IRC-Galleria

Kiosakishi

Kiosakishi

籠の中の鳥は/Kago no naka no tori wa/The bird in the cage

Seriously guys?Lauantai 29.09.2012 01:52

"Animefanit elää ihan omassa maailmassa, ovat lapsellisia ja tyhmiä ja tekopirteitä ja ärsyttäviä jne."

Jos kyseinen ihmisryhmä teitä niin häiritsee ja ärsyttää niin eikö olisi helpompaa vaan jättää ne rauhaan, sinne omaan pieneen maailmaansa, eikä väkisin yrittää käännyttää heitä "normaaliin elämään"? Itse olen sen verran antisosiaalinen, että miuta harvemmin kiinnostaa mitä muut ihmiset tekee vapaa-ajallaan. Se on jokaisen oma asia mihin vapaa-aikansa käyttää. Toiset tykkää jalkapallosta, toiset ratsastuksesta, toiset taas japanilaisista piirretyistä. En itse ole ikinä ollut kiinnostunut telvisiourheilusta, mutta vittuako minua kiinnostaa jos joku sitä kattoo ja hehkuttaa koulussa. Ihan vapaasti. Ei se minulta ole pois jos joku siitä nauttii. (Kyse ei ole siitä, ettenkö ylipäätänsä pitäisi urheilusta, pelaaminen on kivaa, mutta sen katsominen on minusta vain tylsää). Ei sitä tarvitse ottaa henkilökohtaisena loukkauksena jos joku tykkää jostain asiasta mistä et itse ole yhtään kiinnostunut. Ja jos oikeasti aihe ei yhtään kiinnostaisi, sen luultavasti jättäisi sikseen, eikä sitä vaivautuisi edes dissaamaan.

Ehkä suurimman osan näistä "animefanit on ihmisperseitä" postausten taka-ajatuksena on vain provosoida ihmisiä sekä yrittää kohottaa omaa itsetuntoaan lokeroimalla itsensä "parempaan porukkaan" (tai yksinkertaisesti halutaan päässä suosittuihin blogauksiin ja saada jotain helvetin nastoja). Mutta oikeasti, ei se tee ihmisestä sen parempaa tai huonompaa jos se on kasvissyöjä, emo, homo, animefani jne. Ja jos alkaa haukkumaan jotain harrastusta niin kyllähän sen pitäisi olla itsestään selvää, että varmasti alan harrastajat loukkaantuvat ja alkavat haukkumaan takaisin. Jos ei ole valmis saamaan samalla mitalla takaisin niin ehkä on parasta vain pitää suu kiinni.

Ja tämäkin kirjoitus luultavasti loukkaa joitakin todella pahasti. Tosin oman päivänsä siinä vaan pilaa jos provosoituu tästä.

Tallinna raporttia...Maanantai 17.09.2012 22:29

...Oon siis edelleen täällä huomenna on tarkoitus lähteä pois, mutta kuiteskin:

Ostin paljon kamaa, ehkä liikaakin mutta sain seuraaviin cosseihin suurimman osan kankaista/tarvikkeista hommatuksi:
Yin (Darker than Black)
Meltdown/Onii Yuukai Kaito (Vocaloid)
Ikuto (Shugo Chara)
Seven seas treasure Ikuto (Shugo Chara)
Freed Justine (Fairy Tail)

Aion muuten tehdä ton seven seas treasure cossin sellain ihan kunnolla,että sieltä takin sisältä löytyy se vuorikangas (yleensä siis en jaksa tehdä niitä sisältä siisteiksi, ne on vaan ulos päin hyvännäkösiä (jos sitäkään) mut nyt aion tehdä tohon kaikki reunasaumaussydeemit jne mitä niissä oikeesti kuuluis olla... )
1000px-Modelsheet_Marshall_Lee_1.png

Ei ois ees hirveen vaikee mut tartteisin tohon peruukin.

DerpTiistai 11.09.2012 22:22

Miulla on nyt jo viikon ollut flunssa + vähän lämpöä -__-' (Tänään 37.3-37.6) Vaikka miulla ei ookkaan erityisen huono olo. Miksei se laske pois? -____- Miulle ei ees yleensä tuu kuumetta.

Datiksen pullatMaanantai 10.09.2012 21:08

Joo ehkä se "käyn vaan nopeesti koneella" ei ollutkaan hyvä idea...

Onneks eka pellillinen sentään onnistu XD

Jos menisinkin Frostbiteen...Maanantai 10.09.2012 19:29

Etenkin kun miusta tuntuu että miun työssäoppimispaikan hakeminen Etelä-Carolinasta ei tunnu edistyvän mihinkään... Fufufufuuu....
... Ei hitto, voiko ihminen derpata kuvissa noin pahasti... + miulla oli puku huonosti kaikissa niistä kuvista... No jaa onneks niiden kuvauspalvelun kuvien pitäis olla vähän laadukkaampia... Toivon mukaan...
Oikeesti, miksi -___-¤

Traconin cossitTorstai 06.09.2012 22:35

Lauantaina oon Venomania Kaito ja sunnuntaina normi Kaito :´D Aika Kaito painotteinen con miulla XD Yyh toivottavasti miul ei oo kuumetta conissa -___-'