IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 11.12.2008 23:55


Tällä hetkellä vaikka mulla onkin silmätulehdus mä oon silti onnellinen. Onnellinen ylipäätään elämästä, ystävistä ja mahdollisuuksista elämän suhteen. Mulla on täysin avoimet kädet edetä mihin suuntaan vaan ja ainoa riippuvuus tällä hetkellä on seurariippuvuus ja senkin voi kiertää kun vaan tekee koko ajan jotain mielenkiintosta.

Mä laskin tänään ekaa kertaa pulkkamäestä koko vuonna.Oli ihan huippua vaikkakin vaatteet oli ihan märät sen jälkeen. Täytyy varmaan huomennakin laskea...ainakin kerran.

Ainoo jännitysharmitus on mun työni suhteen joka ehkä saattaa loppua. Ensvkon perjantaina pitäis loppua soppari ja mä oikeesti tykkään olla tuolla ja pomppia noitten lasten kanssa. Jotenki tästä joulun tulemisestakin osaa nauttia niitten kanssa ihan eri tavalla.

En enää nykyään odota lahjoja vaan sitä tunnelmaa kun pääsee joulupöytään ja havujen tuoksua ja kynttilävalaistusta. Kun pääsee juttelee pikkuveljenki kanssa pitkästä aikaa ilman kiireitä ja rapsuttaa meidän rakasta pörriäiskoiraa porukoille.Onneksi on keksitty aika kerran vuodessa ihmisille jolloin rentoutua ja muistaa kaikkia tärkeitä ihmisiä...niin ja ennenkaikkea joulu on tavallaan lasten juhla :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.