IRC-Galleria

Kahli^^

Kahli^^

I'm so sad since you went away

Lunta tulvillaan..Torstai 16.11.2006 09:46

Kyllä oli taas mahtava aamutalli :) Aamuhämärissä kun hiippailin tallin pihalle, oli piha ihan koskematon. Vanha hirsitalli nökötti pihassa ja yön aikana satanut lumi oli peittänyt puut ja kaikki eiliset jäljet tallin pihasta.. Tuntui ihan ku ois ollu tallitonttu joka katselee "omaa" pihapiiriään tyytyväisenä ;) "ääneti kuu käy kulkuaan, puissa lunta on valkeanaan.. kattojen päällä on lunta, tonttu ei vaan saa unta.." alkoi heti soida päässä :)

Pete oli hieno myös. Kun hepsu tuohon Jeannetelle ja Arille tuli, sitä ei oltu taluteltu pahemmin, vaan se oli tottunut omine aikoineen tepsuttelemaan laitumelle. Kun täällä sitä sitten taluteltiin, oli meno alussa sangen vauhdikasta. Yksi meni karsinaan, ja karsinan ovi laitettiin kiinni, metsästettiin hevonen, laitettiin riimu päähän (usein piti olla kaksi ihmistä laittamassa..) ja sitten Pete vei taluttajan laitsalle :P
Nykyään Pete antaa laittaa riimun todella nätisti, ja karsinan ovi on monesti auki koko aamutallin ajan- eipä se Pete sieltä mihinkään hötkyile. Sitten odotetaan että Paula ja Muisto ovat valmiita, ja hinataan Pete ulos karsinasta :D Tänäänkin kossi oikein löntystämällä löntysti pihalle, ja jäi sitten odottamaan vanhaa kaveriaan Pekua ulos.
Peku lähti eilen kotitallilleen Pattijoelle, ja Pete sitä illalla jonkinverran ikävöi. Aamullakin piti sitten tallinpihassa ihmetellä että mihin kaveri jäi, kun tuli Muisto mutta ei Pekua :)

Pete, Muisto ja Tiko pääsivätkin kaikki taas samalle laitsalle. Ottivat kunnon aamujumpat siinä heti irtipäästyään, Tiko olisi vielä jaksanut riekkua mutta Pete ja Muisto alkoivat melko pian keskittyä pyöröpaaliin :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.