IRC-Galleria

KIROHÄIRIÖ

KIROHÄIRIÖ

Tunkekaa se chat perseeseenne, en edelleenkään vastaa siellä ikinä koskaan kellekään, kiitos!

Okei, mitä v*ttuaLauantai 28.09.2013 01:02

Sorrun ilmeisesti taas pitkän tauon jälkeen repimään persettäni galleriassa, loistavaa... Olin hemmetin iloinen että nää muijien bikini/tissiheru-kuvat on vähentyny huomattavasti. Olin. Miksi? Koska nyt näkyy joka neljännellä jätkällä olevan paidattomia kuvia itsestään oli lihaksia tai ei! Sanotaan nyt vaikka että näiden egokuvien edelläkävijä on/oli nimeltä mainitsematon The_Zyzz, Zyzzmaister, The Big Boss, oli miten oli. Se vaan herättää mun päähän kysymyksiä;

1) Onko galleria se oikea paikka kaataa naisia?
2) Onko oletus että joka tyttö 6-packille lämpenee?

Koska mua ei kenenkään lihakset kyllä kiinnosta paskan vertaa. Ehkä se on sitä että jätkät on pitkään kattonu sivusta naisten esineellistämistä, ja hinkuu nyt itse kokemaan saman? En tiedä. Anygays millä pohjalla muka on suhde, joka lähtee Irc-Galleriasta, paidattomasta egoilu kuvasta? Aika hataralla mun mielestä. Tai vaikka sitten sitä pillua vain haettaisiin, niin silti musta tuntuu ettei se ihan niin mene että "wou tolla on lihaksia, mäpä annan tolle heti"... Vai?
Voiko joku viisaampi nyt vaan tulla tähän pätemään ja vääntämään mulle rautalangasta että miksi? Joo ja en tarvitse kumminkaan mitään perseen repimistä tähän, kiitos!

HETEROVITUNPRIDEKeskiviikko 25.09.2013 20:33

Siis, oikeasti? Tosissaan? Heteropride. Onko naurettavampaa kuultu?! Pisti vihaksi edes kuulla koko paskasta, jopa heteroystävä suutahti kun jutusta luki...
Eli ahdasmieliset huomiohakuiset heterot tulevat kateellisiksi kun homoseksuaalit vihdoin saavat ansaitsemaansa huomiota mediassa, ja repivät syvältä anuksesta tän naurettavan tempauksen jotta voivat tuntea tekevänsä maalleen palveluksen? Mitä vittua nyt oikeasti. Voisin kiduttaa kaikki siihen tapauhtumaan osallistuvat kivuliaasti kuoliaaksi, mutta se on valitettavasti laitonta...
Heterotko sitten eivät saa huomiota? Heteroseksuaalisuus on standardoitu ja isketty kaikkien mieleen, homoseksuaalisuudesta ollaan ihan hyshys. Puhutaan "kaapista tulemisesta", oh well kukahan ne homot sinne kaappiin pakotti jossei tuomitsevat heterot? Ja koska viimeksi olet muualla kuin pornosivuilla nähnyt elokuvia homo- tai lesbopareista? En usko että milloinkaan, heterostandardi pätee siinäkin, valitettavasti. En vaadi homoille mitään vakiospottia medioissa, mutta edes jotain kunnioitusta heitä kohtaan, ettei tälläsiä alhaisia julkisuustempauksia jotta heitä vois iskeä vyön alle...
Miksei ihmisiä vaan voisi kohdella tasa-arvoisesti, kaikilla samat oikeudet eikä ketään katottaisi alaspäin? Ei rotu, seksuaalisuus tai kieli sais saada ketään kuulumaan "alempaan kastiin". Se on mun unelma. Se ei vaan onnistu niin kauan kun on ihmisiä, jotka elää edelleen ilmeisesti 1800-luvulla puhuen homoudesta lähes syöpään verrattavana asiana. Tottakai on niitäkin homoseksuaaleja jotka liian kärkkäästi vaativat oikeuksiaan, mutta kukapa ei vaatisi sitä mikä kaikille kuuluu? Esimerkkinä työnantaja maksaa kaikille normaalipalkan, mutta jättää puolet sun omastas pois koska oot syntyny väärän näköseksi tai vaikka liian lihavaksi... Siitä lähtisi helvetti irti.
large.png

ask.fmKeskiviikko 25.09.2013 20:31

Tän kertasena aiheena teinipopulan suosima yhteisöpalvelu, Ask.fm. Kysymys on siis sivustosta, johon teet nimelläsi käyttäjän jolloin sinulta voi kuka vaan kysyä ihan mitä vaan, anonyymina.
Tulin itekkin tehneeksi sinne käyttäjän hirveessä tylsyydessä, ja oon semi hyvin siis perillä asioiden laidasta. Erittäin kekseliäs kehittäjä tällä formaatilla, ja palvelu on tosi viihdyttävä tylsinä hetkinä...
Mutta. Tää on myös nettikiusauksen uusi valtaväylä, sillä mitä vain kysymyksiä/lauseita voidaan esittää nimettömänä. Tilaisuus niille, jotka ei halua seistä omien ilkeiden sanojensa takana tai uskalla ottaa niistä vastuuta! Kiusaajat luultavasti hyppii innosta.
Omassa profiilissani tuolla askissä oon julkassut joka ikisen kommentin ja kysymyksen, huolimatta miten loukkaavia ne on. Ihan vaan jotta ihmiset näkee mitä pellejä on liikkeellä. Parhaita on ollu mm. "ootko huorannut?", "monta perunaa sun pilluun mahtuu?" ja "kurkku vai vesimeloni"... Noi nyt ei ole edes loukkaavia, naurettavia vaan. Mutta mm. mun profiiliin on tultu haukkumaan mun ystävää kaksinaamaseksi selkäänpuukottajaksi ja toiselta ystävältä on kysytty koska se ajatteli laihduttaa. Ja se on jo loukkaavaa! Tiedän myös tapauksia jotka on askinsä poistanu kysymysten sävyn ja jatkuvan vihafloodauksen takia.
Onko nyt ihan oikeasti mitään niin naurettavaa kuin haukkua ja arvostella ja loukata ihmisiä nimettömänä netissä?! Aivan helvetin lapsellista paskaa. Asioista puhutaan kasvotusten, ei nimettöminä linjoilla for fucks sake... Kuka saa siitä mitään tyydytystä anyway kun saa toista loukattua? Kunnia siitä ei kumminkaan anona ikinä tule oikeaan osotteeseen. Ehkä se on jotenkin niin 'trollia' ja 'läppää' että se on ihan vastustamatonta. En tiiä. En vittu käsitä.

WOOP WOOP!Keskiviikko 03.07.2013 00:57

Paljon uutta tekstiä seksistä, ihmisistä ja ihmissuhteista, kauneudesta ja alkoholista :) !
http://overthinkingmaniac.blogspot.fi/

Respect.Maanantai 24.06.2013 14:45

Halusin vaan sanoa, että @Angel_Deamon on yks sitkeimmistä ja rohkeimmista naisista jonka tiedän. Respect 'n' peace.

You are safe now!Perjantai 21.06.2013 23:55

Elikkä, siirrän suurimman osan mun vuodatuksista pois Irc-Galleriasta. Jos jotakuta kiinnostaa, blogin osoite on: http://overthinkingmaniac.blogspot.fi

What?Torstai 20.06.2013 14:55

Mietin vain tässä, että mistä tää nuorten puuttuva tyylitaju on saanu alkunsa... Farkut ja T-paita, legginsit ja huppari, lökärit ja toppi aina yhdistettynä converseihin tms. Miksei suurinosa teineistä edes yritä pukeutua tyylikkäästi ja/tai ilmaista itteään pukeutumisensa avulla? Itehän 15 ikäisenä käytän kapeita farkkuja, jakkuja ja huiveja korkokenkien kera. Tykkään pukeutua klassisen tyylikkäästi ja ehkä vähän kypsemmin jos niin vois sanoa. En vois ikinä kuvitella lähteväni ovesta ulos lökäreissä, paitsi lenkille tai salille!

Samoin kuin ylimeikkaus tuntuu kuuluvan tähän ikäluokkaan aika vahvasti. Semmonen 3 senttiä pakkelia naamaan, kaikki maholliset meikit päälle ja menoksi... Selityshän on usein että "huono iho" tai "olen ruma ilman meikkiä". No, jos sitä meikkiä ei laita liikaa, ihokin hengittää ja pysyy paremmassa kunnossa. Samoin kun korostamalla kasvojen hyviä puolia sopivasti kevyellä meikillä on paljon mukavamman näköistä kuin kunnon tuksu-meikit...
Raskaampi meikki kuuluu juhlaan, ainaki mun mielestä. Arkena saa luvan riittää ripsiväri ja huulipuna, ehkä vähän puuteria.

Tottakai tästäkin voi olla montaa mieltä, mutta tässä taas mun mielipide. Kertokaahan omia näkemyksiänne tästä tyylikadosta!

"I love boobs, boobs are the best"Keskiviikko 19.06.2013 20:33

Okei tajusin tässä peilistä kattellessa ja silikoneista haaveillen, että tykkään enemmän silikoneista kuin aidoista tisseistä. Kaiken lisäks vielä sellasista silareista jotka näyttää mahdollisimman feikeiltä!
Siinä on jotain kiehtovaa... Ja taas outoilen O_o Haluan saatana silikonit, jotta voisin tyytyväisenä kattoa peiliin ja iloita mun kropasta. Koon A tissit ei meinaan mun silmää oiken miellytä. Muilla kyllä, muttei itelläni. En osaa pitää itteäni seksikkäänä ilman rintoja, on jotenki groteski ja miehekäs olo! Joten jos sitä alkais rahaa säästämään että sais rinnat.
tumblr_lklat19GmS1qcgiy5o1_500_large.jpg

Sex.Tiistai 18.06.2013 23:25

"Ida helvetti oo hiljaa, et sä voi julkisilla paikoilla tollasia puhua, pidä sun seksimieltymykset ja sellaset omina tietoinas"

Suoraan asiaan. Miksi oi miksi seksi on nykyään joku hemmetin yhteiskunnallinen tabu? Siitä ei saa puhua, ei tykätä, ei osoittaa seksuaalisuuttaan.
Osa täälläkin varmaan punastuu jo kun lukee sanan 'seksi'. Mitä pahaa siinä on ja miksei siitä vois keskustella niinkuin mistä tahansa muustaki aiheesta? I don't get it.
Ite saatan vaikka keskellä koulun aulaa sanoa että panettaa, ja sitte on kaikki hyssyttelemässä. Tottakai sitä ei tarvis kellekkään ilmotella, mut tällä esimerkillä hain vaan sitä että voi siitä olla täysin avoin että on seksuaalisesti aktiivinen eikä häpeä sitä.
Kaikki dokumentit seksistä tai siihen liittyvistä asioista, k-18 vaikka suojaikäraja 16. Mikä seksissä siis on niin kamalaa että se jätetään kassakaappiin lukituksi? Kai se luokitellaan likaiseksi tai jotain. Jos välität ihmisestä jonka kanssa rakastelet, onks se likasta? Tai jos nyt vaan satut olemaan normaali ihmisolio jolla on haluja joita toteuttaa, oot likanen?

Ridiculous.

Rappiotako?Tiistai 18.06.2013 22:36

Eli tässä vähän aikaa jo kattellu yhen facebook kaverin kuvia, ja ajatellu että ei helvetti, onpa helvetin kaunis nainen. Myöhemmin luin sitten kyseisen henkilön blogia ja tajusin että kyseessä olikin trans-sukupuolinen mies.
Ei, en aio valittaa siitä että trans-sukupuoliset olisivat epänormaaleja tai kuvottavia (päinvastoin!), vaan tällä kertaa repesin huutonauruun kun tajusin että trans-sukupuoliset miehet on nykyään paljon paremman näköisiä kuin yli puolet tissiherupissiksistä! Pisteet heille siitä siis.
(Lisäksi se, että yllämainitut ovat täysin avoimia asiasta ja tiedostavat upean ulkonäkönsä, toinen piste!)
Voin ehkä olla outo, mutta biseksuaalina en koe minkään näköstä seksuaalista nostetta kattoessani esim. gallerian suosituimpien kuvien neitejä. Sen sijaan, osa trans-seksuaaleista ovat aivan helvetin kiinnostavia ja ou jea, kauniita.