IRC-Galleria

Kahli^^

Kahli^^

I'm so sad since you went away

~copy~Sunnuntai 10.02.2008 23:06

NAISET-SUAMI-NAISET -SANAKIRJA


Se on ihan sun päätös
= eihän asiaan ole kuin yksi ratkaisu, ja sen pitäis olla sullekin selvä.

Tee sä mitä tahdot
= kosto on kauhea.

Meidän pitäis puhua
= mä aion nyt avautua ja sä kuuntelet

Siitä vaan, senkun menet
= älä lähde.

En mä ole loukkaantunut
= tietenkin mä olen loukkaantunut, ääliö.

Oletpas sä tänään huomaavainen
= onko tänään seksipäivä?

Vähennetään romanttisesti valoja
= olen ihan jumalattoman turvoksissa

Onpas tää keittiö epäkäytännöllinen
= ostin uuden keittiön, se pitää asentaa huomenna.

Mitäs jos hankittais uudet verhot
= ..ja huonekalut ja maalataan makuuhuone.

Mä kuulin jotain melua
= sä olit melkein nukahtanut ja mua ei vielä väsytä.

Mä rakastan sua ihan hirveästi
= meillä on tyttöjen lomareissu tiedossa.

Oonkohan mä lihonut?
= kato nyt miten hyvännäköinen mä olen.

En mä mitään huuda
= totta vitussa huudan, kun mulla on hyvä syy.

Tottakai
= kyllä tai ei

Ei
= kyllä tai ei

Niin kai
= ei

Ihan miten vaan
= ei

Oijoijoijoi.. NIIN TOTTA :D

Kova työ palkitsee!Sunnuntai 10.02.2008 22:01

Tänään sen sai taas huomata, miten joskus kannattaa vuodattaa verta, hikeä ja kyyneliä, aloittaa kaikki kerta toisensa jälkeen taas ihan alusta, tehdä maastakäsittelyharjoituksia, vääntää ja kääntää ruunan kanssa vesi/ räntäsateessa, itkeä paksuja jalkoja ja kääriä pinteleitä, ostaa uusia loimia entisten revittyjen tilalle- kyllä se palkitseekin sitten joskus!

Käytiin taas sunnuntaipäiväajelulla Rapussa, ajettiin tie kahteen kertaan pikkuhölkkää, ja kyllä tuo on vaan piruvie niin toimiva peli :) Isoatietä ylittäessä tuli auto- mitäs siitä, seisotaan ja odotetaan että se on mennyt! Turhaan minä siellä kärryssä istun ja hermoilen, kyllä tuo ruuna hoitaa tilanteen kuin tilanteen :) Hyvä on, Green Gold Linesin rekkaa lepattavan pressun kanssa en ehkä ihan vielä halua kohdata, mutta muuten- ei mitään ongelmaa :o)

Kääntöpaikkakin oli ahdas ja tietysti auraamaton, joutui ruunanretku vetämään kärryt palteen yli ja umpihankeen. Ajattelin että kyllä se nyt viimeistään menettää hermonsa jos joskus- niin niin- ruuna kääntyi, ja pysähtyi vielä tielle odottamaan että mitäs nyt, miksi joku vetää suusta (koirakin halusi kärryjen kyytiin) - että mennäänkö vai odotetaanko taas jotain :D

Kyllä, Pete on mun kävelevä kirkasvalolamppu, ikioma sellainen, ja vetää mua mukanaan nämä talven pimeät illat kun mikään ei kiinnosta ja kaikki ahdistaa ja masentaa. Kun on joku joka on aina hyvällä tuulella, tekee kaikkensa mun eteen ja enemmänkin, kaiken minkä osaa ja taitaa, se on ehdottomasti näiden huonojenkin hetkien suola! Oon enemmän kuin tyytyväinen :)

*viaton hymy* Sunnuntai 03.02.2008 17:27

Mitä yhteistä on miehillä ja katkaravuilla?
- Kaikesta muusta nauttii paitsi päästä.

Mitä yhteistä on delfiineillä ja miehillä?
- Sanotaan että he ovat älykkäitä, mutta kukaan ei pysty todistamaan sitä.

Miksi miehet ovat miehiä ja rotat rottia?
- Rotat saivat valita ensin.

Miksi miehet eivät voi olla sekä hyvännäköisiä että älykkäitä?
- Koska sitten he olisivat naisia.

Miksi paristot ovat parempia kuin miehet?
- Koska paristoilla on sentään yksi positiivinen puoli.

Mitä yhteistä on miehillä ja videoilla?
- Eteenpäin, taaksepäin, eteenpäin, taaksepäin, stop, eject.

Miksi miesten äly on arvokkaampaa kuin naisten?
- Koska se on harvinaisempaa.

Milloin tietää olleensa kauan naimisissa?
- Kun vaimossa ei ole muuta kiinteää kuin kulut ja miehessä ei muuta jäykkää kuin asenne.

On se vaan niin ihana!Sunnuntai 03.02.2008 17:16

Peten kans kävin tänään laskiaisajelulla Rapussa, Savontien toisella puolella. Siellä ois metsäautoteitä missä päästellä, mutta ei oo ruunan kans tohtinu lähtä tuota isoatietä ylittelemään. No, tänään otin sitte Villen henkiseksi tueksi ja käytiin ajelulla- ja yllättäen- ihan turhaan oon hermoillu et mitä Pete sanoo jos tulee rekka tai auto 100 km/h (kahdeksankympin lätkäthän tuossa kohdalla on, mutta kuka siinä oikeasti ajaa sen 80 km/h??) - ei ruuna välitä mitään :o)

Oli kyllä niin ihana päästellä nättiä nöpöhölkkää Rapuntietä pitkin (pieni kapea mutkainen hiekkatie jossa ei satunnaisten mopopoikien lisäksi juurikaan oo liikennettä- kesällä traktoreita kun on viljelystie) kun sateli lunta hiljalleen ja ruuna päästeli korvat hörössä menemään :) Nyt jaksaa taas hymyillä ainakin viikon!! :):)
You and me
We used to be together
Everyday together always
I really feel
That I'm losing my best friend
I can't believe
This could be the end
It looks as though you're letting go
And if it's real
Well I don't want to know

Don't speak
I know just what you're saying
So please stop explaining
Don't tell me cause it hurts
Don't speak
I know what you're thinking
I don't need your reasons
Don't tell me cause it hurts

:DKeskiviikko 09.01.2008 22:55

Että sellainen ratsastus tällä kertaa x) Pyydän Peten puolesta anteeksi niiltä pikkutytöiltä jotka jäivät mahdollisesti Peten jalkoihin (ainakaan en nähnyt poneja ja tyttöjä enää sen jälkeen kun "saavuimme arvokkaasti" kentälle.. köh..) ja lupaan pitää hevoseni tästä eteenpäin pienemmällä kaura-annoksella ja paremmin hanskassa ;)

Petellä tosiaan oli vähän virtaa. Mentiin haibaa pitkin kenttää, Pete vei sujuvasti 6-0. Muutaman minuutin jälkeen sai työntää pikkuheppaa että päästiin edes ravia.
ADHD lapsi on aina ADHD lapsi, minkäs teet. Mutta puhunko nyt itsestäni vai hevosesta :P
Nooo, kiva että ruunalla oli kivaa.

[Ei aihetta]Torstai 03.01.2008 22:09

Sodassa ja rakkaudessa kaikki keinot ovat sallittuja-
paitsi sodassa rakkaus ja rakkaudessa sota
-Juice Leskinen-

kuulumisia..Tiistai 11.12.2007 19:45

Pete.. No, Pete on saanut olla. Harmittavasti töiden puitteissa ehdi mitenkään sillä ajamaan, kun lauantaitkin menee sujuvasti töissä, ja pimeällä uskalla ajaa autojen seassa. Pellotki on kyllä siinä kunnossa että sinne ole mitään asiaa, pieni hevonen uppoaa tuollaiseen liejuun.. (Selityksen makua, eikö ;)) Hyvin on ruuna kyllä kerännytki sitten mahaa, paali kun on laitumella niin avot, Pete muistuttaa enemmän paalia kuin paali itse :D

Nikke - sairastelee välillä, välillä ihan ok. Jotain mystistä ongelmaa sen mahan kanssa on. Helmisellä käytin ja säikäyttivät jo perkeleet kunnolla minut että kossi on oikeasti sairas, mutta onneksi verikokeista ei löytynytkään sitämikälieihmetautisenytolikaan jota arvelivat oireiden perusteella. Eli seuraillaan ja tuumaillaan ja mietitään mikä sillä oikein on.. Välissä on tosiaan pirtsakka oma itsensä, välillä kuin haudasta noussut apaattinen kuraperse. Ei mun ymmärrys enää riitä.

Mun elämään ei näiden karvakasojen lisäksi paljoa kuulu, töitä töitä ja töitä. Muuttohommiinki pitäs alkaa tieten vuoden alusta. "jee"- tämä lähes pomppii ilosta *sarja raskaita huokauksia* Mutta hyvä että on töitä mitä tehdä niin voi sitte Ville tehdä tuollaisia ex-tempore talonostoja ;) Joo, ei siitä sen enempää.

:PSunnuntai 23.09.2007 23:07

Tasan kuukausi sitten Katti-Matille kävi köpelösti, ja tänään sitten pantiin Pommern, alias Norski monttuun. Perkele noiden elukoiden kanssa...

Virtsakivet koitui kollin kohtaloksi. Vaikka heti mentiin eläinlääkärille kun oireita ilmeni, oli tila jo niin huono että kissalla oli virtsamyrkytys ja ei juurikaan mitään tehtävissä. Riittäis jo sairastelut tältä kaartilta vähäksi aikaa, kiitos!?

Dodiin...Keskiviikko 19.09.2007 00:50

Nyt on pojalla taas kaikissa jaloissa tossut alla, ja liikuntaa sen kanssa voisi taas siis harjottaa enemmissä määrin :) Parin viikon päästä haetaan kärryt (jesjesjes!!) ja sitten varmaan päästäänkin jo sänkkärille ratsupelletouhujakin kokeileen :) (miten niin meidän pellot varmaan viimeiset alavieskassa joita ei perkule oo vieläkään (!!!) puitu! Ja niin hartaasti kun minä olen odottanut..)

Marin kentällä oon poikaa juoksutellut muutamaan otteeseen. Riehumistahan se pääasiassa on, ei kovinkaan opettavaista tai tavoitteellista, muttah.. Mitäs sitten!? Pete on kakara, riehukoot jos siltä tuntuu :D

Nikke taas.. No, Nikke on Nikke. Loistava tallikoira, tykkään ihan mahdottomasti. Tottelevaisuusvaliota siitä ei tuu näköjään koskaan, (liian epäkypsä.. :P) mutta tottelee se silti :)