IRC-Galleria

LateXi

LateXi

muokkaa tilaansa

"näköradiossa kerran.."Maanantai 20.11.2006 23:09

Niin paljon kerrottavaa, niin vähän aikaa. Paljon olisi taas ahdistusta purettavana, muttei millään riitä aika kaikkeen.

Alan siis purkaa ahdistustani väärästä päästä. Tänään vitutti aivan suunnattomasti kun palailin töistä kotiin siinä kahden jälkeen ja televiisiosta tuli Kids Top20. Ei saatana, siinä vaiheessa toivoi kyllä olevansa iltavuorossa. Sikälimikäli minulla tulee koskaan olemaan lapsia joiden isyyden olen syystä tai toisesta joutunut tunnustamaan, eivät ne kyllä tule koskaan osallistumaan mihinkään Kids top20 ohjelmaan. Jos sellaisesta tulisi edes puhetta, antaisin sellaisen selkäsaunan mitä ei hevin unohda. Voi niitä lapsiraukkoja jotka joutuvat kantamaan senkin taakan läpi elämänsä. Nykyään lapsilla on vaan liikaa mahdollisuuksia kaikkeen. Sen takia nykynuoriso onkin niin rappeutunut.

Silloin vielä kun minä olin nuori, lelut tehtiin itse puusta, eikä tarvinnut kun edes ajatella pahantekoa niin jo sai selkäänsä. Tai ei nyt sentään, mutta pointti meni varmasti paremmin perille.

Kyllä helpotti.

8-)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.