IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.

Kivoja lukuhetkiä :)Tiistai 24.11.2015 03:58

Mitä Apostoli Paavali saarnasi?

'Parannusta ja kääntymystä Jumalan puoleen ja että ihmiset tekisivät parannuksen soveliaita tekoja' (Apt.26:20)

'Uskoa Jeesukseen Kristukseen, vanhurskautta (=Jumalan tahdon mukaista elämää) ja itsensä hillitsemistä ja tulevaa tuomiota' (Apt.24:24-25)

'Kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus, sillä Jumala on tuomitseva maailma Jeesuksen kautta eräänä päivänä' (Apt.17:30-31)

Saarnataanko tätä sanomaa missä asut? Saarnaatko tätä ihmisille? Vai mitä?

Tätä EI HALUTA kuulla, mutta juuri sitä ihmiset kipeimmin tarvitsevat. Tätä Jeesus saarnasi ja myös apostolit ja kaikki profeetat. Tätä Pyhä Henki julistuttaa uskollisten palvelijoiden kautta.

Ilman tätä ei tapahdu aitoja uudestisyntymisiä ja kääntymisiä, eikä tule aitoja opetuslapsia, vaan kristillisiä arvoja ja dogmeja omaksuneita valhe-uskovia, joiden sydän on kiinni tässä maailmassa.

"Jeesus sanoi niille juutalaisille, jotka USKOIVAT HÄNEEN: Jos te pysytte minun sanassani, niin te olette TODELLA minun opetuslapsiani." (Joh.8:31)

Kuinka monta todellista opetuslasta on Jeesuksen uskovien joukossa nyt? Jumala yksin tietää.

Jeesus sanoi että "PARANNUSTA SYNTIEN ANTEEKSISAAMISEKSI ON SAARNATTAVA HÄNEN NIMESSÄNSÄ" (Luuk.24:47)

TÄMÄ on Lähetystyötä Pyhässä Hengessä, eikä mitään humanitääristä apua tai muuta ihmisten mielistelyä. Auttaminen on kylläkin myös uskovien palvelumuoto, muttei Lähetystyötä.

Vastaan itse:


Tärkein lähetystyössä, matteus luku 28 lähetyskäsky, YHDESSÄ OLEMINEN, ""YHDESSÄ OLEMINEN"" Kaikki tuo ylhäällä texstissä anteeksi ja nuo kirkot pitää todella olla yhdessä eikä erimieltä kun raamatussa on Yhsessä oleminen! Timoteus otti nuhteluksi tuon matt: luku 28, lähetyskäskyn kun puhuin yhdessä olemisesta. Kiitteli nuhteista frownhymiö Raamatussa on yhdessä oleminen herran käsky! smilehymiö Miksi vastustavat? aina sanaa vastaan kun ovat niin erimieltä tuosta yhdessä olemisesta frownhymiö mutta minkä teen, ainakin tottelen itse käskyä ja kymmentä käskyä, mielenkiinnosta iloinen joka kohdalle raamatussa herralle smilehymiö amen

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.