IRC-Galleria

KIROHÄIRIÖ

KIROHÄIRIÖ

Tunkekaa se chat perseeseenne, en edelleenkään vastaa siellä ikinä koskaan kellekään, kiitos!

Respect.Maanantai 24.06.2013 14:45

Halusin vaan sanoa, että @Angel_Deamon on yks sitkeimmistä ja rohkeimmista naisista jonka tiedän. Respect 'n' peace.

You are safe now!Perjantai 21.06.2013 23:55

Elikkä, siirrän suurimman osan mun vuodatuksista pois Irc-Galleriasta. Jos jotakuta kiinnostaa, blogin osoite on: http://overthinkingmaniac.blogspot.fi

What?Torstai 20.06.2013 14:55

Mietin vain tässä, että mistä tää nuorten puuttuva tyylitaju on saanu alkunsa... Farkut ja T-paita, legginsit ja huppari, lökärit ja toppi aina yhdistettynä converseihin tms. Miksei suurinosa teineistä edes yritä pukeutua tyylikkäästi ja/tai ilmaista itteään pukeutumisensa avulla? Itehän 15 ikäisenä käytän kapeita farkkuja, jakkuja ja huiveja korkokenkien kera. Tykkään pukeutua klassisen tyylikkäästi ja ehkä vähän kypsemmin jos niin vois sanoa. En vois ikinä kuvitella lähteväni ovesta ulos lökäreissä, paitsi lenkille tai salille!

Samoin kuin ylimeikkaus tuntuu kuuluvan tähän ikäluokkaan aika vahvasti. Semmonen 3 senttiä pakkelia naamaan, kaikki maholliset meikit päälle ja menoksi... Selityshän on usein että "huono iho" tai "olen ruma ilman meikkiä". No, jos sitä meikkiä ei laita liikaa, ihokin hengittää ja pysyy paremmassa kunnossa. Samoin kun korostamalla kasvojen hyviä puolia sopivasti kevyellä meikillä on paljon mukavamman näköistä kuin kunnon tuksu-meikit...
Raskaampi meikki kuuluu juhlaan, ainaki mun mielestä. Arkena saa luvan riittää ripsiväri ja huulipuna, ehkä vähän puuteria.

Tottakai tästäkin voi olla montaa mieltä, mutta tässä taas mun mielipide. Kertokaahan omia näkemyksiänne tästä tyylikadosta!

"I love boobs, boobs are the best"Keskiviikko 19.06.2013 20:33

Okei tajusin tässä peilistä kattellessa ja silikoneista haaveillen, että tykkään enemmän silikoneista kuin aidoista tisseistä. Kaiken lisäks vielä sellasista silareista jotka näyttää mahdollisimman feikeiltä!
Siinä on jotain kiehtovaa... Ja taas outoilen O_o Haluan saatana silikonit, jotta voisin tyytyväisenä kattoa peiliin ja iloita mun kropasta. Koon A tissit ei meinaan mun silmää oiken miellytä. Muilla kyllä, muttei itelläni. En osaa pitää itteäni seksikkäänä ilman rintoja, on jotenki groteski ja miehekäs olo! Joten jos sitä alkais rahaa säästämään että sais rinnat.
tumblr_lklat19GmS1qcgiy5o1_500_large.jpg

Sex.Tiistai 18.06.2013 23:25

"Ida helvetti oo hiljaa, et sä voi julkisilla paikoilla tollasia puhua, pidä sun seksimieltymykset ja sellaset omina tietoinas"

Suoraan asiaan. Miksi oi miksi seksi on nykyään joku hemmetin yhteiskunnallinen tabu? Siitä ei saa puhua, ei tykätä, ei osoittaa seksuaalisuuttaan.
Osa täälläkin varmaan punastuu jo kun lukee sanan 'seksi'. Mitä pahaa siinä on ja miksei siitä vois keskustella niinkuin mistä tahansa muustaki aiheesta? I don't get it.
Ite saatan vaikka keskellä koulun aulaa sanoa että panettaa, ja sitte on kaikki hyssyttelemässä. Tottakai sitä ei tarvis kellekkään ilmotella, mut tällä esimerkillä hain vaan sitä että voi siitä olla täysin avoin että on seksuaalisesti aktiivinen eikä häpeä sitä.
Kaikki dokumentit seksistä tai siihen liittyvistä asioista, k-18 vaikka suojaikäraja 16. Mikä seksissä siis on niin kamalaa että se jätetään kassakaappiin lukituksi? Kai se luokitellaan likaiseksi tai jotain. Jos välität ihmisestä jonka kanssa rakastelet, onks se likasta? Tai jos nyt vaan satut olemaan normaali ihmisolio jolla on haluja joita toteuttaa, oot likanen?

Ridiculous.

Rappiotako?Tiistai 18.06.2013 22:36

Eli tässä vähän aikaa jo kattellu yhen facebook kaverin kuvia, ja ajatellu että ei helvetti, onpa helvetin kaunis nainen. Myöhemmin luin sitten kyseisen henkilön blogia ja tajusin että kyseessä olikin trans-sukupuolinen mies.
Ei, en aio valittaa siitä että trans-sukupuoliset olisivat epänormaaleja tai kuvottavia (päinvastoin!), vaan tällä kertaa repesin huutonauruun kun tajusin että trans-sukupuoliset miehet on nykyään paljon paremman näköisiä kuin yli puolet tissiherupissiksistä! Pisteet heille siitä siis.
(Lisäksi se, että yllämainitut ovat täysin avoimia asiasta ja tiedostavat upean ulkonäkönsä, toinen piste!)
Voin ehkä olla outo, mutta biseksuaalina en koe minkään näköstä seksuaalista nostetta kattoessani esim. gallerian suosituimpien kuvien neitejä. Sen sijaan, osa trans-seksuaaleista ovat aivan helvetin kiinnostavia ja ou jea, kauniita.

Voi pyhä saatanaTiistai 04.06.2013 20:45

Rippikoulu, kidutusta vai hauskuutta?
Ite otan sen teologisena, yleistietona yms. Mutta! Silti se mitä se mun mielestä sisimmässään on; Hengellistä haihattelua ja raamatullista aivopesua.. Jos uskonto tuo joillekki merkitystä ja täydennystä elämään niin fine, not my problem. Mutta siinä vaiheessa ku sitä samaa aletaan tunkea mun kurkusta alas, en oikein tykkää. Se on niin paksua paskaa ettei sen läpi pääse pelkillä kumisaappailla! Tai sitä se ainakin mulle on, realistina ja satanistina.
Sitte se kysymys; no miksi vitussa sitte menit riparille? Yks sana; painostus. Mun suku ei olis antanu mulle ikinä anteeksi jos en olis tonne masokistileirille olis menny, uskonnollisia kun kaikki on. Joten kaipa vois näin materialistisesti sanoa että rahahan se tässä houkuttaa, we'll see. Joten hei ihmiset, keskustelua pystyyn! Minkälaisia on omat kokemukset ja näkemykset rippikoulusta?

Nyt perkele.Keskiviikko 29.05.2013 17:25

Meni hermot. Lopullisesti. En haluu olla enää vaginaväkeä!
Juhlan uhkaavasti lähestyessä korot lyö sopimuksen irti, suoristin piiloutuu ja hiukset taistelee jotain ihme vapaustaistelua ilmeisesti...
Oh damn. Asu valintaan tarvitaan miespuolista mielipidettä ja pitää leikkiä ompelijaa vaatteiden istuvuuden takaamiseks.
Jos olisin mies, raapisin pallejani, runkkaisin, heittäisin puvun päälle ja lähtisin. Simply as that!
281722_539535606071362_1740088740_n_large.jpg

IhQ d44!Maanantai 27.05.2013 21:42

Oon huomannu ihmisissä sen kumman piirteen, että kun vieressä on joku, sitä pitää sosiaalisessa mediassa kohdistella spottivalolla perseeseen koko hemmetin ajan. Statusko siitä nousee? En tiiä. Tottakai on niitäkin joihin tää ei päde, puhun nyt vähän epäkypsemmistä; nuorista.
Sitä omaa kultaa pitää aina hehkuttaa ja esitellä ja täyttää facebooksivu imelyyksillä, seriously? Joo, ei se väärin ole. Kaikessa voi vaan aina liiotella..
"omg 2 vkoo mun kullan kanssa, love youu pupu oot paras!!!11"
Onks se jotenki vaikeeta olla sinkku? Ite nautin siitä ku oon sinkku, saan tehä mitä huvittaa (koska suhteessa oon taas uskollinen anyhow).
Tollanen ylipirtee imelyys söpöily tuituitui vaan vituttaa niin saatanasti ku sillä raiskataan etusivua joka päivä! Sensuroikaa 'rakkauttanne' ees vähän, varsinki jos ootte ollu yhessä sen pari viikkoa, kiitos..
tumblr_m5iflnLJmJ1qhuhu0o1_500_large.gif

ATTENTION! HUOMIO!Maanantai 13.05.2013 19:15

Jos yhtään piirrokset, luonnokset ja maalaukset kiinnostaa, kattokaa mun albumi "piirroksia" :) Myöskin Instagrammiin (Idappp) päivittelen aina uusimmat työt!
3D