IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.03.2008 18:01

Tänään oli taas jokseenkin.... noh, mielenkiintonen päivä.
Aamulla heräsin, raksun nukkuessa sikeästi viekussa. Ei siinä auttanu kun nousta ja koittaa saaha itteensä epätoivosesti hereille.
Koirien kanssa kun ulos päästiin niin meinasi lumimyrsky viedä mennessään heti aamutuimaan :/ Kahlasin polvia myöten hangessa, koiran intoa täynnä siellä kieriessä.
Siten kun vihdoin pääsi bussiin niin johan se jäi hankeen jumiin työmatkalla. No siinä sitten 15min kuski yritti saaha bussia eteen taakse tai johonkin edes. Välillä oltiin poikittain keskellä tietä ja... Vihdoin kuitenkin pääsin sitten töihin myöhässä tosin.
Töissä raahasin opiskelijaa perässäni sitten. Yksi työntekijä sairastui ja lähti kotiin joten lisä hommia tuli sitten urakalla. No siinä meni päivä nopeesti sitten kuitenkin. Yhen työkaverin kanssa pidettiin taas omaa showta keskenämme. Kiusataan toisiamme ihan joka ikisestä asiasta. Pomokin kulki siitä kahvihuoneen ohi kun meillä oli tää jatkuva "kinaaminen" kesken ja työkaveri kovaan ääneen koilotti että se ei kestä kun mä kiusaan sitä koko ajan. Meijän pomolla ei ole huumorintajua, ei sitten lainkaan.. Se katto mua oikeesti tosi pahasti kun ei tajunnu että me pelleillään ^^. Se mun työkaveri on mulle kun "oma äiti" se jaksaa ain auttaa ja kuunnella ja sille mä kerron kaiken. Meillä oli hauskaa kun pomo sitten lähti siitä. Tosin varmaan joudun johki puhutteluun kun se talipää ei tajua että se ei ollut ihan niin kuin työkaveri asian ilmaisi xD.

No raportti aikaan mua alko väsyttää niin kauheesti että mun silmät pyöri päässä ku jotku pingis pallot. Mua hävetti kun pää retkahteli vaan taaksepäin ja kerran kolahti oikeen kumeesti seinää vasten kun oikeesti nukahtelin koko ajan. No tietää että eräs työkaveri tietty nauro itteensä kipeeksi huoneen toiselta puolelta sitten :D.
Kotimatkalla siten bussi jumittui TAAS hankeen. Mä ajattelin että en ikinä pääse kotiin. Mutta onneksi nyt kuitenki täällä ollaan.
Pepi on sittenkin tainnut vihdoin tajuta mitä tarkoittaa sana sisäsiisti. nyt mennään 3pv täysin puhtain paperein tai sanotaanko nyt lattioin xD Nyt kun kehun niin katotaan tunnin päästä on lätäkkö ilmestyny sitten varmasti =/.
Annoin haukuille luut tossa äsken. Pepillä on jääny traumat eräästä luu-sessiosta tossa joku kuukaisi sitten ja se ei oikeen uskalla syyä sitten luita. Kiitos vaan pilkulliselle kumppanilleen! No Wimmu jäi olkkariin poikkeuksellisesti syömään omaansa kun normaalisti se menee makkariin. Nyt Pepi kanto luunsa makuuhuoneeseen jossa mie ite olin. Kai se atteli että on turvallisempaa syyä. No laitoin oikeen ovenkin kiinni että vauva saa rauhassa nauttia luustaan. Se meni sängyn alle, muttei kuitenkaan uskaltanu alottaa sen luun kaluamista. No minä ryömin ite sinne sängyn alle sitten myös kun se oli niin reppanana siellä. Maanittelin pikkusta syömään luutansa ja loppujen lopuksi se sitten alkokin kaluamaan sitä. Kun olin poistumassa sänkyni alta sille iski taas paniikki. Joten minä sitten makasin koirani kanssa sängyn alla ja toinen söin innolla vihdoin luutansa. ^^ On tää kun kaikkensa tekee nuitten takia.
Nyt ne riehuu tuolla kun viimistä päivää.

Nyt on päivä unien vuoro.
Zzzzz Zzzzzz

-Mariak-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.