IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 21.11.2006 14:30

"Hei tyylikkyys. Sinut on äänestetty Seppälän sivuilla kymmenen tyylikkäimmän Oman Elämänsä Supermalliehdokkaan joukkoon. Jos et usko, käy katsomassa. Äläkä unohda kertoa kavereille."nojoo en kyl äsken ollu ainakaa mut ei se mitää :D :D
nii ja hei kaverit äänestäkää mua ;P Nimimerkki on tietyst Lucinda ;)

Olet 85 % ImpulsiivinenSunnuntai 19.11.2006 17:17

Olet mieleltäsi avoin, sinulla on mielikuvitusta, olet huolehtiva ja ulospäin suuntautunut. Ihmistyyppisi nauttii elämän suuren näytelmän seuraamisesta, ja pohtii mielellään ihmisten motiiveja ja tarkoituksia. Kaltaisellesi ihmiselle mikään asia elämässä ei ole merkityksetön. Siksi toisten ihmisten mielestä saatat toisinaan olla liian varuillasi, herkkä tai epäluuloinen. Olet valloittava, karismaattinen ja nerokas supliikki-ihminen. Olet lahjakas moniosaaja, ja voitkin menestyä useilla alueilla elämässäsi. Sinua stressaavat ammatit, joissa on selvät säännöt ja toimintaohjeet ”tee tämä tällä tavalla.” tai joissa vaaditaan logiikkaa, faktoja ja yksityiskohtia. Ihmistyyppisi ei jaksa keskittyä kauaa samaan asiaan, ja monet mielenkiinnon kohteet saattavatkin vahingoittaa menestystäsi pitkäjänteisyyttä vaativassa työssä. Parhaiten sinulle soveltuvat ammatit, joissa voit aloittaa projekteja ja sitten innostaa toisia saattamaan ne päätökseen.


http://www.netello.com/viihde/persoonallisuustesti.php

Riina on...Lauantai 18.11.2006 17:49

Googleta hakusanoilla: "(Nimesi) on "(esim. "Matti on") ja kopio viestiin 10 ensimmäistä tulosta.Näin saat tietää jotain mitä et ole vielä tiennyt.
Muistakaa laittaa hakusanaan lainausmerkit tai muuten ei tule mitään.

1. Viimeiset seitsemän vuotta Riina on asunut enimmäkseen Intiassa...

2. Mieheni kertoi tänään, että Riina on täysin hurahtanut meidän pieneen kumiveneeseen. ...

3.Riina on kennelimme toinen paimensukuinen lähtönarttu Irenen jälkeen. ...

4. Riina on pieni, mutta vankkarakenteinen.

5. Riina on saanut luonnetestissä 170 p ja suorittanut poropaimennuskokeen. ...

6. Riina on nyt 2 viikkoa sairaslomalla, eikä se ehkä riitä - ahdistaa ajatuskin ...

7. Riina on yleensä ulkotarhassa, mutta sitä ei saa missään nimessä päästää ulos ilman ...

8. Riina on ammatiltaan mikrotukihenkilö ja hänen harrastuksiinsa kuuluvat Photo ...

9. Riina on vähän surkea rappusissa kulkija. Ylöspäin se oppi heti menemään, ...

10. Riina on kova hyppimään ihmisiä päin, vielä paljon enemmän kuin mä. ...

WIHII ;D TOI 7 JA 9 ON KYL PARHAAT!! ;D ;D

A: Likes to drink
B: Likes people
C: Is wild and crazy
D: Has one of the best personalities ever
E: A damn good kisser
F: People adore you
G: Never let people tell you what to do
H: Have a very good personality and looks
I: Loves everyone
J: Lives life for fun
K: Really silly
L: Loved by everyone
M: Makes dating fun
N: Dead sexy
O: Best in bed
P: Popular with all types of people
Q: A hypocrite
R: Fuckin crazy
S: Easy to fall in love with
T: Loyal to those you love
U: Really like to chill
V: Not judgemental
W: Very broad minded
X: Never let people tell you what to do
Y: One of the best damn bf/gf ne one could ask for
Z: Always ready

R: Fuckin crazy
I: Loves everyone
I: Loves everyone
N: Dead sexy
A: Likes to drink

M; Makes dating fun.
I; Loves everyone
N; Dead sexy
A; Likes to drink
Z; Always ready

HIH HII TÄYSIN TOTTA! VAI MITÄ.. ;D

ostakaa pois!Lauantai 28.10.2006 15:29

OSTAKAA 50CENTIN KEIKALLE LIPPU! LA 4.11 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hyvä paikka!!

ryyppykaverilaskuri ;DTiistai 24.10.2006 23:31

Riina-Tytti 90%

Veitsenheittoa harjoitteleva Riina puhkaisee baarin oluthanojen letkun, ja pääsette ammentamaan valtoimenaan roiskuvaa kultaista suihkua tuoppeihinne täysin ilmaiseksi.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: ginitonic

Riina-Engin 2%
Ilmaisen viinan toivossa Engin ottaa vastaan vapaaliput tapahtumaan, joka paljastuu herätysliikkeen kokoukseksi juuri paikalle saavuttua, samalla kun Riina kiroilee auton hajoamista.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: lonkero ( ;D pitäs olla nimet olla just toisinpäin!)

Riina-Heini 66%
Riina tumppaa vahingossa tupakan täyteen tuoppiin, mutta onneksi Heini ei huomaa sitä vaan kietaisee keppanan sulavasti kurkkuunsa.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: kohmeinen minttuviina

Riina-Emma 94%
Emma huomaa kukkaronsa piilotaskuun unohtuneen ison setelin, ja vietätte ikimuistoisen illan, josta ette muista mitään.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: cosmopolitan

Riina-Niina 56%

Sekä Niina että Riina juhlivat aivonsa narikkaan, eikä fiilistä pilaa muu kuin aamulla odottava kuolettava kanuuna, joka pilaa molempien suunnitelmat.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: jäähileinen keskari

Riina-Jesse 62%
Rahat saattavat loppua ikävästi kesken vauhdikkaan illan, mutta muuten homma toimii.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: lonkero

Riina-Tintti 5%
Rahat saattavat loppua ikävästi kesken vauhdikkaan illan, mutta muuten homma toimii.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: lonkero

Riina-Minja 33%

Sekä Riina että Minja tipahtavat turhan aikaisin, joten hauskaa ei ole pitkään.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: kuiva martini

Riina-Miia 37%

Riina saa pahasti kuonoonsa joltain rähinäremmiltä, mutta Miia sentään saa juoda rauhassa.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: ruuvimeisseli
On myöhäinen talvi ilta. Lunta sataa taivaan täydeltä, maa on peittynyt kauniin valkoiseen lumeen. Pakkasta on roimasti ja metsätie on auraamatta. Auto ajaa keskellä korpea, lähimmät asutukset ovat 8 kilometrin päässä. Kunnes yht äkkiä auto hyytyy tielle, kännykästäkin on akku loppu....

OINAS pillastuu, hän kiroilee lujaan ääneen ja yrittää muutaman kerran saada autoa käynnistymään uudestaan. Auto ei käynnisty. Oinas hyppää ulos autosta ja alkaa mylviä lujaan ääneen. Hän potkii autonsa ovia ja konepeltiä kunnes päättää kävellä ihmisten ilmoille. Päättäväisesti oinas lähtee tarpomaan lumessa, hän on raivon vallassa. Lumisessa yössä metsän eläimet luikkivat karkuun oinaan sadatellessa vanhaa peugeottiaan. Ei enää koskaan mitään ranskalaista minulle, per###....

HÄRKÄ yrittää rauhallisesti startata uudestaan. Ei mitään. Mikä sinulle nyt tuli, härkä puhelee autolleen. Härkä kurkistaa pimeään lumiseen talvi-iltaan autostaan. Eihän tuonne voi lähteä, härkä tuumaa. Hän kaivaa takapenkiltä untuvamakuupussin esiin ja käpertyy sinne. Makuupussi on hänellä aina mukana kaiken varalta.

KAKSONEN ei yritä startata uudestaan. Hän kaivaa korvalappustereot kassistaan ja asettaa ne korvilleen. Hän jammailee ensin hetken Britney Spearsin tahdissa autossa. Sitten hän hyppää ulos ja päättää lähteä kävelemään. Ehkä voisin yrittää liftata jos pääsen päätielle, hän pohtii ja on hiukan harmistunut sillä myöhästyy hyvistä pippaloista.

RAPU on kauhuissaan. Hän ei voi uskoa että mummon 60-luvulla hankkima auto voi hajota näin yht äkkiä. Ulkonakin on niin pimeää, hän harmittelee. Rapu pistää pipon päähän ja lapaset käteen ja lähtee kävelemään. Kävellessään hän muistelee lapsuutensa kotia jossa oli aina niin lämmintä ja turvallista. Hrrrr, tännehän jäätyy...

LEIJONA karjahtaa raivosta. Tiesinhän että autokauppias huiputti minua, hän murahtaa, mukamas kestävä auto, pyh! Leijonaa kammoksuttaa ajatus lumessa rämpimisestä. Hän inhoaa kylmyyttä. Lopulta leijona nousee autosta ja lähtee rämpimään lumen peittämää tietä pitkin. Pipoa hänellä ei ole, mahtava tukkahan lätistyisi sellaisen alla.

NEITSYT on harmistunut. Hän yrittää ja yrittää startata autoaan. Hän kaivaa termospullon ja piparirasian esiin. Onneksi olen osannut varautua tälläiseen, neitsyt myhäilee tyytyväisenä itseensä ja järjestelykykyynsä. Tässähän on aikaa siivota autokin apua odotellessa, neitsyt tuumaa.

VAAKAa inhottaa ajatus kylmästä ja pimeästä metsätiestä. Juuri nyt tarvittaisiin käsistään kätevää miestä auttamaan, hän ajattelee. Vaaka korjaa huulipunansa, pistää tukan ojennukseen ja kaivaa vaaleanpunaisen sateenvarjonsa esiin. Sitten hän lähtee kulkemaan eteenpäin jalan. Matkalla hän ihastelee ihanan näköistä metsä maisemaa jonka lumi on koristanut fantastisesti.

SKORPIONI kiroaa. Hetken kirottuaan skorpioni hyppää ulos autosta. Helkkarin auton rähjä, minä tapan sinut jos et käynnisty, hän manaa. Lopulta skorpioni saa kuningas idean ja kaivaa sytkärin taskustaan. Eikä kestä kauaakaan kun auto on liekeissä. siitäs sait, eipähän tule minulle kylmä hinausta odottaessa, skorpioni tuumaa tyytyväisenä.

JOUSIMIES on innoissaan. Tästähän kehittyikin mahtava seikkailu, hän innostuu. Pian jousimies on kerännyt kamppeensa autosta ja vaeltaa innoissaan metsikössä kuvitellen olevansa suurikin seikkailija.

KAURIS yrittää startata. Sitten hän pohtii mahdollisia vikoja mitä autossa voisi olla. Pian on konepelti auki ja kauris purkaa autoa osiin. Minä aion löytää vian ja korjata sen, hän päättää. Kädet öljyisinä hän saa kuin saakin selville vian mutta harmistuu huomatessaan että sitä on mahdoton korjata.

VESIMIES rupeaa heti tutkimaan autoa. Kun vika löytyy kekseliäs vesimies alkaa kehittää päässään ajatusta varaosasta. Hän rupeaa penkomaan autostaan kumiletkuja y.m osia jotta voisi saada varaosan rakennettua.

KALAT ei jaksa vaivautua ulos kylmään. Hän päättää ottaa torkut ja pohtia sitten uudestaan asiaa. Kun kalat on herännyt torkuiltaan hän huomaa olevansa jäässä. Takapenkiltä löytyy vodka pullo joka oli tarkoitus viedä lahjaksi mutta tämä on hätätilanne. Kala ottaa ryypyt jotta veri rupeaa kiertämään.

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.10.2006 20:21

KAKSOSET 21.5 - 21.6.
Luonteenpiirteet: Tulet omasta mielestäsi toimeen kaikkien kanssa. Todellisuudessa kukaan ei pidä sinusta. Hakeudut aina keskipisteeksi ja terrorisoit jokaista keskustelua pyydettiinpä mielipidettäsi tai ei.
Raha:: Kieron luonteesi ansiosta keräät varallisuutta. Käytät muita ihmisiä häikäilemättä hyväksesi myös raha-asioissa. Työ: Olet juuri sitä tyyppiä, joka kiipeää urallaan reittä pitkin ylöspäin. Sinua pelätään terävän kielesi takia. Luulet, että sinulla on paljon ystäviä, mutta se ettei sinulle yleensä sanota työpaikalla vastaan, johtuu pelosta. Sinun on vaikea käsittää ettei sillä, joka palavereissa pitää isointa ääntä, välttämättä ole kaikkein fiksuinta sanottavaa. Sovellut arkistonhoitajaksi tai kirjastoalalle.
Rakkaus: Olet pohjimmiltasi hyvin ilkeä ja itsekäs ihminen. Koska olet myös kaksinaamainen, onnistut usein kätkemään tämän aluksi ja saatat hyvinkin saada ihmisuhteita alulle. Kun olet saanut jonkun koukkuusi, hän pysyy luonasi silkasta pelosta, koska tietää kuinka tuhoisaa jälkeä piikittelysi voi tarvittaessa tehdä. Härkä ja oinas ovat niitä raukkoja, jotka voivat joutua verkkoosi.
Seksi: Eroottista latausta voi olla sinun ja jousimiehen välillä. Kiihkeimpiä hetkiä koet härän kanssa ennenkuin todellinen luonteesi paljastuu hänelle.

Ilman Sua..Maanantai 16.10.2006 23:44

Luettuasi tämän, kirjoita kommentti millaista elämäsi olisi ilman minua.
Aloita kommentti "Ilman sua..." jne.
Sitten voit lisätä tämän omaan päiväkirjaasi ja
katsoa millaista muiden elämä olisi ilman sinua.

[Ei aihetta]Tiistai 10.10.2006 19:28


katoppa oman nimen kirjaimet...

A= seksikäs
B= yllätyksellinen
C= asioitaan jakava ihminen
D= varma
E= kekseliäs
F= cool
G= hauska
H= on aina siellä
I= enkeli
J= kaunis
K= saa aina kaiken sen mitä hän haluaa
L= itsepäinen
M= pahis
N= fantisoiva
O= suojelee kavereitaan
P= pehmeä
Q= ei valehtele melkein koskaan
R= saa tarpeekseen pojista/tytöistä
S= ylläpitää yhteyden hyvin
T= kiusallinen
U= mukava
V= ei valehtele koskaan
W= paljon kärsvällisyyttä
X= hassu
Y= äänekäs
Z= hyvä kuuntelemaan
Å= kohtelias
Ä= ei mene selän taakse
Ö= kiva

R=Saa tarpeekseen pojista ja tytöistä ;D
I= Enkeli
I= Enkeli
N=Fantasioiva
A=Seksikäs

M=Pahis
I=Enkeli
N=Fantasioiva
A=Seksikäs
Z=Hyvä kuuntelemaan