IRC-Galleria

Paras kuva...!!Keskiviikko 19.07.2006 01:11


Katsele kuva-albumiani ja valitse sieltä yksi parhain/hauskin/kaunein kuva joka on
mielestäsi ylitse muiden tai vaan paras. Siis vain yksi kuva ja linkitä se päiväkirjaani.

Sen jälkeen lisää tämä omaan päiväkirjaasi ja katso, mistä kuvasta muut pitävät eniten.

Olet mieleltäsi avoin, sinulla on mielikuvitusta, olet huolehtiva ja ulospäin suuntautunut. Ihmistyyppisi nauttii elämän suuren näytelmän seuraamisesta, ja pohtii mielellään ihmisten motiiveja ja tarkoituksia. Kaltaisellesi ihmiselle mikään asia elämässä ei ole merkityksetön. Siksi toisten ihmisten mielestä saatat toisinaan olla liian varuillasi, herkkä tai epäluuloinen. Olet valloittava, karismaattinen ja nerokas supliikki-ihminen. Olet lahjakas moniosaaja, ja voitkin menestyä useilla alueilla elämässäsi. Sinua stressaavat ammatit, joissa on selvät säännöt ja toimintaohjeet ”tee tämä tällä tavalla.” tai joissa vaaditaan logiikkaa, faktoja ja yksityiskohtia. Ihmistyyppisi ei jaksa keskittyä kauaa samaan asiaan, ja monet mielenkiinnon kohteet saattavatkin vahingoittaa menestystäsi pitkäjänteisyyttä vaativassa työssä. Parhaiten sinulle soveltuvat ammatit, joissa voit aloittaa projekteja ja sitten innostaa toisia saattamaan ne päätökseen

HÄÄPÄIVÄ! ;)Lauantai 01.07.2006 17:53

Tänään meidän 1v hääpäivä! ;) Ihanaa ;D

Love you rakkaani! <3
KAKSONEN vetää kuplivaa, hilluu ympäriinsä, vonkaa ihmisiä kanssaan heinälatoon pyörimään, oksentaa ja jatkaa hillumista paidanhelmat oksennuksessa. Ei sammu koskaan.
Kaksosmies:

Kaksosmiehelle ei Kaksosmiehen oma elämä riitä koskaan. Kaksosmies ei koskaan kasva aikuiseksi. Hän on materialisti, joka suuttuu silloin kun asiat viedään pois. Yleensä sitä ennen Kaksosmies ei ole huomannut menettämisen vaaraa. Kaksosmies ei välttämättä kerro olevansa suuttunut, mutta pitää kyllä huolta siitä, että asia tulee ilmi eleillä ja käytöksellä. Jos joku muu suuttuu Kaksosmiehelle, hän pitää sitä epäoikeudenmukaisena. Kaksomiehiä luonnehdittiin myös kivikoviksi julmureiksi, jotka vähät välittävät tunteistasi, kunhan itse saavat sen minkä haluavat. Kaksosmiehen kanssa ei kannata väitellä. Hän kun ei anna periksi, vaikka olisikin väärässä. Kaksosten verbaliikka on niin taitavaa, ettei valehtelunkaan kanssa tule ongelmia. Kaksosmiesten on saatava täydellinen huomio kaikilta, tässä ja heti.

no nyt ne meni väärinpäinMaanantai 19.06.2006 01:28


Kaksosnainen:

Kaksosnainen on pääosin ihan mukava tyyppi. Hän innostuu uusista asioista, mutta innostuksella on myös tapana lopahtaa saman tien. Ei ole harvinaista, että juuri Kaksosnaisten lompakossa on monia käyttämättömiä aerobic-kuukausikortteja. Kaksosnaisten impulsiivisuus aiheuttaa sen, etteivät he vie asioita loppuun. Kaksosnaiset ovat erittäin mukavuuden haluisia. He ovat myös lähes poikkeuksetta erittäin fiksuja, mutta samalla myös jumalattoman laiskoja. Kaksosnaisilla on taito vetää niistä naruista, joilla ihminen saadaan toimimaan tasan niin kuin hän haluaa. Kaksosnainen houkuttelee muita myöntymään asioihin, joita he eivät oikeasti halua tehdä. Usein käykin niin, että Kaksosnainen ja Kaksosmies puhuvat muut mukaan projektiinsa, ja siinä kohtaa kun hommat pitäisi alottaa, on Kaksonen jo vetäytynyt muihin puuhiin. Kaksosen levoton sielu aiheuttaa myös sen, että hän kyllästyy nopeasti ja vaihtaa ihmisiä lennosta. Kaksosnaista sanotaan myös pinnalliseksi tuuliviiriksi, jonka on vaikea sitoutua mihinkään pitkäksi aikaa. Tämä pätee myös Kaksosmiehiin.

Kaksosista kerrotaan näin...muttaMaanantai 19.06.2006 01:26

Kaksoset 21.5-21.6

Hallitseva planeetta Merkurius.
Näin Kaksosesta sanotaan alan kirjallisuudessa:

Kaksosia luonnehditaan henkilöiksi, joihin ei voi olla rakastumatta. Kaksonen ei koskaan lakkaa innostumasta ja etsii aina jotain uutta elämäänsä. Kaksosia pidetään hurmaavina ilmestyksinä, joiden karisma ei jää huomaamatta. Heidän vilkas ja nokkela luonteensa nauttii arvoituksista, matkailusta ja uusien ihmisten seurasta. Kaksoset luovat itselleen laajat ja toimivat verkostot. Heitä pidetään erittäin terävinä, älykkäinä ja neuvokkaina. Kaksosilla on myös loistava sopeutumiskyky, ja tilanteeseen kuin tilanteeseen solahtaminen sujuu ongelmitta. Kaksonen rakastaa pohtimista ja spekuloimista. Kaksoset ovat karismaattisia ja hyviä puhumaan. Kun tarvitaan uusien projektien käynnistäjiä tai ideoijia, Kaksonen pyydetään apuun. Lyhyesti sanottunua Kaksosia ei voi olla rakastamatta.

Muutoksia...Sunnuntai 04.06.2006 15:19

Huomenna siis muutamme kouvolaan! ;) Ja synttäreitä ei kyl vietetä tänä vuonna.. ;(


Mitäs laitetaa? -raitoja... - ei ei eiiiiii!!

Onks meil sit sellast paksuu teippii? - Mitä teippii? Ai jeesusteippii vai? ;D
-Nii nii just sitä!(Nii ja tietysti se ^Chi;n tissin jälki seinämaaleissa! ;D ;D)

HAH HAH HAA!!

-