IRC-Galleria

KIROHÄIRIÖ

KIROHÄIRIÖ

Tunkekaa se chat perseeseenne, en edelleenkään vastaa siellä ikinä koskaan kellekään, kiitos!

Excuse me, what?Sunnuntai 07.04.2013 13:19

Elikkä, mitä edellisen blogauksen kommenteista selvinee, oon huora joka kerjää asiattomuuksia ja on ne kaikki ehdottomasti ansainnutkin.
Tämä selvä. Koska toteutan perusoikeudellista sanavapautta ja omaa tyyliäni, oon huora. Koska en ole neitsyt, oon huora, joka ansaitsee sen mukaisen kohtelun.
Tässä herää kysymys; miten pitäisi käyttäytyä olematta sitä mitä mä nyt ilmeisesti olen? :)
Omaan mieleen tuli kärjistetty esimerkki nunnankaapuun pukeuteesta mykästä, oh how weird.
Toisena tuli mieleen että mikä kaikki taas on ihmisen omaa syytä, eikä esim yhteisön tai geneettisten tekijöiden tuottamaa yms.
Tissien tai säärien omistaminen on siis ihmisen omaa syytä, samoin seksuaalisuuntautuminen on valinnanvapaa asia kuten myös sairaudet joidenkin mielestä sillä olenhan itse niitä kerjännyt!
Hmmh.
Tulee lähinnä mieleen että mikä helvetti tätä yhteisöä vaivaa? Ihan naurettavaa paskaa after all :D Seksismi, ennakkoluulot ja syrjintä. Siinäpä vuosikymmenen sanat.
Pari vuotta taaksepäin olisin pöyristyny näistä kannoista, nyt vaan pidän niitä erittäin irrelevantteina ja lapsellisina.. Saanpahan nauraa ainaki. Mut ehkä seki on vaan sitä että eihän tällänen prostituoitu voi millään olla viisas, ku en tätä vihavyöryä ymmärrä?


10068_10151346124556500_1463131751_n.png

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.