IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.

1.Lääkäri pekka reinikainPerjantai 11.12.2015 20:48

korpo
raatiossa valmintaudutaan seuraavaan vieraan ja aamun ensimmäisen ainoan vieraan vastaan otoon ja hännimensä on pekka reinikainen. hän on lääkäri ja greationisti ja hyvää huomenta.
Lääkäri reinikainen: huomenta.


Nainen kysyy: ihan näin aluksi kuinka paljon olet saanut urasi aikana kritikkiä siitä että nämä kaksi maailmaamielessäsi kohtaavat,lääkärin maailma ja sitten greatioinistin maailma.


Lääkäri Pekka reinikainen:golleekoilta en ole saanut mitään muuta kuin pelkkää myönteistä kritiikkiä,Mutta aika paljon kritiikkiä on tullut siitä että monet ei oikeestaa ymmärrä mistä puhutaan.

Ja pelästyy siitä kun heidän maailman kuvaansa kosketaan, se on aina vakava paikkakun ihmisen maailma kuvaan kosketaan. Ja se selittää osin niitä reaktioita mitä tällainen toisin ajatteluaikaan saa.
Mähän olen itse entinen ateisti. Ja mä uskoin tämmöiseen akateemiseen luomiskertomukseenjostain sattumalta jotakin rajähti ja tuli sopivaa tavaraa, josta tuli alkuliemi.

Ja siitä kehittyihmisiä ni mä uskoin tähän.
Ja mutta sitten kun mä opiskelin yliopistossa piokemiaaniin mä huomasin että, eihän tää toimi.
Haastattelia kysyy: Okei mikä sut sai niin vakuuttuneeksi tästä.
koska mä olen siis tenttiny piokemiaa mä tiedän kyl mistämä puhun ja kun ihmistä rakennetaan niin dna on se tieto pankki.

Että nyt hän tämä täädarwinismi väitää että nää rakennus tarvikkeet on sattumalta rakekentanut, sekä ihmisenrakennus piirustukset että sitten tota ne koneet millä sitä rakentaa se on sama kun me rakennettaistalo ja pantas pino lautoja ja nauloja ja odotettais että ne naulat ja laudat suunnittelee ne rakennus piirustukset. Ja sitten ne laudat ja naulat tekee ne koneet ja työkalut millä se rakennetaan.
Tässä on ihan sama ongelma eli atomit, molekyylyt, aineet mistä mo kasattuniin eine pysty tekemään ihmisen rakennus piirustuksiin, jotka kertoo minkä väriset hiukset sulla on,minkä laiset silmät, miten munuaiset tehdään, maksat tekee, eikä ne pysty tekeenne rakennustarvikkeet vasaroita ja nauloja eli työkaluja millä se kasataan.

Haastattelia sanoo: okei pekka reinikainen, mielenkiintoista tässähän on sellainen ero lautoihin ja nauloihin että me niin kuin alkulilma on orgaanista materiaalia ja joka luo itsestään aina kopionuudelleen ja uudelleen. ja se kopio nyt sattuu olemaa nyt sittenkuten tää orkismateriaali, siihenhän tää perustuu tää evoluutio.
Mutta huom siihen kopiointiin tarvitaan, 12 nano konetta eli entsyymiä, jotta sevoidaan kopioida se dna, se edellyttää 12 toista konetta kokoon pano linjan.Nyt yhden tämmöisen koneen sattuma varanen muodostuminen.

Ne on nano koneitajotka vauhdittaa rektioita monimiljoonakertaisesti ne on hyvin täsmä koneita.Yhden koneen sattumavarainen syntyminen sir Fred Hoyle on laskenu sen.
Se on sama kun laitettais aurinkokunta täyteen sokeita ihmisiä jotka vääntäärubikin kuutiota ja kaikki sais sen rubikin kuution nää sokeet ratkaistuis samalla hetkellä,se on todenäköisyys.

Tämmönen täsmäkone haetaan varastostota jossa on, 10 potenssiin 70 konetta siellä hyllyllä ja vaan yks kelpaa. ja näitä tarvitaan 12 kappaletta tähän dna:n tekemiseen.Dna:ta eli informaatiota molekyyliä ei synny itsestään se vaatii kokoon pano linjankoneet niin kuin tehtäs jotain autoon linjalla, ne ei synny ittestään.
Haastattelia sanoo: lääkäri greationisti pekka reinikainen sellanen kysymys että onkosmahdollista niinku evoluutiossa yleensä että siitä aikanaan ollut paljonyksinkertaisempi tuotos.

jos sä nykyään katsot ku sä itekki ottanut tän ihmisenesimerkkinä. Otetaan vaikka silmä, niin voidaan väitää että silmä on mahdottomuusse ei oo vooinu tuollaiseksi kehittyä tuosta vaan siinä on niin monta eri palikkaapitää toimiii saamattomasti yhteen mut sit taas se silmä on kehittyny aikojen saatossapienissä, pienissä, pienissä sykäyksissä että alunperin on ollu joku elin joka on pystynyyvähän aistimaan valon herkyyttä tai valoa.

Niin samalla lailla tää just miten äsken kuvailitniin mahdollista että se on ollut huomattavasti, huomattavasti yksinkertaisempi.Et se mikä meillä on jäljellä on moni mutkainen et siitä ei pysty suoraan päätteleen miten se on syntynyt.

Tämähän on helppo kumota koska ensimmäiset monisoluiset kun löytyy fossiileinaeli trilobiitit ikää noin 500 miljoonaavuotta niillä on paljon monimutkaisempisilmä kun meillä.

Trilobiitil saattaa olla kymmenen tuhhatta kaksoislinssiänäkökenttä 300 kuuskyt astetta poistaa pallo poikkeaman erittäin hienolla kaksoislissi mekanismilla huomattavan paljon monimutkaisempi silmä kuin sinulla ja minullase löytyy heti kättelyssä ensimmäiseltä monisoluiselta joka löydetään fossiilina.

Sitä paitsi silmiähän olisi pitänyt kehittyä ainakin kahdeksan kertaa koska esimerkiksi hyppyhämähäkillä on 8 silmää ja se fokusoi silleen että se kattioo tota ja tarkentaa eri kohtiin aina siinä tarkennusten erosta se näkee missä saalis on ja nappaa sen.

Tai eräällä ravulla on silmä missä on 12 toista väriherkkää pikmentii se aistii polarisoitunutta valoaminkä takii koska katkaravut mitä se syö on läpinäkyvia se saa ne polarisoidulla valolla kiinni.
Eli näin onimutkaisia silmiä on monia ja ne ois pitänyt kehittyy niinku tästä valiherkästä solustaniin ku sie sanot että ainakin 8 kertaa se ei ole mahdollista viimeinen niitti on tähän setrilobiittin tähän sukupuuttoon kuolleen katkaravun silmä joka on monimutkaisempi kuin mikäänsilmä nykyään.

Nainen vastaa: okei aa? pekka reinikainen tää kuulostaa siltä että sä oot ihan varma siitä ettäevoluutio teoria ei pidä paikkansa. Miten voit olla siitä niin varma että tää kaikki on sitten jumalan luomista?
Mehän etsittään niin kuin seti menetelmällä isolla teleskoopilla älykästä viestiä tuoltamaailman kaikkeudesta. Sitä on etsitty mutta ei ole löydetty sen sijaan että me katotaantonne avaruuteen kaikenmaailman teleskoopeilla anteemeilla me voitas kattoo mikroskoopilla tonne soluunhuomata ahaa täällä on älykäs viesti dna kieli.

Solut puhuu kieltä jossa on neljä kirjainta jotka muodostaakolmi kirjaimisia sanoja tästä tulee se rakennus ohje.
Läppärihän toimii nollalla ja ykkösellä okei.

se on tietikone kieli, meissä on tämmönen tietokone kieli siellä on älykäs viesti koska sinne on kirjattusinne on kirjattu semmoiset rakennus ohjeet, että yhdessä ihmisen solussa josse pantas silmillenäkyvään muotoon 7 tuhatta kilommetriä pitkä tämmöinen kirjain jono siitä otetaan kaikki tietomut son tupla jono koska siinä on korjaus nauha nyt luultiin että se.

Nyt jos tulee virhe niin se korjaa sieltä nauhalta, nyt luultiin että se toinen korjausnauha siinäpä onkin toinen viesti että alemmasta luetaan oikkealta vasemmalla tai vasemmala oikaellle taitoiseen suuntaan siinä päällekkäisii viestei jopa 12.

Tää ilmeni viime syksynä tää enkode projekti tuli sieltä löydettiin muummuassa neljä miljoonaa kytkintä.jotka säätelee sitä että riippuen siitä nukutaanko, holkätäänkö mitä tiedostii avataan ja käytetään.siellä on siis älykäs viesti tää on aivan selva.
Kuinka monta kieltä biolokialla ois ollt mahdollihta valita me puhutaan ruotsii, suomee, englantii biolokiakka kieliä on vaihtieheto 10 potenssiin 84 neljä eli ykkönen jonka perässä on 84 nollaa tää valittu kieli on ehkä parasmahdollinen joku on sen valinnut siinä on älykäs viesti.

haastattelia kysyi: Pekka reinikainen tätä taustaanne kun olen tässä katsellut niin se on varsin vaikuttanasieltä löytyy lääkäriliiton valtuuskuntaa, löytyy helsingin aluelääkäriliiton puheenjohtajuutta,kunnallislääkäriliiton hallitusta, olet toiminut koululääkärinä.Mitä kaikkea?vieläkö toimit aktiivisesti lääkärinä?
Kyllä mä teen nyt kaks päivää viikos yksitysektori mä olen niin sanotulla vanhuuseläkkeellä mutta eise tätä työntekoa haitaa että kaks päivää privaatti sekrorilla.

Henkka kysyy: hyvää huomenta. sulla oli joku kysymys liittyyen ihmisen turhiin osiin.
Kyllä oli.Mä mietintässä josse evoluutio ei kerran ole mahdollista niin minkästakia ihmisessä on sitten sellaisiaturhia osia niin ku häntäluu ja umpilisäke?.


Pekka reinikka vastaa: nythän juuri äskettäin muutama viikko osoitettiin että umpilisäke ei ole turha elin vaan erittäin tärkeäelinjosse poistetaan ihmiseltä ihmisen riski
sairastua vakaviin suolistotulehduksiin kuten Clostridium difficile on nelinkertainen eli son vara pankki jos joku tuhoo suoliston pakteerit niin sieltä ruiskastaan uudet tilalle että sillä on siin funktio kaikki nää niin sanotut
turhat on osoittautunut tarpeellisiksi muunmuuassa tääniin sanottu häntä luu rttä mä voin kuvata sitä esimerkkinä jos sä haluut ostaa ittelles riippumatonostata sen tyytyväisenä, menet pihalle ja huomaat että sulla on vaan yks puu.

Riippimatto tarvii kaksi puuta niin samoin toi hääntäluu on se toinen puu mihin riippumatonkaltaisetvatsanpohjat lihakset kiinnittyy. Muutenko me noustaan seisomaan niin sisuskalut putoaa just tonne parketille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.