IRC-Galleria

KIROHÄIRIÖ

KIROHÄIRIÖ

Tunkekaa se chat perseeseenne, en edelleenkään vastaa siellä ikinä koskaan kellekään, kiitos!

Okei, mitä v*ttuaLauantai 28.09.2013 01:02

Sorrun ilmeisesti taas pitkän tauon jälkeen repimään persettäni galleriassa, loistavaa... Olin hemmetin iloinen että nää muijien bikini/tissiheru-kuvat on vähentyny huomattavasti. Olin. Miksi? Koska nyt näkyy joka neljännellä jätkällä olevan paidattomia kuvia itsestään oli lihaksia tai ei! Sanotaan nyt vaikka että näiden egokuvien edelläkävijä on/oli nimeltä mainitsematon The_Zyzz, Zyzzmaister, The Big Boss, oli miten oli. Se vaan herättää mun päähän kysymyksiä;

1) Onko galleria se oikea paikka kaataa naisia?
2) Onko oletus että joka tyttö 6-packille lämpenee?

Koska mua ei kenenkään lihakset kyllä kiinnosta paskan vertaa. Ehkä se on sitä että jätkät on pitkään kattonu sivusta naisten esineellistämistä, ja hinkuu nyt itse kokemaan saman? En tiedä. Anygays millä pohjalla muka on suhde, joka lähtee Irc-Galleriasta, paidattomasta egoilu kuvasta? Aika hataralla mun mielestä. Tai vaikka sitten sitä pillua vain haettaisiin, niin silti musta tuntuu ettei se ihan niin mene että "wou tolla on lihaksia, mäpä annan tolle heti"... Vai?
Voiko joku viisaampi nyt vaan tulla tähän pätemään ja vääntämään mulle rautalangasta että miksi? Joo ja en tarvitse kumminkaan mitään perseen repimistä tähän, kiitos!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.