IRC-Galleria

Kiosakishi

Kiosakishi

籠の中の鳥は/Kago no naka no tori wa/The bird in the cage
Koska tosiaan ohjelma jota ei ole vielä virallisesti esitetty hylätään virallisesti ennen kuin tiedetään edes mistä ohjelmassa on kyse eikä perustella tyhjentäväksi miksi ei voitu odottaa että käsikirjotus on valmis tai edes yrittää ratkaista ongelmatilanteita.

Nimenomaan tämä haluttomuus sovitella tilannetta on mielestäni outoa. Loppupuolellahan yritin sitä tilannetta hoitaa niin että muu fight ryhmä edelleen pääsisi fightin järjestämään vaikka sitten käsikirjoitusta pitäisikin muuttaa niin että käytössä oli vain valmiita hahmoja ja ideaa muutettu.

Mutta kun yritettiin kysyä että mitä pitäisi muuttaa jotta Fightin voisi vielä toteuttaa tällä ryhmällä niin vastausta ei ikinä tullut.

Kyse ei minusta tunnu olevan siitä että itse ohjelmasta olisi tullut huono vaan siitä että "tuo yksi tyyppi ärsyttää ja jos se fight järjestetään niin se "voittaa" joten ei me voida antaa ees lopun siitä ryhmästä järjestää sitä"

Lisäksi tuntuu siltä että järjestäjien henkilökohtaiset mieltymykset ja ennakkoluulot vaikuttivat päätökseen aivan liikaa koska edelleen: Käsikirjoitusta ei ollut vielä kirjoitettu. Ei maalauksesta voi sanoa "tolla on liian iso jalka" jos ei vielä näe kokonaiskuvaa koska lopullisessa kuvassa se voi olla ihan sopusuhtainen muuhun kehoon nähden.

Mutta siis jos tämän vertaa ei sovittelukykyä ihmisiltä löydy niin kaikki on hyvin vain niin kauan kuin joku ongelmatilanne tulee eteen. Mutta sitten kun ongelmia tulee vastaan niin homma kyllä saattaa kaatua ihan pieneen ongelmaan joka olisi saatu ratkaistua jos molemmat osapuolet olisivat yrittäneet keskittyä ongelman ratkaisemiseen eikä siihen että jollain tavalla kilpaillaan paremmuudesta koska siitä ei ole mitään HYÖTYÄ että saadaan selville kuka on enemmän väärässä vaan pitäisi pyrkiä siihen että ongelma saadaan ratkaistuksi.

Niin tosiaan, pistin tämän julkiseksi koska on ihmisiä joidenka on hyvä tietää tämä tai varautua tälläiseen tilanteeseen ja jos tässä ei ole kenenkään toiminnassa mitään vikaa niin eihän sitten asian julkituomisella ole mitään vaikutusta.

Viestin tarkoituksena ei ole mustamaalata Yukiconia, siellä on järjestämässä luultavasti myös aivan toisenlaistakin porukkaa tai kieltää ihmisiä menemästä sinne, päin vastoin, ihan hyvä että alaikäiset pääsee coniin. Mutta jos jotain asioita ei voi julkisesti niin silloin asian sisällössä on jotain vialla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.