IRC-Galleria

on helppoo haudata kaikki sisälleen...Maanantai 27.10.2008 23:33

Joskus sitä vaan haluais unohtaa kaiken mitä on aiemmin tapahtunut ja alottaa kokonaan alusta...tuntuu että syksy on monelle just uudistumisen aikaa...jos ihminen ois kuin käärme joka luo nahkansa se varmasti lois sen syksyllä..tuntuu jotenki siltä että kaikki ihmiset kiinnittää enemmän omiin tuntemuksiinsa huomiota..

Kaikki mitä on pitäny itsestää selvyytenä vaan siks että " vanhassa" elämässä on niin helppoa ja turvallista alkaakin siitä huolimatta miettimään vaihtoehtoja...entä jos mä en olekaan tyytyväinen tässä, mikä minä olen? mitä minä haluan? On niin helppoa kätkeä sisälleen ne kaikki kysymykset...odottamaan jotain parempaa hetkeä...kun on tarpeeksi voimaa muuttua...

Syksyllä moni ihminen löytää uusia harrastuksia tai muuttuu ulkosesti...haluu muuttaa huoneenjärjestystä ja vaihtaa verhoja..haluu tehdä jotain radikaalia ja vaan heittäytyä johonki uuteen mukaan. Mä tykkään syksystä juuri siksi..se on aikaa miettiä kynttilän valossa ja aika alottaa elämäntapa remontti...mä ainakin haluan kovasti saada itselleni paremman kunnon ja miettiä mikä musta tulee isona...nyt enemmän ku pitkään aikaan...vaikka mulla onkin ammatti ni mä tiedän ettei musta ikimaailmassa kuitenkaa tule ompelijaa..mä tykkään enemmänki touhuilla lasten kanssa ja tehdä kaikkee luovaa..ja mä tykkään kaikesta uudesta ja pelkään luopua vanhasta...eiköhän kaikki omalla tavallaan.

Yksi suurimmista peloista mikä ohjaa elämää on ikävän pelko..joskus sitä vaan automaattisesti toimii sen takia väärin ku pelkää menettävänsä jonkun tärkeän...sit kuitenkin ahdistaa se tunne kun ei osaa vaan lähtee kokeilemaan rajojaan ja etsimään semmosta missä itsellään ois hyvä olla...minkähän takia ylipäätään ihmiset on semmosia.. jos joku tuntuu oikeelta pitäis vaan kokeilla...vaikka ehkä takana portti sulkeutuiskin on eessä jotain kaunista...koska jos kulkee sydämensä johdattamana vaan siten voi olla onnellinen ja löytää itselleen jotain tärkeää..tai jos se vaan onkin jotain ohimenevää suunnitteluu et haluu muuttaa kaiken voi ollakin vaan vailla jotain uutta ja jännittävää..

koska viimeksi sä olet käyny syömässä jossain uudessa paikassa missä et oo aiemmin käyny tai sit voi vaik kokeilla jotain uutta ruokalajia ja kokata vaikka itse...ja jos ei oo rahaa ni voi sen kaljapullon sijaan säästää matkarahoja ja lähtee jonnekin kauemmas reissaamaan, katsomaan mitä sen oman kaupungin tai kylän ulkopuolella on...mahdollisuudet on ihan rajattomat...vaan sä itse pystyt vaikuttamaan siihen onko sulla hyvä olla...loppujen lopuksi me jokainen eletään täällä sen takia että tehtäis olomme mahdollisimman hyväks ja oppimassa...ei tää elämänkoulu lopu koskaan...virheistään vaan on opittava ja jatkettava matkaa..minne tahansa se meidät johdattaakaan..tai vaikka koko elämän ajan kaikki pysyis entisellään ni täytyy muistaa myös ne jutut mitkä menee hyvin..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.