IRC-Galleria

Kaede

Kaede

Emmiejaksannyherätämuthuamena

Dear Dia--AAUCHKeskiviikko 18.02.2009 16:30

Kehon nestetasapaino on kunnossa, kunto on huipussaan ja olen kauniimpi vartaloltani kuin mikäkin 13-kesäinen tissitön tytöntyllerö. NOT.

Tänään imettiin ensimmäinen lasti verta, päämääränä saada selville miksi turvottaa. Pahasti. Ja heittelevästi. Viittaa taas kortisoliin ja suola- ja nestetasapainoon. Taas. Prklö..
Positiivista on se, että saisin kuulemma alkaa vähentään yhtä pilleriä. JOY!.. Wait, the light-pink one? Noes, sinne menee sekin huumorinrevintä niistä lääkkeistä. Tai olisi mennyt jollei ne olis jo vaihtuneet valmistajapäässä valkoisiksi. Prklö x 2.

Sanoivat ekaa kertaa vuosiin että en sais käyttää kättäni suuremmin loppupäivänä verikokeen jälkeen. Ei muuten, muttakun verentulo ei meinannut tyrehtyä labrassa. Istuin labratädin kanssa ja jutustelin pehmeitä, eikä vielä 10 min päästäkään ollut alkanut tyrehtyä. Totesi mulle vaan että älä käytä kättä kun on näköjään suonet huonossa hapessa.
RIGHT.

Yhä työttömänä. Murisen joka päivä ottaessani yhteyttä kotiin, ja ei, Kela ei vieläkään ole laittanut hyväksyvää lausuntoa miun työmarkkinatuesta. Käytännössä tämä miun 8h/pvä harjoittelu on tähän mennessä ilmaista. Kaikille, jopa Kelalle.

Kesään mennessä tahdon olla työllistetty, ihan mihin vaan milteipä. Alan ruinaamaan seuraavaksi S-ryhmältä kassatyöläisen paikkoja. Tai vaikka erikoismyyjän. 'Katja Ahlsten - Viihde-elektroniikan asiakaspalvelija' kuulostais suht ookoo.

Taidan silti keittää kahvit ja huokaista helpotuksesta ettei tarvii nytkään olla kotona pelaamassa WoWia tai muuta mielenterveyttä ylentävää peliä. Saan sentään hakata jäisiä luita ja harjata karvanlähtöistä nöffineitiä, ja kotona odottaa yksi toinen kutiteltava lallukka. Mew-purrr....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.