IRC-Galleria

Kahli^^

Kahli^^

I'm so sad since you went away

On the roadSunnuntai 13.04.2008 21:11

Käytiin mutka Vantaalla ja Nurmijärvellä. Villen kanssa kahdestaan ajeltiin, ja kiitos kaikille jotka mahdollisti tämän reissun! (koiranhoitaja, hevosenhoitaja, kanien ja kissanruokkijat, talonlämmittäjät :)) Mennessä oli ihan mahtavat kelit, tullessa satoi etelässä ensin vettä ja muuttui sitten Jyväskylän jälkeen alijäähtyneeksi vesisateeksi- juur siksi joka kivasti tarttuu autoon ja vinkkareihin :/ Muutama ylimääräinen stoppi tuli kun piti kaivaa autoa jääkuorrutuksen alta (tuulilasinpyyhkijäthän toimii kun niissä on sentin jääkerros!?) mutta muuten reissu meni hyvin. Jopa perhesopu säilyi..

Vantaalla käytiin kurkkaamassa koirapentuetta, ja kyllähän sieltä löytyi se "meidän" koira :) Tuli pentulaatikolta ensimmäisenä vastaan murinan säestyksellä! Aivan ihania valloittavia tapauksia, niin pennut kuin aikuisetkin koirat! Nyt vain pitäisi jaksaa se pari viikkoa vielä odottaa että tessu olisi niin iso että pääsisi tänne meille asti ;)

Nurmijärvellä sitten yövyttiin. Kyllä voikin olla vipinää ja vilskettä tuollaisessa kolmilapsisessa perheessä, huhhuh. Kaikki vielä pikkuipanoita ;) mutta liikkuivat kyllä paikasta toiseen jo kaikki. Katsottiin tietysti Kärppä-matsi kotiteatterivermeillä, saunottiin ja syötiin TODELLA hyvin, juotiinkin vähän ;)

Nyt kotona taas. Arki rullaa omalla painollaan eteenpäin, työasiat lievästi ilmaistuna sekaisin kesän osalta, mutta asioilla on tapana järjestyä!?

Yhden kuvan tuohon lisään, mutta kaikkihan tietää miten "helppoa" on kuvata koiranpentuja? Eli tuossa mahdollisimman monta saatu yhteen kuvaan, mutta kun eivät ole hetkeäkään paikallaan, niin yhdestä näkyy ainoastaan takapuoli :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.