IRC-Galleria

LateXi

LateXi

muokkaa tilaansa

Oi rakas päiväkirja..Tiistai 23.05.2006 05:17

..Kun olemme jo näin pitkällä keväässä, on jälleen aika suorittaa eräitä epätodennäköisyyslaskelmien arviointeja näin ensimmäisen vuosikolmanneksen jäätyä kauas, hamaan historiaan. On myös tärkeää summata yhteen juuri päättyneen seitsemmän viisivuotiskauden plussat ja miinukset... tai oikeastaan, turhaahan se on kun miinuksia ei ole, ei koskaan ole ollutkaan...

Kuitenkin, kuten tämä kahdeksannen viisivuotiskauden ensimmäinen vuosikolmannes on osoittanut, että suurin osa epätodennäköisyyslaskelmista on mennyt täysin männikköön. Laskelmat ovat pettäneet pahimmin mm. Euroviisutuloksien ennakoinnissa, Montenegron kansanäänestyksen lopullisessa tuloksessa (55,4%) sekä Tsekkoslovakian sijoituksessa jääkiekon MM-kilpailuissa. Mutta kuten on selvää, kaikki nämä virheet tilastoissa voidaan toki pyyhkiä, ja korvata uusilla, totuudenmukaisemmilla tiedoilla. Näin photoshop-aikakautena (Minimalismi -> Postmodernismi -> Photoshop-aikakausi) kun on täysin mahdollista muuttaa jo menneiden aikojen kulkua, kuitenkaan vaikuttamatta nykyhetkeen.

Suuret ajat koettelevat myös vuoden "2005" abiturientteja, kansakuntamme uusia toivoja, joiden lopullinen tuomio ylioppineen tittelin saamiseen on nähnyt päivänvalon. Ah ja voih, vielä kerran minunkin todistukseni koristaa suurten vallankumousjohtajien kunniaksi rakennetun, suuren pyramidin luoteisseinämää kansantalouden saavutusten näyttelyssä seuraavin arvosanoin:

Englanti (pitkä oppimäärä): L
Ruotsi (pitkä oppimäärä): L
Reaali (mukaanlukien kaikki reaaliaineet): L
Saamen kieli: L
Äidinkieli: L
Heprea: L
Latina: L
Matematiikka (pitkä oppimäärä): L

Palaan totuuden muokkaamiseen jälleen toisen vuosikolmanneksen vajottua Adrianmereen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.