maista mun vituutta tuutta tuu älä luu-riin puu-hu muu-hu bluuhu bluuhu blom blom tydydydydydyDY. kliimaksi. iske. hampaat sulaa mut ei se mitään. pakko katkasta nyt.

[Ei aihetta]Lauantai 07.06.2008 04:37

JOO tehtiin lapsi mut vittu isä joutu vankilaan me käydään joka päivä vieraileen sen luona kun se on meiän kultamussu<3<33<3<3<3<3<33<3<3 VITUN SIAT nappas sen ku se tappo 45 somalia kännissä, ne sietäis heittää muutenki VITTU TAKAS AFRIKAN VALTIOON!!!!!!!!!!!!!!! OIKEUSMURHA!!!!!!!!!!!

en tiiä mikskä tota vauvaa kutsuis, on vaikea keksiä hyvää nimeä, olen miettinyt (tosi paljon tosi) paljon sellaista kuin että Jukka-Mari ja sitten Sanna-Manna kun meidän sukunimi on Panna niin ettäs juu.

oon nussinu n.sataa (100) miestä koska halusin lapsen 14-vuotiaana EI SE OO VÄÄRIN OON IT-SE-NäI-N-EN VOIN TEHÄ MITÄ HALUUN KYL MÄ TIIÄN JOO!!!