IRC-Galleria

Kaede

Kaede

Emmiejaksannyherätämuthuamena

28 daysKeskiviikko 30.11.2005 14:46

Dear Diary

Olo on tavallista pirteempi. Selvinny tähän saakka päivää vaivasella kahdella kupillisella kahvia. Eilen menikin sitä enempi. Tummat silmänaluset on vaalenneet 8h yöunilla ees asteen verran. Kahvihammasta toki kolottaa yhä. Tai sitten se vaan viittaa siihen että pesin hampaat hiukan sutasten aamulla.

28 päivää siihen että pääsee lähteen laivalle. Salmiakkia...en mä niitä alkoholipitosia niinkään aattele vaan salmiakkia. Taxfreestä saa yleensä parhaat mellit mitä maa päällään kantaa. Niin näin Suomen rajojen lähettyvillä. Harvemmin missään tulee käytyä niin sitä odotellessa.

Näin ensin on taashyvä pistää odotuspisteet lähemmäs ettei tuu mitään katkeria pettymyksiä minkään suhteen. Viikonloppuun näin aluks. Sekin saattaa mennä tylsäks, se on sentään 3-päivänen taas kun on taksvärkkikin. Still, it's better to wait for such than to wait for nothing :3 Most likely I'd like to wait for my Bunny-bunny, but that's a whole another story.

np: Tavaramarkkinat - Kevät (Mmm...salmiakkia...)

BlogblogblogMaanantai 28.11.2005 10:45

Dear Diary

Olen höynä. Unohdin viikonloppuna totaalisesti kaiken arjen, mikä olikin sit aikas 1337. Heräsin vaan eilen siihen, että olin unohtanu ohjelmoinnin työtkin. Kraakulle saapu tänään vb.net, siihen siis käyn joku päivä kiinni.

Yö meni valtaosaks valvoen. Nukahdin kunnolla vasta kohta kun olin jutustellu taas öiset. Siitäkin mua taas koitettiin fileerata aamupalasämpylöiden väliin keittiössä. Se lihaveitsi on terävä, etenkin aamusin. Pärinää, verta, kahvia ja koodausta. Ei edes raakoja alkuja päiville.

I'd rather be somewhere else.

np: Kouluduetto Kraakku&Pallo - Missä on Maula

Ympfh-ympfhSunnuntai 27.11.2005 23:12

Dear Diary

Tuli eilenillalla mukavat takautumantapaset. Olin autossa pelkääjän paikalla, takaa kuulu likkojen ei-hyvänkuuloset äänet kirkumassa huonon musiikin mukana. Naissss...oh those golden days, over a year ago, glad they're gone :D

Noeei, kärpäsenä on aina kiva olla pelkääjän paikalla, on sit kuskattavana millasia immeisiä tahansa. Kunhan vieressä on vaan se tärkein ^__^ Teineilen, and I'm proud of it. Alkaa tuleen kiire kohta kun ei oo enää kun jonkun 4½viikkoo ennenkö kuulun niihin, joita ei iän mukaan enää voi sanoo teineiks. Tiedän että oon silti yhtä pallopää sit kuukaudenkin päästä, ei tällasta mössöö muuta mikään :D

Ainiin, perhana, tarvii alkaa miettiin lahjoja jo tai myöhästyn pahemman kerran. <Aivoriihi engaged>

The day of pöhöLauantai 26.11.2005 23:01

Dear Diary

Luulin että olisin päässyt kevyellä ruokavaliolla viikonloppuni yli. En pääsekään. Kaikkee niin sokerista ja hunajaista tullu tänäänkin saatua. "Tein tällasen jäätelökinuskihunajajutun, saat sitä energiaa vähäsen kun sanoit et sua väsyttää" K, truly k. And so sweet I'd die for it ^__^

Ohhoh oivoi. En tahdo säätää nyt tänään koneita, viikolla vasta :D

np: Ayumi Hamasaki - Evolution (uuUuu, mikä soittolista, ei oo ikävä kotiinkaan millään sortilla enää..Torstaina oli vähän, ennenkö näin taas Bunny-sanin *^__^*)
Dear Diary

Sotapäällikkö Vihaisen Mäyrän tunnit on harmaita. Kirjottaminen ja muistiinpanojen tekeminen ilman kalvoa vaan epämääräisten puheiden mukaan on jokseenkin kankeaa. Siks päätin vapauttaa itteeni siitä toimesta ja tulin tänne tylsyyksissäni kirjottaan. Taas.

Kofeiinia saatu päivän annos. Oikeestaan miltei viikonlopun, jos tarkkoja ollaan. Enköhän saa energiani sitten jostain ihan muusta viikonlopun ajalla kun kofeiinista. My heart is already throbbing in excitement. Viime yönä en oikein saanu unta kun jännitän ugandan metsiin samoilua. Josko sinne saakka ees pääsee päteen. Sen näkeekin sit tossa...12 tunnin sisään. Joko jään Turkuun ja joku paha turkulainen tulee ja vie mut iltauinnille Aurajoelle. Sitä en tahtois tapahtuvan. Enköhän perille pääse.

Immateriaalioikeuksia: patenttioikeus, tekijänoikeus....k.

Tikkuja tulee, tikkuja menee, Ed pysyy aina. Niin kauan kunnes se on loppu ja tulee uus pullo tilalle. Ed - elämämme mies <3

np: Sotapäällikkö Vihainen Mäyrä - viisaita luentoja immateriaalioikeuksista
Dear Diary

Jään koukkuun typerään ja täysin tarpeettomaan bloggailuun. Näköjään. Pelottavaa havaita se näin yllättäen. Ehkä oon vaan tavalliseen tapaani erittäin hidas.

Pihla kävi eilen ja menetin taas sievoisen määrän levyjä. Neiti on hyvä sitten ja hankkii mulle joululahjaks 50 cd:n tornin, jos luet tätä ;3 Pidetään mielessä että olishan se dvd-polttavakin aika jänskä lahja. Tai kone kokonaan uusiks, se olis viel upeempi. Kesällä lahjana saatu valmiiks käytetty näyttiskin alkaa veteleen viimesiään. Sen on ainakin kuulonen aina kun koneen laittaa päälle. Tuuletin menossa varmaan siitäkin taas.........

Hemmottelin itteeni tänään ja kuorin itteeni päästä varpaisiin. Iho hehkuu punasena kun ravulla koska tein sen saunassa. Tilanteesta on jo useita tunteja mutta punotus ei oo viel suuremmin laskenut. Nyt oon silti pehmeempi kun pumpulipallo. Hermostunut, punainen teinipumpulipallo.

np: Dune - Can't stop raving
Dear Diary

Valinnat on aina ollu tälle pienelle päälle vaikeita. Salmiakkia vai minttua? Musta vai harmaa? Halvempi vai kalliimpi? Oikein vai väärin? Kone vai...ömm...ööööö-- antaa olla, sille ei oo vastakappaletta. Jos voisin sanoo "kone vai kaverit" niin saattais olla aika erilainen elämä ja elämänkatsomus. Toisaalta, onneks ei ole..Voin sen avusta oikeestaan toimia sitten kavereille tukena koneasioissa :P Ja sillon tapaa niitä eli sillon saan molemmat. Kaikki voittaa, voisko olla paremmin?

Joskus kyllä napsahtelee kun on kuitenkin ihmisiä samassa huushollissa mun kanssa jotka ottaa yhä sen vastuun päättää mun puolestani joissain typerissä pikku asioissa. Ja sit viel purasee mua poskeen, kun koitan nurista vastaan :D Suhteet äitiin on hyvät siis, aletaan käydä toisiimme jo hampaiden kanssa kii. No ei sentäs, ei tänään tullu paljoo tomahawkeja aamullakaan seinään vaikka nukuinkin vähän pommiin.

Kaikilla tutuilla taitaa olla tulossa rankka talvi. Mun kai pitäis koittaa ymmärtää sitä...ja koittaa lepsumpana osapuolena (lue: laiskana datanominpoikasena jolla ei oo koulussa oikeestaan mitään suurempaa tekoo) järkätä aikatauluani (joka sekin on asianomaisen tuntien tyhjä ja lepsu) muita aatellen :3

Missing you, kids.

np: Toshiro Masuda - Alone (teh muumibiisi)

Ahem..hiljaisuutta, pyydänMaanantai 21.11.2005 10:21

Dear Diary

Ohjelmoinnin kolmoistunti alkaa. Vakikone on rikki. Joudun siis siirtymään takariviin, jossa on hieman pelottavan avara olo. Tähdet ei oo mun puolellani tänään, vaan ne uhkaa jotain pahaa tapahtuvaks. Taas. Biorytminkin mukaan tänään vois vaikka tippua taas bussi taivaankannelta päälle. En lopulta sellastakaan ihmettelis, en tällasena päivänä.

Luulin päässeeni pahasta mutta tehtäviä olisin tullut viime viikolla lisää kun sairastelin. Ei välttämättä nyt kiinnostais paljookaan joku kiire ohjelmointitöiden suhteen. Tai minkään. I wish to relax. Therefor, I wanna go and see my pentu on the weekend :P

np: tietokoneen naputtelu/luokka234

Dear DiarySunnuntai 20.11.2005 18:25

Palelen niinkun pieni eläin mutta silti on hyvä olo. Jännäilen seuraavaa jaksoo bleachistä, kuten varmasti kaikki muutkin ketkä sitä seuraa. Sain ruokaa. Sain lääkkeitä. Hooray for boobies! *tarraa rintoihinsa kiinni*

Vieläkään en jaksa skannailla. Jaksan vaan kattella webcamin kautta muutamien nassuja. Mukavaa, on sekin parempi kun että kattois tyhjää työpöytää. Erittäin paljon parempi. Paras olis livenä, ehkä täs joku päivä viel...

Alright soldier, continue your coughing *köh*

Epämerkittävä päiväSunnuntai 20.11.2005 00:31

Dear Diary

Vaihteeks taas päivä joka piti sisällään paljon "ei mitään". Tai siis, enhän mä muista ihmisistä tiedä maailmankaikkeudessa tai ees tässä samasessa huoneistossa. Itse en vaan saanu taaskaan mitään aikaseks. Ihan kiva sinällään, ei ollu meinaan ees tarvetta saada mitään aikaseks. Muutakun jonkun 10lvl lisää assasin crossille Kaz3RO:lla, mikä sekin on aika jees. Ainiin, ja taas uudet 3 litraa ihka-aitoo ektoplasmaa. Pöytä on katettu, olkaa hyvä.

Eilen raiskasin omat kajarit niin tänään oli olohuoneen 30-vuotiaiden 3-tiekajareiden mäiskinnän vuoro. Kalvoillakaan ei ollu kun sellaset ½senttiä pölyä, niillä kun harvemmin mitään on kuunneltu. Silti, nyt huomaan että perhana, oonhan saanu asioita aikaseks. Shame on me! Shame! *kaivaa piiskaa esille* Ahem...sallinette hetken itsekuritusta..

*sulkee oven hiljaa perässään*