IRC-Galleria

Kahli^^

Kahli^^

I'm so sad since you went away

Eläinhuoltomies HäiväläMaanantai 12.02.2007 19:34

Joo, eli pääsin niihin hommiin mihin halusinkin; eläinhuoltomieheksi. Toimenkuvaan kuuluu sairaiden koirien hoito (haavanhoidot, tikinpoistot, lääkitykset ym), koirien ruokkiminen ja lenkitys, sekä koiratarhan kiinteistönhoitohommat kun muut on leirillä. Palvelusaika 180 vrk, eli puoli vuotta :)

9 jätkää valittiin koiranohjaajiksi, ihan mukavia kosseja kaikki. Hyvin ollaan jo tutustuttu toisiin ja alkaa olla aika omat jutut jo kaikkien kanssa. Alunperin oli tarkoitus mullakin hakea koiranohjaajaksi, mutta sitten alkoi puolenvuoden palvelusaika ja kevyemmät hommat houkutella puoleensa ;) Ohjaajat saavat sissin koulutuksen ja pääasiassa hommat on tiedustelua. Rankkaa tulee siis pojilla olemaan takuulla, ja mullakin niiltä osin mitä oon leireillä mukana!

Rankka kaksviikkonen takana. Hengissä selvisin, ihme ja kumma, mutta ei kuitenkaan ihan 'vaurioitta'- nivunen revähti oikein makeasti kun kaaduin, ja senhän arvaa että esim. hiihtäminen ei sen takia oo ollut ihan herkkua viime aikoina. Inttiflunssa on päällä koko ajan. Ääni painuksissa, kurkku kipeä, nokka vuotaa, lihaksia kolottaa ja pientä lämpöäkin.. Hajottaahan se välillä ryynätä menemään puolikuntoisena, mutta minkäs teet.

Taas mennään, moik :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.