IRC-Galleria

Kiosakishi

Kiosakishi

籠の中の鳥は/Kago no naka no tori wa/The bird in the cage
Ja tähän väliin myös pala yhdestä miun kommentista joka on tuossa välissä muttei vastaus edelliseen: .

"Mutta ne ideat tosiaan oli niitä joita oikeasti halusin vaikka miulla onkin jo esim. Fuyumille tausta ja pukusuunnitelmia valmiina mutta ei se kiellä sanomasta ääneen niitä ideoita mutta voi olla että en välttämättä toteuta niitä."

" Kyllä niiden pitää mutta yleensä ohjelmavastaava pääsee näkemään ohjelmasta vaan sen mitä niille on etukäteen valmistettu että suunnitteluvaiheessa kumpikaan näistä ei yleensä pääse näkemään yhtään mitään (pääjärjestäjä harvoin näkee edes niinkään paljon kuin ohjelmavastaava). Mutta on se oikeastaan jopa aavistuksen törkeää että kun ei olla yhdessä päivässä saatu kaikkea valmiiksi aletaan heti ehdottamaan että toteuttakaa ihan toisenlaisella idealla ja itseasiassa toisella tiimillä. Kai te tajuatte että se tarkottaa ihan samaa kuin että tästä alkuperäisestä ideasta ei jää jäljelle enään mitään. Okei, paitsi se että EHKÄ joku kidnappaa Yuki-kunin mutta koko tätä ryhmää ei siinä tapauksessa tarvita jos annetaan toisen ryhmän tehdä koko juttu. Ja olisihan se reilua antaa uusien ihmisten yrittää tehdä uusia asioita koska näillä on uusia ideoita jotka saattavat olla ihan hyviä muutoksia nykyiseen FFFight perinteeseen. Kukat ei kasva jos niiden taimien päältä talloo siinä vaiheessa kun ne eivät vielä ole kauniita ja värikkäitä. Joten ihmiset joidenka ei tarvitse vielä tässä vaiheessa hosua niin katsoa saa mutta jos teidän toiminta häiritsee liikaa niin poistan teidät ryhmästä ja raportoin sitten toista kautta kaikesta mitä ollaan siihen mennessä saatu valmiiksi koska se hosuminen oikeasti häiritsee ja vaikeuttaa muiden työskentelyä. Oon huomannut photoshooteissakin että se vähänkin "ulkopuolinen" porukka alkaa herkiten tekemään miiteissä kaikkea ylimääräistä mikä hidastaa työskentelyä."

Tämä kommentti on ehkä tärkein. Okei, suutuin hieman kun "odottakaa kässäriä ja virallista ohjelmaehdotusta ja sanokaa ne yksittöiset viat sieltä sitten niin ne voi korjata jos tarvitsee mutta ette te voi lopullista kässäriä tietää ennen kuin olette sen lukeneet ja näette missä kontekstissa yksittäiset asiat tulevat esille" ei tuntunut menevän perille ei sitten millään.

Mutta kuitenkin ilmaisin niin heinovaraisesti kuin osasin että ohjelmasta on tulossa virallinen ehdotus ja jos arvon vastaavat eivät osaa olla hiljaa foorumilla (koska hehän siis olisivat milloin tahansa voineet ottaa minuun yksityisviestillä yhteyttä ja kysyä asiasta joka on heille epäselvä) niin heidät on pakko poistaa koska he häiritsevät työrauhaa turhalla hosumisella. Tämä ei kuitenkaan tarkoita etteivät nämä ideat olisi heille päätyneet mutta he vain eivät olisi päässeet kommentoimaan tai lukemaan kommentteja suoraan. Tässähän ei pitäisi mitään ongelmaa olla?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.