IRC-Galleria

KIROHÄIRIÖ

KIROHÄIRIÖ

Tunkekaa se chat perseeseenne, en edelleenkään vastaa siellä ikinä koskaan kellekään, kiitos!

Nyt perkele.Keskiviikko 29.05.2013 17:25

Meni hermot. Lopullisesti. En haluu olla enää vaginaväkeä!
Juhlan uhkaavasti lähestyessä korot lyö sopimuksen irti, suoristin piiloutuu ja hiukset taistelee jotain ihme vapaustaistelua ilmeisesti...
Oh damn. Asu valintaan tarvitaan miespuolista mielipidettä ja pitää leikkiä ompelijaa vaatteiden istuvuuden takaamiseks.
Jos olisin mies, raapisin pallejani, runkkaisin, heittäisin puvun päälle ja lähtisin. Simply as that!
281722_539535606071362_1740088740_n_large.jpg

IhQ d44!Maanantai 27.05.2013 21:42

Oon huomannu ihmisissä sen kumman piirteen, että kun vieressä on joku, sitä pitää sosiaalisessa mediassa kohdistella spottivalolla perseeseen koko hemmetin ajan. Statusko siitä nousee? En tiiä. Tottakai on niitäkin joihin tää ei päde, puhun nyt vähän epäkypsemmistä; nuorista.
Sitä omaa kultaa pitää aina hehkuttaa ja esitellä ja täyttää facebooksivu imelyyksillä, seriously? Joo, ei se väärin ole. Kaikessa voi vaan aina liiotella..
"omg 2 vkoo mun kullan kanssa, love youu pupu oot paras!!!11"
Onks se jotenki vaikeeta olla sinkku? Ite nautin siitä ku oon sinkku, saan tehä mitä huvittaa (koska suhteessa oon taas uskollinen anyhow).
Tollanen ylipirtee imelyys söpöily tuituitui vaan vituttaa niin saatanasti ku sillä raiskataan etusivua joka päivä! Sensuroikaa 'rakkauttanne' ees vähän, varsinki jos ootte ollu yhessä sen pari viikkoa, kiitos..
tumblr_m5iflnLJmJ1qhuhu0o1_500_large.gif

ATTENTION! HUOMIO!Maanantai 13.05.2013 19:15

Jos yhtään piirrokset, luonnokset ja maalaukset kiinnostaa, kattokaa mun albumi "piirroksia" :) Myöskin Instagrammiin (Idappp) päivittelen aina uusimmat työt!
3D

Valaiskaa?Sunnuntai 12.05.2013 22:55

Mikä siinä on niin mahtavaa jos yks jätkä/muija pyörittää useita kiinnostuneita ympärillään? Onko se playerin maine niin kiva?
Naurettavaa. Egoistit ja atelofobistit asialla sanon minä, kaipa se sitten itsetuntoa hivelee kun elämä pyöriin vyötärön alapuolella ja merkityksettömissä suhteissa...
Ja ihan toinen lukunsa on ne, jotka tähän 'playeriin' sitten lankeavat. Ihan oikeasti, siitä käytöksestä voi kyllä huomata onko kumppani kokonaan sun vai ei, ja haluaako hän vain seksiä vai ei. Valoja tauluun!
Sitte ku tää egoisti jättää, itketään blogissa tai facebookissa ja linkitellään surumielisiä kappaleita... Huoh, mä en enää jaksa kuunnella kavereiden valitusta yllä mainitusta ihmistyypistä enkä jaksa aina sanoa että "mitäs mä sanoin". Jompi kumpi osa puoli, tyhmä tai tyhmempi, vois luopua leikistä...

Mikä näitä ihmisiä vaivaa?!

7_large.gif

voi hyvää päivää nytLauantai 11.05.2013 00:50

Okei, oot siis paikan pomo jos raiskaat sivistyssanoja tietämättä niiden merkitystä ja hakemalla esimerkkisi mahollisimman kaukaa? Irc-Galleria, teaching kids how to be as smartass as you could possibly ever be. Hienoa!

Repikää perseenneTorstai 09.05.2013 21:37

Oon siis herättäny huomiota kirjottamalla 11 saatanallista julkilausumaa mun blogiin? Siitä tuliki sit mun mieleen tän päivän aihe; satanismi.

Ensinnäki pari faktaa siitä;
-EI ole sama asia kuin saatananpalvonta
-Perustuu yleensä LaVeyn satanismiin
-On enemmänkin filosofinen ajattelutapa kuin uskonto
-Ei, kaikki satanistit ei pukeudu mustaan ja kuuntele metallia...

Elikkä, miks satanismi on tabu vielä nykyään? Koska kristinuskossa saatana on paha. Mutta ironisesti, satanisti ei usko saatanan olevan fyysinen elävä/elänyt olento, vaan pikemminki metafora..
Se joka kysyttäessä kieltää olevansa satanisti, ei sitä todellakaan ole. Aito satanisti ei häpeä itseään eikä peittele todellista olemustaan.
Olemus myös kristillisten puolelta; Homous on tabu, satanistit on tabu, nautinto on tabu... Kuka haluaa elää noin rajoittavassa ilmapiirissä?!
En sano että olisi saatanaa tai jumalaa, yhtä paksua paskaa kummatkin, mut miksei kukaan sitten usko vaikka muumipeikkoon, samanlainen satuolentohan se on kuin Jeissus tai 'the mighty Lucifer'?
Suuria filosofeja on paljon, esimerkiksi Freud ja juuri satanismin luoja, Anton Szandor LaVey. Miksi pitää piilotella ajatussuuntaustaan tai elämänfilosofiaansa siks että ihmiset elää harhaluuloissa ja ennakkoluulossa? Koska läpimätä, vääristynyt yhteiskunta joka on niin 'tasa-arvoinen', 'liberaali' ja 'ennakkoluuloton'. Hmmh, ei ole. Lukekaa ihmiset ensin se vitun Saatanallinen raamattu ja laittakaa faktat kuntoon, tulkaa sitten tuomitsemaan kiitos! Hyvänä esimerkkinä näistä perseenrepijöistä btw vaikkapa @Yliannos :)

Kill her. Now.Sunnuntai 05.05.2013 21:46

large.gif
large.gif
tumblr_mkhug52Xss1qdxhroo1_500_large.gif
large.gif

BullshitLauantai 04.05.2013 20:15

Tänään mua puhuttaa (kirjotuttaa?) syöminen. Missä menee normaalin syömisrytmin ja syömishäiriön raja?
Ite edustan sitä päätä jolle ruoka on aina vihollinen ja haaste. Yks ateria päivässä jos sitäkään, aamuin ja illoin vahvoja lääkkeitä. Tossa ylhäällä pari vuotta vanha kuva musta, painan nykyään siis saman verran. Paino ei oo tosissaan ikinä käyny edes 50 kilossa, muttei tosin oo vuosiin ollu alle 40. Edellämainituista syistä joudun aina keskusteluihin ja syynin alle anorektikkona, mitä ite pidän täytenä paskana! Mulle on vaan tapa skipata mahollisimman moni ateria koska ei vaan pysty syömään, ja syödä silloin ku haluun. En yritä laihtua, ihannoin kurvikkaita ja ns. pluskoon naisia, en vaan saa sitä vitun ruokaa mun kurkusta alas. Miksei terveydenhoitajat/sukulaiset/lääkärit/psykologit/seurustelukumppanit voi vaan olla vetämättä musta viivaa suoraan anoreksiaan? Olisko se liikaa pyydetty? Se on vaan tapa, ei häiriö. Vaan rutiini, ei mikään vaara!

Katos löysin netistä mun kuvan!Torstai 02.05.2013 22:52

codeine-tylenol-considered-aspirin_-800x800.jpg

Here we go again...Torstai 02.05.2013 12:29

Tällästä tänään :D sovitaan tälle herralle vaikka nimeks lyhenne SL, joten:

SL: vantaan sinkku on kuuma seksipanokinkku
ME: Helsingin sukulaku alko ällöttää niin paljon että meni maku.
SL:mä haluisin vääntää kakkapökäleen ja sä söisit sen
valkosta kakkaa
imisit sitä niinku kullia
ME: oh god painu nyt vittuun siitä :)
SL: nuolisit mun peppureikää
runkkaisit munaa samalla kun nuolisit sitä
vai haluisitko että pissaisin sun suuhun
voin kakkia sun naamalle

Mitä helvettiä?