IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.
Armo on synnin lopettamista kuitenkin ihminen ei niin vanhurskas ole. Tuomio, että jumalan armo ei ole lupalappu synnin tekemiseen. Rakkaus, rehellisyyden osoittamista toista kohtaan se, joka pysyy rakkaudessa, pysyy hänesä.

Laki, jumalan laki on laki, ihmisen tahdosta riippumaton samoin kuin luonnollinen laki eikä ihminen voi muuttaa sitä omilla toimillan. Jumalan laki on rakkauden laki, joka kehottaa ihmisiä rakastamaan jumalaa, lähimmäisiään myös itseään. Jumalan laki pitää myös sisällään kymmenen käskyä, jotka jumala julisti hooberin vuorella israelin kansalle.

Kymmenen käskyä selvittää tarkemmin miten ihmisten tulisi rakastaa jumalaa, lähimmäisiään. Edelleen mooseksen kirjoissa, myös osittain uudessa testamentissa, olevat useat kymmenet moraalisäännöt selventävät kutakin käskyä tarkemmin, esim: vuorisaarnassa jeesus opetti käskyn "ÄLÄ TAPA" kieltävän myös toisen ihmisen "tappamisen, nujertamisen" vihaamalla, halveksivilla sanoilla.

Jeesus opetti, että jumalan laki, jokainen sen käskyistä on voimassa ikuisesti ja että mikään käskyistä ei muutu. Jumalan laki ilmaisee miten jumala haluaisi ihmisten elävän ja kohtelevan toisiaan. Sen tutkiminen paljasta myös synnin, jota ei saisi tehdä. Apostoli johannes kirjoittaa synnin olevan jumalan lain rikkomista.

Synnin tekeminen on tuomittava, armoton eli toistaa sovitun asian ja pettää armon, rakastamaton, eli ei rakkautta vaan rehellisyydestä luopuminen joka on osoittaa valehtelemalla lähimäiselle, ystävälle, ajaa tämän jopa käskyistä "ÄLÄ TAPA" , ajaa kuolemaan. Tämä on synti eli kymmenen käskyn rikkomista. Laki tuomitsee ihmisen synnistä.

Pienet synnit voi sopia kahden, tehdä näytön rauhaa rakastaa ihmisiä osoitamalla rehellisyyttä. Lopettaa valehtelun, saa armon eikä tuomita, laki ei tuomitse rakkautta ja rehellisyyden osoittamista, vapauttaa. Tappo, murha on synneistä anteeksi antamaton kun astuu jumalan yläpuolelle tekemällä murha, tappo.Tuomittava teko ja todella vakava rikos herran silmissä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.