IRC-Galleria

meen ostaa kukkasen

Mul on kauhee vauvakuume<3Perjantai 15.05.2009 22:49

Oikeesti, mä haluan jo vauvan! Tai me halutaa<3

ONNEKSI OLKOON TYTTI JA SAMI!Perjantai 15.05.2009 22:40

PIKKUSESTA POJASTA<3

Huomenta vaan...Keskiviikko 13.05.2009 09:56

Ajoissa hereillä! ;)) Jesss :D Ja tänään taas ratsastamaan<3

June puunattu ja lenkitetty ;)Perjantai 10.04.2009 21:52

Oli ihan kiva ilma ratsatella. Hepasta lähtee niin paljo karvaa et vois kutoo vaikka lapaset, tai maton :D Ei kyl enää niin paljoo ku vähä aikaa sitte..onneks! Laukattii hip hei ja sit takas hepo tarhaan :D Pitäs pestä Junen satulahuopa, otin sen himaan ja pesen sen :P

Ja huomenna pitäs mennä Kiviharjun tilalle/tallille juttelee..Pitäis paperille laittaa jotain tekstii jne ym.. Mut huoh..en tajuu mitä enkä osaa..! Pitkä juttu! :D AUTTAKEE

LoveMaanantai 06.04.2009 00:28

"Orientals are like a virus,
once you get one, they simply
start to multiply."

Urkin näyttely+PetExpoSunnuntai 05.04.2009 05:17

Pomolla ja Savulla näyttely meni todella upeasti, Pomo käyttäytyi nätisti! ;) Ja valmistui championiksi sekä oli värin paras..Yllätyin hieman siitä sillä vastassa oli todella upea "voittajakissa" joka siis yleensä voittaa aina noi.. Paneeliin ei päästy, kolmanneksi tultiin ;) Savukin sai hienosti EX1. Rahaa paloi kyllä kun ostettiin 10kg Royal Canin säkki ja pari pussia mikrohiekkaa. Tarttuipa mukaan tosiaan sitten myös KuningasPython!<3 Upea ja ihana käsitellä, vihdoin sain sen käärmeen mistä olen haaveillut! Ihana mutta todella rasittava päivä. Ja huomenna pitäisi jaksaa lähteä hevosnäyttelyyn Sipooseen, aamulla klo 7 on lähtö, ja mä vaan vieläkin valvon!
"Kun maahan sitten viimeinkin tuli lumi, niin Herra Hevonen joutui oikeasti työskentelemäänkin, ihan kevyesti vaan tosin.
Kovin mielellään se lähti hommiin ja liikkui täysin puhtaasti. Muutaman alkuhypyn jälkeen se tokeni aika nopeasti aloilleen ja alkoi taas näyttämään ja tuntumaan enemmän ratsulta. Tokihan muutaman kuukauden loman jälkeen saakin vähän pörhistelläkin =)
Oli kiva nähdä se pitkästä aikaa ratsuna ja oli kiva itsekin käydä ratsastamassa.
Helmikuun puolessa välissä se keksi uuden huvituksen, se alkoi hyppimään "esteitä". Näitä esteitä tosin ei nähnyt muut kun herra hevonen ja niiden paikka olikin siten aina yllätys. Hops vaan kun se loikkasi ilman halki ja ratsastaja yritti mukautua hyppyyn =) Onneksi muutaman ekan kerran jälkeen mielikuvitus-esteiden koko madaltui ja hypyissä ei ollut enää niin paljoa tehoa. Ja onneksi sen kunnolla näitä hyppyjä ei voinut tehdä kuin muutaman aluksi, loppuratsastuksen se toimi ihan nätisti. Jos kaviot nyt kuntoutuisivat, niin sitten kesällä voisi alkaa taas kuntoa nostamaan ja ratsastamaan lihaksia takaisin. Nyt poika on hiukan epämääräisen näköinen massiivisella etuosallaan ja pienellä takapuolella =)"

(Ja tuo ratsastajahan olen siis minä, Lucky tosiaan näki aika hauskoja "esteitä" pari kertaa :D)

On se Lucky vaan hassu :D <3<3

http://www.mimay.net/