IRC-Galleria

Kahli^^

Kahli^^

I'm so sad since you went away

Tj PALJON..Sunnuntai 28.01.2007 12:37

*huoh* Kahden viikon gines edessä. Rankka kaks viikkkoa- kahdeksan kilometrin marssi täysvarustuksessa, eli painoa n. 30 kg selässä, tai jotain sinnepäin ainakin. Kahtena päivänä hiihdetään ampumaradalle (4km suuntaansa, nousua vaaran päälle koko matka) ja muuten vain on sitten tiedossa uimataitotestiä, suunnistuskilpailua ja muuta yhtä mukavaa. Toivotaan vain että fysiikka kestää ja en enää pahemmin hajota paikkoja. Perjantaina oli lihaskuntotesti joka meni kyllä ihan yllättävänkin hyvin!

Kotona kaikki on niinkuin ennenkin. Nikke on iso poika jo, urosleima alkaa tulla jo hyvin esille. Kissat on ja lihoo..

Pete sairasteli viikonloppuna. Ähkyä oireili, poikaa sitten kävelyteltiin, kävelyteltiin ja kävelyteltiin.. Edessä piimäkuuri pojalle. Yllättäen olki maistui paremmin kuin heinä, joten ruokitaan nyt sitten oljilla ja heinällä 50-50. Kuitua, kuitua ;)

On kyllä pieni ruunanretku muuttunut niin paljon. Tien varressa kävin sen kanssa kävelemässä lauantai-iltana ja sitten tulikin yllättäen auto vähän lujempaa ohi. No, Pete tuumasi että näitä on nähty, ei tässä mitään vaikka vauhtia oli ja lumi pölisi. MUTTA.. Joku oli tuonut tien varteen LIIKENNEMERKIN. Tröööt! Aivan kamalan kammottava varoituskolmio meinasi hyökätä pienen pojan kimppuun. No, poika pysyi käsissä että sinänsä kaikki hyvin, huvitti vaan kossin käytös :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.