IRC-Galleria

Kurnauh

Kurnauh

Justiinatäeti.

When sun gets down..Maanantai 05.06.2006 04:16

Hmm. Tänään oli iha ok päivä. Kävin makuunissa ja huomasin että siel myytii dvd:tä halvalla ja iha uutuusleffoja. :> Kun suunnitelmat muuttu ja raha ei menny siihe mihi eka piti niin päätin ostaa sitten 3leffaa 10e :> Halpaa halpaa. :> Ostin White Noise, Cursed ja Paha Maa elokuvat. Pahaa maata en ole nähny vielä, katon sen täs joku päivä :> Mulla senkun lisääntyy leffakokoelma. Jee !
Muuten on jotenki vähän surullinen olo :( En tiedä miksi, jotenki itkettää mutta ilman mitää syytä. Tietyt asiat mun pään sisällä vaa vahvistuu, tuntuu et tiedän tasan mitä haluan ja mitä en, mutta sitte toisaalta en taas tiedä. Sen tiedän että töissä alkaa vituttaa siihen mallii se yks kaikkitietävä punkkari että en jaksa enää. Mutta tätä harjottelua on nyt enää niin vähän että ehkä mä selviän. Napsahtaa kyl päässä kohta mutta minkäs sille mahtaa sitte enää.

Ulkona on selkee kaunis ilma, aurinko kerkeä edes laskemaa ku se alkaa nousta. Tekisi kovin mieli mennä istumaa tonne rannalle jonku kans ja jutella vaikka koko yö. Kaipaan sitä. Ehkä mä meen joskus vaan ihan yksin sinne sitten (:. Hmm. Vaikka oonki hirmu pirteä ja ilonen silti tuntuu että sisältä en iha täysin olis, tuntuu et on osat viel vähä hakusessa. Mutta kyllä tämä tästä, huomenna on taas terapia ja pääsee jutustelee kaikesta. Se mitä tapahtu helatorstaina, ja siitä tietää vaa ne henkilöt joiden kuuluu tietää, niin se asia painaa mua aika paljon. Vaikka siitä ny pitäs päästä yli ja unohtaa mut tuntuu siltä että se vaivaa erästä toistakin se ei vaa puhu siitä. Tai sitte mä vaan luulen niin, en voi tietää. Muttajuu. Nörttään ja koitan jossain vaiheessa nukkumista jos se vaikka onnistuis. :>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.