IRC-Galleria

Kahli^^

Kahli^^

I'm so sad since you went away

HeipatiTorstai 29.05.2008 16:41

Jospa se kesä sieltä jo tulis pikkuhiljaa?
Pete möllöttelee Käännänkylällä metsätarhassa ja on ilmeisen tyytyväinen oloonsa.Ruuna on toiminut hienosti ratsuna, mutta kuinka ollakaan satulan kanssa tuli kylläkin mutkia matkaan, pitää tieten käyttää se satulasepällä mutka. Harmi vaan, niinhän se tahtoo aina mennä että kun kaikki alkaa toimia niin tekniikka pettää ;) voisi poitsun kyllä käydä ajamassakin vaihteeksi, vois olla molemmille ihan toivottua vaihtelua. Toivottavasti säät pysyis näin hienona! Ihana kun on lämmintä ja alkaa vihertää :)

Nikkekin nauttii keväästä.. Huoh. Sillä on virtaa vaikka muille jakaa, se on ihan mahdoton välillä! Pitäis viedä se johonkin temuamaan oikein kunnolla, tuo Pomo ei enää oikein riitä leikkikaveriksi kun virtaa alkaa löytyä tuommoisia määriä. Eilen Nikke kaatoi ruokapöydän tuolit, jäi itse vielä alimmaiseksi ja säikähti tietysti ihan kamalasti :D Moiti sitten toista kun se loikkii häntä koipien välissä karkuun kimppuun hyökkääviä tuoleja..

Barffaus näkyy passaavan Nikkelle. Mukavasti on saanut lihaa luiden ympärille, ei enää kylkiluut kolise ;) Ja ruokakin maistuu huomattavasti paremmin. Pomo vaan ei tahdo malttaa omia napsujaan kupista jos vieressä Nikke vetää jotain 'ah niin hyvälle tuoksuvaa naudanmahaa tmv. No, kunhan Pomo kasvaa niin saa alkaa myös syödä isojen poikien mössöjä..

Niin- Pomo :D En vieläkään lakkaa taivastelemasta miten hienon koirarodun sitä löysikään- ainakin tää on mulle SE yks ja ainoa =)
Pentu ottaa kontaktia jo mukavasti ja tulee pihalla käskystä luokse. Tosin välillä pentu huitelee melko kaukanakin mutta aina tulee huudettaessa. Onhan meillä tässä lääniä missä juoksennella, ja kun kerta on virtaa lähteä kauemmas (sadan metrin päähän pihasta, ei onneksi tien suuntaan) tutkailemaan niin käykööt vaan.
Nikkeä tuo körmyyttää jo iloisesti, murisee ja roikkuu Nikken korvassa. Nikke on onneksi alkanut panna jo vähän hanttiin välillä ettei ihan kaikkea ota vaan kiltisti vastaan.

Hassu tapaus tuo pentu on siltikin- välillä sitä vaan istuu pihalla ja naureskelee tuon touhuille. Pomo on mahdoton hautaamaan kaikkea! Leluja, luita, oksia.. Ei Nikke koskaan tuolla tavalla oo mitään haudannut, mutta Pomo on vähän väliä kaivamassa kuoppaa jonnekin nurkalle ja kohta kantaa sinne jotain minkä voi laittaa talteen ja kaivaa kohta ylös ;) Nikken lelut on kaikista parhaita, erityisesti ne, joihin Pomo ei saa koskea jos Nikke näkee, mutta toisinaan tietysti Nikkenkin silmä välttää ja sitten Pomo iskee :D Pitää varmaan lähteä kohta leluostoksille..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.