IRC-Galleria

3. ja viimonen yö.Tiistai 22.04.2008 04:11

Noniin tässä viimosta yötä painetaan menemään sitten.
Eilinen oli siis suht helppo yö noin valvonnan kannalta, toivottavasti tämäkin vielä menee samaan tahtiin.
Alotin työpäivän syömällä mulle varatun ruoka-annoksen, pottumuusia ja kastiketta. Ne luulee että mä syön ku hevonen(oikeassa ovatkin, haha.) ja ne oli laittanu mulle ihan JÄTTI annoksen jääkaappiin oottamaan^^ No minähän söin, koska niin kilttejä olivat että ajattlelivat minunkin mahaani.

Alku illan normalit rutiinit tehty eli annettu lääkeet osalle, yhelle kaksi sokerin palaa joita ilman se ei voi nukkua millään :D haha. NO sitten sama pappa kuin eilenkin yöllä oli taas kupsahtanu lattialle ja nyt oli jo oikeesti vaikeuksia saaha sitä sieltä ylös. Harkitsin jo vakavasti sitä ambulanssin soittoa ja sieltä apujoukkoja sitten, mutta päätin että perkele, minähän ny yhen 90kg äijän saa ylös vaikka mikä olis!
Asiaa ei helpottanu tietenkään se että jalat ei sillä kanna ja se Parkinssonin tauti kun se jää vaan jumittaan. No ähellyksen ja puhelluksen kanssa, hullun raivolla sain jollain ihmeen konstilla papparaisen petiin sitten. Saa luvan siellä pysyäkkin sitten koko loppu yön!! :)
No ainakin nyt kuorsauksesta päätellen uni maittaa sille ja muillekkin hyvin.

Nyt kyllä omaa selkää jomottaa kun nosto tai ei sitä edes oikeesti nosto tilanteeksi voi sanoa kun vaan jollain konstilla koitin sitä raahata lattialta sänkyyn, no kuitenkin kuulu selästä(minun siis) Naks ja Ruks x__X No välilevyt paukkuen mennään ^^

Hoppista hoijaa.

6h vielä sitten nuggumaan ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.