IRC-Galleria

Nokia 6060Perjantai 18.08.2006 18:23

ihanaa sain taas uuden puhelimen kadonneen tilalle!! ei enää vanhoja halkoja!! ;D ;D huutonetti on hyvä paikka! ;D ;)

AhistaaAhistaaAhistaaAhistaa...!!Sunnuntai 13.08.2006 21:11

voi että osaa elämä vituttaa ihmistä,aina välillä näin.

HAH HAA!!!Maanantai 07.08.2006 16:32

Sinä kysyit;

Kuka on unelmieni nainen?

Oraakkeli vastasi;

Aku Ankka tyyppi,jatkuvasti peppu paljaana.

Sinä kysyit;

Kuka on unelmieni mies?

Oraakkeli vastasi;

Kulman räkälän portsari, vaikka toki ymmärrät etten voi koko totuutta sinulle kertoa..

Sinä kysyit:

Olenko unelmien nainen?


Oraakkeli vastasi:

Sinulla ei ole sukupuolta, et ole ihminen.

Millainen nukke olisit?Lauantai 05.08.2006 23:43

Olet Bratz-nukke. Huumorintajusi ja hilpeät juttusi tekevät sinusta porukan keskipisteen. Olet aina valmiina pitämään hauskaa eikä seurassasi ole kellään tylsää! Rakastat bileitä, hyvää musaa ja matkustamista. Tyylisi on rock, etkä ole koskaan samannäköinen kaksi päivää peräkkäin. Hiuksesi ja meikkisi muuttuvat vähän väliä, mutta et pingota ulkonäöstä – voit ihan hyvin lähteä kaupungille vanhoissa verkkareissa. Asenne ratkaisee! Et anna kenenkään määräillä itseäsi, vaan olet oman elämäsi sankaritar. Haaveilet julkisuudesta – sinusta tullaan vielä kuulemaan!

Paras kuva...!!Keskiviikko 19.07.2006 01:11


Katsele kuva-albumiani ja valitse sieltä yksi parhain/hauskin/kaunein kuva joka on
mielestäsi ylitse muiden tai vaan paras. Siis vain yksi kuva ja linkitä se päiväkirjaani.

Sen jälkeen lisää tämä omaan päiväkirjaasi ja katso, mistä kuvasta muut pitävät eniten.

Olet mieleltäsi avoin, sinulla on mielikuvitusta, olet huolehtiva ja ulospäin suuntautunut. Ihmistyyppisi nauttii elämän suuren näytelmän seuraamisesta, ja pohtii mielellään ihmisten motiiveja ja tarkoituksia. Kaltaisellesi ihmiselle mikään asia elämässä ei ole merkityksetön. Siksi toisten ihmisten mielestä saatat toisinaan olla liian varuillasi, herkkä tai epäluuloinen. Olet valloittava, karismaattinen ja nerokas supliikki-ihminen. Olet lahjakas moniosaaja, ja voitkin menestyä useilla alueilla elämässäsi. Sinua stressaavat ammatit, joissa on selvät säännöt ja toimintaohjeet ”tee tämä tällä tavalla.” tai joissa vaaditaan logiikkaa, faktoja ja yksityiskohtia. Ihmistyyppisi ei jaksa keskittyä kauaa samaan asiaan, ja monet mielenkiinnon kohteet saattavatkin vahingoittaa menestystäsi pitkäjänteisyyttä vaativassa työssä. Parhaiten sinulle soveltuvat ammatit, joissa voit aloittaa projekteja ja sitten innostaa toisia saattamaan ne päätökseen

HÄÄPÄIVÄ! ;)Lauantai 01.07.2006 17:53

Tänään meidän 1v hääpäivä! ;) Ihanaa ;D

Love you rakkaani! <3
KAKSONEN vetää kuplivaa, hilluu ympäriinsä, vonkaa ihmisiä kanssaan heinälatoon pyörimään, oksentaa ja jatkaa hillumista paidanhelmat oksennuksessa. Ei sammu koskaan.
Kaksosmies:

Kaksosmiehelle ei Kaksosmiehen oma elämä riitä koskaan. Kaksosmies ei koskaan kasva aikuiseksi. Hän on materialisti, joka suuttuu silloin kun asiat viedään pois. Yleensä sitä ennen Kaksosmies ei ole huomannut menettämisen vaaraa. Kaksosmies ei välttämättä kerro olevansa suuttunut, mutta pitää kyllä huolta siitä, että asia tulee ilmi eleillä ja käytöksellä. Jos joku muu suuttuu Kaksosmiehelle, hän pitää sitä epäoikeudenmukaisena. Kaksomiehiä luonnehdittiin myös kivikoviksi julmureiksi, jotka vähät välittävät tunteistasi, kunhan itse saavat sen minkä haluavat. Kaksosmiehen kanssa ei kannata väitellä. Hän kun ei anna periksi, vaikka olisikin väärässä. Kaksosten verbaliikka on niin taitavaa, ettei valehtelunkaan kanssa tule ongelmia. Kaksosmiesten on saatava täydellinen huomio kaikilta, tässä ja heti.

no nyt ne meni väärinpäinMaanantai 19.06.2006 01:28