IRC-Galleria

Kristian1

Kristian1

Rakas taivaan isä joka loit maan ja taivaan ja ihmiset. Rakastan jumalaa,itseä, lähimmäisiä ja sitten ystäviä. Aamen.
... Viime viikkojen ykkösuutisaiheet ovat silkkaa kuolemaa: Toulousen sarjamurhaaja, Sveitsin bussiturma, ja Sveitsin ruumishuone on täynnä mielentila potilaita joilla järkiään kaikilla selkävika, hoitona selkäsärkyyn on yleisesti Mielentilalääkkeitä.
"Syvät selkälihakset (m.multifidus) muodostuvat pienistä nikamien välisistä lihaksista. Lihakset muodostavat kokonaisvaltaisesti toimivan järjestelmän lonkkien tasolta niskaan asti. Lihasten tarkoituksena on tukea selkää ja säilyttää selän asennot liikkeen eri vaiheissa. Nämä lihakset toimivat täysin automaattisesti emmekä voi vaikuttaa tahdonalaisesti niiden toimintaan.

OIREET TÄLTÄ LIHASALUEELTA OVAT YLEENSÄ KOKONAISVALTAISIA JA KIPUA VOI ESIINTYÄ KOKO JÄRJESTEMÄN ALUEELLA. HYVINKIN MONIMUOTOISET OIREET SAATTAVAT SELITTYÄ YDESTÄ AINOASTA TEKIJÄSTÄ: TUKILIHASTEN JÄNNITYKSESTÄ."


Gluteus medius, piriformis ja tensor fascia lata saa kaikki lihaksiston autonomisen hermoston liikatoimimaan eli sympaattinen on kuin nauru myötä kivun ja paha olo yhtä kivun joten kipu oire tulee piriformislihaksesta jonka iskiashermo lävistää ja on pienestä iskusta herkistyvä hermo ja alkaa elää piriformislihasten välissä jolloin tulee satojenkilojen puristuspaine ja vaikuttaa jalkaan alas ja ylös asti selkään eli piriformis syndroma jolloin reisiluunpäästä on katkaistava piriformislihas jolloin selkäkipu ja jalkakipu katoaa kokonaan.
Tulee käytyä fysioputaalla kun siellä on hyvä fysioterapeutti, nimittäin pitkään kävin ja näinä päivinä kukaan ei kuuntele vaikka lääkäri lähetteen laittaa fysioterapiaan ja fysioterapeutti sanoo asian, niin lääkäri ei usko, niitä lääkäreitä ei saa uskomaan kuin pikku ote pillistä, niin alkaa toimia ja antaa lapsenkin olla sillä ne ei välitä toistenlapsista mitään vaikka kuolee.


Mun tehtäväksi annettiin nuo lääkärit ja ajan loppuun asian sillä mitä ne lähetteitä ihmisille kirjoittaa kun eivät usko sitten nitä itse, tutkia tutkii ja lääkäri saa palautteen jota ei usko? siinä mielestäni on kunniasia, arvojärjestys ja ylpeys kun tappavat lapsia sairauteen myös koekaniineina lääkärit pitää lapsia ja vanhuksia.
LÄÄKÄREIDEN ON TEHTÄVÄ YHTEISTYÖTÄ HIEROJIEN JA NIIDEN KANSSA JOILLE LÄHETE ON ANNETTU.


HOIDOILLE ON ANNETTAVA DIAKNOOSI; DIAKNOSILLA MENNÄÄN JA POHJA PITÄÄ OLLA HOIDOLLE ELI POHJATAN HOITO ON POHJATON TULOS, JA POHJALLINEN HOITO ON POHJALLINEN TULOS ULOS SAIRAUDESTA.
IHMISELLÄ ON MIELETÖN KYKY TULLA ULOS SAIRAUDESTA KUN ANNETAAN OIKEAA TIETOA!!!!...

Pitää perustella kun alkaa hoitamaan potilasta, pitää kertoa sairauden kuva, että potilas vakuuttuu siitä ja on varma, varmuus antaa tuloksen ulos sillä jo pienikin hoito auttaa alussa sairauteen voimakkaasti ja ihminen huomaa kivun, vinoutuman tai minkä tahansa sairauden lähtevän kuin bakteeri antibiootilla ja mädän puristus pois jalasta helpottaa hetkessä, näin hoito on tehokas oikealla menetelmällä.
Kaikki muu joka ei hoitoon auta on "VALHETTA", VAlheesta älä maksa!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.