IRC-Galleria

Kahli^^

Kahli^^

I'm so sad since you went away

Katri on rapsutuskone!Tiistai 07.11.2006 12:33

Hmm.. voiko hevosella olla AD/HD? Vai onkohan mitä mielenkiintoisin käytös kuitenkin vain kasvatuksen puutetta/ kasvatuksesta johtuvaa? :D

Eilen käytiin ajamassa. Muisto oli kaverina, Pete käveli perässä. Tai siis, käveli ja käveli.. Hyppi, riekkui, pomppi, potki, loikki sivulle ymym. Aina kun tuntui että nyt mennään kohta LUJAA jos ei ala hepsu totella niin umpihankeen vaan ;) Kyllä Peten kunnolla vielä aika äkkiä vauhti hyytyi kun lunta oli sen polviin asti :)

Kun oltiin vaihdettu suuntaa ja menty muutama kierros toiseenkin suuntaan, tuli paskapuhdistamolle TAAS traktori ja paskakärry! Uskomatonta miten voivat aina osua sinne samalla kun ollaan hevosten kanssa liikenteessä!? Onneksi Paula huomasi traktorin jo kaukaa ja ehdittiin kääntää hevoset pois ja oltiin jo menossa tallille kun se sitten kolisteli siitä ohi. Muistohan pelkää traktoreita ihan kuollakseen, mutta ilmeisesti tammuska oli sitä mieltä että "nyt koulutetaan varsaa, nyt pitää käyttäytyä!" ja käveli vain tyynesti. Pete otti pari pomppuloikkaa mutta pysyi kyllä hienosti käsissä.

Siitä Pete onkin mukava, että vaikka se kuin riekkuu ja pomppii, se ei paina lainkaan ohjille. Sen saa siis pysymään paikallaan tai käynnissä, jos haluaa.

No, tänä aamuna sitten menin tallille vähän kylmät väreet selkäpiissä- onkohan pojalla vielä virtaa samanverran.. Ja Höh! Kossi laahusti laitumelle kuin mikäkin vanha ruunanretku, juuri ja juuri jaksoi jalkoja nostella, ja riimunkin antoi laittaa NIIN nätisti :) Laitumella kun irti päästin ja varauduin pukkisarjaan ja hurjaan laukkalähtöön, Pete jäikin rapsuteltavaksi korvat hörössä :D Kuinkahan kauan pikkuista taas ois saanu rapsutella jos ois jäänyt kuopsuttelemaan..


AINIIN!! Suuren suuri tapahtuma eilen- ratsastin Tikolla :D Ponskun ilme oli.. hmm.. näkemisen arvoinen kun pomppasin selkään ja Jeannette talutti meidät yhdessä laitumelle ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.