IRC-Galleria

Kaede

Kaede

Emmiejaksannyherätämuthuamena

Kolmoiskiepillä nurkkaan häpeämäänPerjantai 28.03.2008 14:12

Heitin eilen itseäni ruuvimeisselillä. Enkä tarkoita tuota alkoholipitoista versiota. Sattui, ja nyt kulmassani on pikkuinen ruhje.
Sain sentään jotain irtikin päivästä, paskan kelin lisäksi. Uusi, velaksiostettu näytönohjain humisee onnellisena rautakehikossani, ja voin hyvin. Pelit voivat hyvin. Kaikki voisi vaan paremmin, jos...

Lävistelykin on hauska tapa kuluttaa pirunmoisen kylmää, tuulista ja loskaista päivää. Joka siis oli eilen. Kädestä en pitänyt, mutta silmälaseista kyllä. Kivan näkönen metallimöykky sinne Ishi-neidin kielelle tuli. Itse en tahdo moisia kun tuntuu ylimääräiseltä välillä oma kielikin. Kun muut vaan hommaa metallia ja maalauksia kroppaansa, niin mitäs jos kerrankin aloittais uuden muotisuuntauksen ja alkais poistamaan kaikkea kropastaan?
"Uusin muoti nuorison keskuudessa: kielenpoistatus! Helpottaa mm. ihmissuhdeongelmiin! Samaan hintaan samalla kertaa lasertoteutettu korvaluiden pirstominen; pahimmat kuulo-ongelmat tipotiessään ja halvalla!"

Micro-Star International (tuttavallisemmin MSI) saa kovat kirot ja huudot yhä ja aina päällensä. Tuskanhikeä ja kipeitä niveliä aiheuttaa aina myös CPU-coolereista jättimäisimpiin lukeutuva Spire Fourier. En tahtoisi enää eilisen kipupiikin jälkeen koittaakaan, mutta pakko se on jaksa taas ensi viikolla. Elämä on. Eläimiä on. Eläimet on kivoja. Niin kauan kuin ne pidetään häkeissä ja hyvällä liharuoalla. Kasvisruoasta eivät tykkää. En minäkään. Lääkkeistä tykkään. Otathan sinäkin?

Tulisipa pian kesä -.-'

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.