IRC-Galleria

KIROHÄIRIÖ

KIROHÄIRIÖ

Tunkekaa se chat perseeseenne, en edelleenkään vastaa siellä ikinä koskaan kellekään, kiitos!

ask.fmKeskiviikko 25.09.2013 20:31

Tän kertasena aiheena teinipopulan suosima yhteisöpalvelu, Ask.fm. Kysymys on siis sivustosta, johon teet nimelläsi käyttäjän jolloin sinulta voi kuka vaan kysyä ihan mitä vaan, anonyymina.
Tulin itekkin tehneeksi sinne käyttäjän hirveessä tylsyydessä, ja oon semi hyvin siis perillä asioiden laidasta. Erittäin kekseliäs kehittäjä tällä formaatilla, ja palvelu on tosi viihdyttävä tylsinä hetkinä...
Mutta. Tää on myös nettikiusauksen uusi valtaväylä, sillä mitä vain kysymyksiä/lauseita voidaan esittää nimettömänä. Tilaisuus niille, jotka ei halua seistä omien ilkeiden sanojensa takana tai uskalla ottaa niistä vastuuta! Kiusaajat luultavasti hyppii innosta.
Omassa profiilissani tuolla askissä oon julkassut joka ikisen kommentin ja kysymyksen, huolimatta miten loukkaavia ne on. Ihan vaan jotta ihmiset näkee mitä pellejä on liikkeellä. Parhaita on ollu mm. "ootko huorannut?", "monta perunaa sun pilluun mahtuu?" ja "kurkku vai vesimeloni"... Noi nyt ei ole edes loukkaavia, naurettavia vaan. Mutta mm. mun profiiliin on tultu haukkumaan mun ystävää kaksinaamaseksi selkäänpuukottajaksi ja toiselta ystävältä on kysytty koska se ajatteli laihduttaa. Ja se on jo loukkaavaa! Tiedän myös tapauksia jotka on askinsä poistanu kysymysten sävyn ja jatkuvan vihafloodauksen takia.
Onko nyt ihan oikeasti mitään niin naurettavaa kuin haukkua ja arvostella ja loukata ihmisiä nimettömänä netissä?! Aivan helvetin lapsellista paskaa. Asioista puhutaan kasvotusten, ei nimettöminä linjoilla for fucks sake... Kuka saa siitä mitään tyydytystä anyway kun saa toista loukattua? Kunnia siitä ei kumminkaan anona ikinä tule oikeaan osotteeseen. Ehkä se on jotenkin niin 'trollia' ja 'läppää' että se on ihan vastustamatonta. En tiiä. En vittu käsitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.