IRC-Galleria

KIROHÄIRIÖ

KIROHÄIRIÖ

Tunkekaa se chat perseeseenne, en edelleenkään vastaa siellä ikinä koskaan kellekään, kiitos!

Sex.Tiistai 18.06.2013 23:25

"Ida helvetti oo hiljaa, et sä voi julkisilla paikoilla tollasia puhua, pidä sun seksimieltymykset ja sellaset omina tietoinas"

Suoraan asiaan. Miksi oi miksi seksi on nykyään joku hemmetin yhteiskunnallinen tabu? Siitä ei saa puhua, ei tykätä, ei osoittaa seksuaalisuuttaan.
Osa täälläkin varmaan punastuu jo kun lukee sanan 'seksi'. Mitä pahaa siinä on ja miksei siitä vois keskustella niinkuin mistä tahansa muustaki aiheesta? I don't get it.
Ite saatan vaikka keskellä koulun aulaa sanoa että panettaa, ja sitte on kaikki hyssyttelemässä. Tottakai sitä ei tarvis kellekkään ilmotella, mut tällä esimerkillä hain vaan sitä että voi siitä olla täysin avoin että on seksuaalisesti aktiivinen eikä häpeä sitä.
Kaikki dokumentit seksistä tai siihen liittyvistä asioista, k-18 vaikka suojaikäraja 16. Mikä seksissä siis on niin kamalaa että se jätetään kassakaappiin lukituksi? Kai se luokitellaan likaiseksi tai jotain. Jos välität ihmisestä jonka kanssa rakastelet, onks se likasta? Tai jos nyt vaan satut olemaan normaali ihmisolio jolla on haluja joita toteuttaa, oot likanen?

Ridiculous.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.