IRC-Galleria

Lisää opiskeluaTorstai 11.10.2007 11:50

Tenttien jälkeen elämä on palannut taas normaaliin päiväjärjestykseen ja kokeetkin on saatu takaisin, tuloksena 3xC ja yksi A!! Kaikista kokeista jotka tein kuumeessa tuli C ja siitä fysiikan kokeesta jonka tein selväjärkisenä tuli A, vaikken asiasta mitään ymmärräkään :D Noin puolilla pisteillä saa paikallisista kokeista C:n, joka käytännössä vaaditaan kurssin läpäisemiseksi, koska keskiarvon pitää pysyä C:n yläpuolella jotta voi jatkaa opiskelua. Mutta onneksi nuo olivat vasta ensimmäiset välikokeet, ja toivottavasti seuraavien kokeiden aikana en olisi kuumeessa, niin osaisin vaikka lukea kysymykset oikein (enkä selittäisi genetiikan kokeessa resessiivistä periytymistä kun kysytään dominoivaa tai kehitysbiologian kokeessa olla sitä mieltä että asetylaatio on sitä kun DNA:ta pakataan tiukkaan...)
Kokeista selviämisen jälkeen olikin sitten vuoro alkaa panikoimaan solufysiologian artikkelin kanssa. 4-5 sivua jostakin aiheeseen liittyvästä asiasta, ja suorien lainauksien käyttöä vältettävä. Itsehän kirjoitin kolerasta (josta en halua kuulla mitään vähään aikaan...), mutta koska akateeminen englantini ei ole täydellistä (sitä olen tullut tänne oppimaan), niin lähdeartikkeleista otettujen lauseiden uudelleenmuotoilu tuotti pientä päänvaivaa ja artikkelien päällä pomppimista. Mutta sekin on nyt onneksi ohi...
Seuraavat välikokeet ovatkin sitten 2 viikon päästä, ja sen jälkeen kokeita on yksi tai 2 kappaletta joka toinen vikko, että tylsää ei varmasti ainakaan kerkiä tulemaan :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.