IRC-Galleria

Kiosakishi

Kiosakishi

籠の中の鳥は/Kago no naka no tori wa/The bird in the cage
Päivä vaihtuu, kyselin ihmisiltä tarkemmin mitä hommaa he haluavat hoitaa ja kuka haluaa toimia vastaavana. Haimme siis ns "näyttelijähahmoja." Ja kaikki tämä edelleen tapahtuu Yukicon FFFight foorumilla joka on fightin ideointia ja järjestelyä varten.

"Kysyn vielä erikseen/uudestaan. Kuka olisi halukas olemaan Fightissa Tengusotilas? Entäs jonkinlainen Yuki-ukko? FFFight pukuja ei ole pakko pitää päällä koko päivää vaan pelkän fightin ajaksi riittää. Plus pitäisikö hyvisten näytöksessä olla ns. "Yukiconin henkilökuntaa" vai Yukiukkoja vai jotain muuta? Ja pitäisikö Summonin kanssa olla joku Yukicon teemainen vai joku random?"

PJ: "Musta kannattais ehkä vaihtaa ohjelman nimi. Anteeksi, mutta jos tää on Fuyumi ja Tengut VS Yuki-kun (joka ei ole vielä lupautunut) ja Yuki-ukot, niin tätä ei oikeen voi myydä enää FFFightina vaan esityksenä. FFFightin idea on kuitenkin eri ja siinä on tosiaan aina tuttuja hahmoja. Tää ei vaikuta enää yhtään termiin sopivalta. Sori jos loukkaa, ilmaisen yksinkertaisesti mielipiteeni.

Fightina tää menis vielä jos mukana olisi tuttuja hahmoja ja veikkaan että muillakin olis kivempaa jos sais cossata valitsemaansa hahmoa muun luoman tengusotilaan sijaan. Yuki-ukko puku / puvut on taas liian kuumia että toimisi."

Kyseisellä ihminen siis ei ollut tajunnut että tarvitsemme järjestäjien joukosta näytösfightiin näyttelijöitä ja sekotti näyttelijäfightaajat osallistujiin.

" FFFightiin kuuluu Cutscenemaisia kohtauksia Fightien väliin kun valmistellaan fightaajia fightiin (kerrataan sääntöjä, sanotaan kuka aloittaa, paljon iskuja on käytössä jne). Ja yksi näytösfight alussa missä selitetään miten homma toimii. Yuki-kun itessään ei taistele ja Fuyumin taistelu on lähinnä um... Loppupääkki joka ei edes itse hyökkää kuin kaksi tai kolme kertaa. En tiedä ootko hirveesti seurannut niitä vanhempia Fighteja mitkä vielä olivat Visual Gayn tekemiä mutta niissä nimenomaan oli aivan samanlainen idea: Tarina tosin jatkui useammassa conissa mutta heidän tarina/näytös porukka käsitti AINOASTAAN OMIA HAHMOJA. Ja itsekeksitty tarina. En ole näitä uudempia fighteja hirveästi seurannut mutta voi olla että uudemmat Fightien järjestäjät käyttävät valmiita hahmoja. Mutta nämä mitä tässä yritän kerätä on porukkaa jota tarvitaan NÄYTTELEMÄÄN. Itse fightaamisenhan hoitaa osallistujat, eivät Fightin järjestäjät. Joten kyllä, kyseessä on nimenomaan FFFight, vieläpä harvinaisen uskollinen alkuperäisille FFFighteille. Selitänkö vielä kerran uudestaan, hitaammin ja yksinkertaisemmin? Ja tuskin Yuki-ukko puku on liian kuuma että siinä ei voi olla viittä minuuttia lavalla. Näytösfightit eivät ole kovin pitkiä."

Ja vastasin vielä toiseen viestiin samaan asiaan ehkä hieman selkeämmin:

"Joo, siis kysehän on siitä että cutscene kohtaukset ja alun sääntöjä selittävä esitysfight tarvitsevat näyttelijöitä. MUTTA: nämä ihmiset eivät ole osallistujia vaan staffia. Varsinainen Fightaaminen kuitenkin tapahtuu näiden osallistujien kautta joita olisi tarkotus ottaa sekä ennakkoilmottautumisella että yleisöstä. Ja kaikilla näillä tosiaan on asu vapaa. Ennakkoilmottautuneilla osallistujilla on myös asu vapaa MUTTA näille ihmisille kerrotaan hieman enemmän asioita etukäteen niin paljon kuin heidän vaan tarvitsee tietää mutta ei esim. lopun yllätystilannetta"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.