IRC-Galleria

- Täällä on siis kiellettyä juoda alkoholia julkisella paikalla, joka ei ole baari (ainoastaan tailgaittaillessa ennen pelejä tämä on sallittua, en sitten tiedä mikä siitä tekee erilaista). Myöskin julkisilla paikoilla humalassa olo on kiellettyä (miten on tarkoitus päästä baarista kotia olematta välillä ulkona???). Ja pidättämiseen riittää se että käyttäytyy humalaisesti. Seurauksena yö sellissä ihanan oranssissa haalarissa :) Public Intoxication $80 ja valistusta alkoholin käytöstä.
- Meillä myöskin asuntolat on nolla toleranssilla alkoholin suhteen. Huoneissa ei saa juoda eikä säilyttää alkoholia ollenkaan. Kiinni jäämisistä seuraa varoituksia ja lopulta lentää pihalle. Onneksi baarissa on halpaa juoda..
- Kaikkien pidätettyjen ihmisten nimet julkaistaan paikallisessa sanomalehdessä ja jos satut olemaan esim. amerikkalaisen jalkapallon pelaaja, niin "rikoksesta" riippuen tulee eri määrä pelikieltoja jotka kerrotaan tv:ssä ennen pelin alkua :)
- PAULA = Possession of Alcohol Under Legal Age $390
- Opiskelija saa tulla pidetetyksi kerran lukukauden aikana ilman että siitä tulee merkintää viralliseen rekisteriin.
- Paikallisessa Smirnoff Ice pullossa lukee mm. että "Flavoured Beer" (!!!!!????) ja "Government Warning: 1) According to the surgeon general, women should not drink alcoholic beverages during pregnancy because of the risk of birth defects. 2) Consumption of alcoholic beverages impairs your ability to drive a car or operate machinery, and may cause health problems." (Daa-a!)
- Paikalliset college sport valmentajat saa ihan hirmu isoa palkkaa. Meijän valmentaja uhkaili viime kauden lopuksi lähtevänsä muualle, ja sai miljoonan palkankorotuksen. Pistää vaan miettimään että miksi täällä on niin korkeat lukukausimaksut...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.