IRC-Galleria

Loma alkoi^^Lauantai 01.03.2008 03:40

No niin tänää oli sitten vika työpäivä ja lähtö talvilomalle...

Nooh...ei se loma alkanut ihan niinkuin olisi toivonut.
Mulla oli sovittuna pomon kanssa että työni jatkuu ainakin kesäkuun loppuun asti. Tänään pomo kuitenkin tuli sanomaan mulle että voi olla sellainen tilanne että se vakanssi jolle mä olisin mennyt, meneekin yhdelle toiselle joka on nyt ollu työkokeilussa, eli poissa työelämästä herra edes tietää kuinka kauan ja joka toinen päivä saikulla!!
Ja mä olen ollu talossa kuitenkin jo yli 1,5v ja se eukko noin 4kk:tta. :/ Näin meidän kaupunki tukee noita pitkäaikais työttömiä, heittämällä normaalisti työssä käyvät ja jo kohta 5vuotta kaupungin palkka listoilla olleen tosta vaan pois. Kiitos siis tästäkin ilosta, on ilo palvella meidän rakasta kaupunkiamme!!!!! :/

Vaihtoehtona pomo antoi mulle sen, että alkaisin tekemään puolipäiväistä. Siihen olisi kuulemma mahdollisuus. No mitä V****A mä ny sillä teen?? Kun en meinaa selvitä tällä kokopäiväselläkään palkkatyölläni.... Että olisiko voinut valita tuon uutisen kertomisen ehkä joku muu päivä kun juuri mun lomalle lähtöpäivän.

Nyt on sitten digiboxikin hankittu. Halvin mitä löytyi, kun nyt ei sopivaa tallentavaa sattunut mistään putkahtamaan esiin. No kerkiihän sitä ostaa senkin vielä, kuhan nyt jotain vaan näkee niin hyvä sekin. Ja nuo uudet kanavat jiohin en ole tottunut, nekin jo piristi hieman menoa^^
Ja ostin sen mopinkin vihdoin, HURRAA! nyt on sitten imuri ja moppi ja voin taas siivota innokkaasti koko lomani, kröhööm, sen kun näkis ;)


Mutta mikä parasta, näin raksu mussun tänään pitkästä aikaa. Melkein jo ikävään olin kupsahtanut mutta onneksi vain melkein, olisi muuten jäänyt tämäkin ilo tästä päivästä ^^ <3
Huomenna olisi tarkoitus sitten juhlistaa loman alkua, sitä ennen mennä kyläilemään hieman ja moikkaamaan rakasta kummityttöä, jota ei ole nähnyt pitkään aikaan ja ikävä on jo kova!

Hain myös ne lääkkeet joita tohtori setä määräsi, otin puolikkaan siitä kokonaisesta joka olisi pitäny ottaa ja nyt olen niin tokkurassa ja suorastaan lääkepöllyssä että silmät harottaa vaan ja kädet ei kyllä tottele yhtään ... heh. Hankkikaa mun vaivat ja nää pillerit niin maailma kuulkaa muuttuu niin rennoksi taas ;)

Nyt vaan oottamaan että Raksu pääsee kommellustensa kautta kotiin ja sitten nukkumaan^^

-Mariak-

"ei maailma päätäni voi sekoittaa
mut sä teet sen kuitenkin
ei mua voi tänään kukaan tavoittaa
niil on aikaa odottaa
kun saan sua koskettaa
tulen vierees aivan hiljaa
tunnen sieluni on sun
sinuun jälleen rakastun
enkä koskaan pysty susta luopumaan
kaiken arvon ymmärsin
vaikka mitä tekisin
sua taakseni en jätä milloinkaan..."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.