IRC-Galleria

seuratkaa omaa minäänne :)Sunnuntai 23.01.2011 20:19

Tänään oli kiva haaveilupäivä kaverin kanssa. Lähdimme kiertelemään häämessuille.

Vaikka päivä menikin haaveillessa olen niin kovin onnellinen tämän hetkiseen elämääni. Flunssa meni ohitse, joten pääsen taas kuntosalille ja tanssimaan zumban parissa. Minulla on ihania ihmisiä ympärilläni joiden kanssa voin jakaa elämäni ilot ja surut.

Lisäksi minulla on tällä hetkellä paljon kivoja luovia projekteja, kuten tatuointien suunnittelua ja fantasiakirjan kirjoittamista.

Vaikka kirjoitankin kirjaa, en ole hyvä itse lukemaan niitä. Kerrankin löysin mielenkiintoisen kirjan, jota olen lukenut ennätysvauhtia. Sen nimi on virtahepo olohuoneessa, mikä kertoo ihmismielen koukeroista, läheisriippuvuudesta ja alkoholistiperheiden vaikutuksesta lapseen.

Itseäni kiinnostaa tajuttomasti miksi kukakin käyttäytyy niinkuin käyttäytyy.

Eihän semmoinen ihminen, jolla on kaikki asiat hyvin viljelisi pahaa oloa ympärilleen. Minusta aivan liian monet ihmiset koittavat haudata omat tunteensa, eivätkä käsittele niitä. He kuvittelevat voivansa siirtää pahan olon ja uppoutuvat esimerkiksi töihinsä tai muuhun tekemiseen ja koittavat turruttaa pahaa oloaan. Heille paha olo on normaalia, eivätkä he oikeastaan tiedosta edes koko asiaa.

Jokainen ihminen tarvitsee jonkin keinon purkaa tunteensa, ei kukaan meistä ole tehty teräksestä.

Välillä olisi hyvä pysähtyä miettimään asioita ja tekemään sitä elämälleen mistä todellisuudessa saa nautintoa ja myöntää oma paha olonsa, antaa sille valta esittäytyä ja kertoa asiansa vaan niin voi parantua ja saada jotakin kaunista elämäänsä.

Antakaa siis hyvät ihmiset känkkäränkän hyppiä, itkun tulla kun itkettää ja laskekaa höpsöt ja hauskat naurun purskaukset elämäänne muutosten myötä. Olette sen arvoisia, sillä vain niin voimme antaa hyvää oloa eteenpäin. Koska sinä itse olet tärkein ihminen elämässäsi :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.