IRC-Galleria

Kahli^^

Kahli^^

I'm so sad since you went away

On siis kevät..Sunnuntai 06.05.2007 22:21

Pete on asustellut kohta 2kk Ylivieskassa Marin tallilla. Hyvin on poika sinne kotiutunut! Oli ehdottomasti oikea ratkaisu viedä Pete isommalle tallille ammattilaisen käsiin. Ajamaan ei olla päästy ajanpuutteen ja kärryongelman takia :( Oon irtojuoksutellut Peteä Ellun tallin maneesissa. Komeasti putte liikkuu, ei voi moittia.

Pete on laihtunut ihan mielettömästi. Ollut vähemmällä ruoalla (jätin ponirehun pois kun arvelin että ei ole tarvetta, kun en ole ehtinyt liikuttamaan kunnolla) ja KAIKKI herkut on nyt jätetty pois. Ei sokeria, ei leipää eikä pullaa ;) Porkkanoita kossi on saanut syödä, ja laitsalle heinää jaettavaksi tarhakavereiden kanssa. Ja Peten tulee liikuttua nyt tarhassa paljon enemmän kuin aiemmin.

Kesälaidun paikka löytyi Kalajoelta Kärkkäisen Satun tallilta. Haaveilin että josko pojan sais sinne kesäkuun alussa. Kun Satulle soittelin niin laitsalle oli menossa Peten lisäksi muutama vanhempi varsa (2-3v.) Luulen että melko hyvä porukka voipi olla kasassa siellä sitten :) Pete onneksi on sellainen kaikkien kaveri että tulee kyllä toimeen missä jengissä vain, eikä ole mikään riitapukari.

Nyt taas nokka kohti Kajaania, viiden päivän leiri olisi edessä. Jäljenajoa aletaan harjoitella koirien kanssa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.