IRC-Galleria

Muistakaa ehkäistä syysmasennus!Torstai 15.10.2009 12:44

Tuntuu siltä että kaikki ihmiset valtaa syysmasennus, ainakin jonkun asteinen joskus. Ihmiset päättää puolustautua ja uudistua...värjätään hiuksia, hommataan uusia harrastuksia... tai sitten mennään neljän seinän sisälle turvaan ja tiuskitaan ohikulkijoille ja soitetaan suuta ilman mitään todellista syytä.

On helpompaa haudata tunteet sisällensä, kuin puhua niistä tai pohtia asioita miksi on sellainen olo kuin on...yksi asia mikä saattaa vaikuttaa on auringon "puutostila" johon kannattaa ihan ehdottomasti ottaa vitamiineja.

Vaikka kuinka masentaisi, ei saisi ikinä painua kuoreensa, ainakaan pitkäksi aikaa. Välillä on hyvä vaan levähtää ja olla yksin, ottaa asiat eteensä ja purkaa niitä yksi kerrallaan vaikka paperille tai lähteä kuuntelemaan musiikkia luontoon.

Onneksi pian alkaa monella syysloma, muistakaa siis ainakin silloin huoltaa itseänne. Auto kyllä katsastetaan ja vaihdetaan renkaat talvea varten, mutta harvempi edes ymmärtää katsoa itseänsä ja myöntää jos jokin asia vaivaa sisällä. Kaikkea ei voi nähdä ulkoa päin vaikka kuinka tahtoisikin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.